Ücret ne kadar alıyorlar peki yaptıralım artık bidaki aşısını.Şimdikini mecburen annemlerin orda yaptırıcam olursa.Ordada devlet hastahanesi var sadece.Çok ters denkgeldi eşim göreve gitti yok 15 gün burdavar bir sürü özel hastahane ama yarın gidicem için yaptıramam burda.Çok saolun arkadaşlar yine biz yapılmıyor zannediyorduk yoksa sağlık ocağı falan uğraşmayız bitek aşı için gidiyorduk birde.
Ücret ne kadar alıyorlar peki yaptıralım artık bidaki aşısını.Şimdikini mecburen annemlerin orda yaptırıcam olursa.Ordada devlet hastahanesi var sadece.Çok ters denkgeldi eşim göreve gitti yok 15 gün burdavar bir sürü özel hastahane ama yarın gidicem için yaptıramam burda.Çok saolun arkadaşlar yine biz yapılmıyor zannediyorduk yoksa sağlık ocağı falan uğraşmayız bitek aşı için gidiyorduk birde.
Selam herkese
Kızlar bebeğine salıncak alan var mı?Benim kız hiçbir şekilde sallattırmıyo kendini,kendi kendine de çok zor uyuyor,salıncağı seviyor parkta ve bazen parkta uyukluyor:)o yüzden eve alalım istiyorum,kullandığınız bir marka var mı?önerilere açığız
Selam herkese
Kızlar bebeğine salıncak alan var mı?Benim kız hiçbir şekilde sallattırmıyo kendini,kendi kendine de çok zor uyuyor,salıncağı seviyor parkta ve bazen parkta uyukluyor:)o yüzden eve alalım istiyorum,kullandığınız bir marka var mı?önerilere açığız
gözdem seni burda buldum sonunda cnm bana msn adresin varsa verirmisin
selam güzel anneler
Herkesler nerde?bebişlerden mi fırsat bulamıyorsunuz?işler güçler mi?
Kızımın ishali geçmeyince doktora götürdüm yavruşta inek sütü allerjisi varmış meğerkan tahlili,idrar kaka derken 3 gündür hastanelerdeyiz ,ne zormuş bebişten idrar almak.
Neticede inek sütü vermeyi bıraktık ve ishal geçti,azılar çıktı çok şükür de yavruş rahat bir uyku uyudu,geceleri gazdan uyanıyordu.bizde durumlar böle,öptük bebişleri
Benim kızım aptamil alıyor doğduğundan beri,geceleri aptamil 4 veriyorum,inek sütünü zaten bir öğün öğle uykusundan önce veriyordum,onu kestik,doktorumuz 10 gün inek sütü verme sonra az az kahvaltısına katarak tekrar dene dedi.Yani bir tatlı kaşığıyla başlayıp,bir çorba kaşığı....şeklinde artırarak denicez,tekrar aynı şeyi yaşarsak doktorumuz o zaman besin önerilerinde bulunacakmış bakalım.Onun dışında yoğurt,peynir bunlara devam,kesmedik.Benim kızım da son 3-4 gündür gece uyumaya başladı,yavrucuk kıvranıyordu resmen
nası yaa bizim dr herşeyi keselim inek ürünleri ile ilgili dedi
inek sütüne alerjisi var sonuçta nasıl önerdiki tekrar azar azarda olsa
ben keçi peyniri ve tereyağı kullanıyorum sütünüde sipariş verdim bi yoğurt bulamadım onuda restaurantlardan manda yoğurdu satan yerlerden temin edicem
vücuda 2 yaşına kadar unutturabiliriz sonra tekrar başlayacaz dedi bizim dr umuz.
bizde ishalvari bişi yoktu ama sadece gece uykularımız sorunlu idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?