İnek sütü allerjisi diye tam tanı koyulmadı ki,bunun için deri testi falan yapmak gerekiyormuş,hem de inek sütü proteinine allerjisi olsa doğduğundan beri inek sütünden yapılan aptamil alıyor,doktor bu durum laktoz intoleransına benziyor ama o bile olmayabilir bir ishal geçirmiş ve barsak düzeni bozulduğu için sindirimi de bozulmuş olabilir dedi,ara verip tekrar bakıcaz buna rağmen şikayetler devam ederse ve gene ishal olursa ya da gaz sancısı bu sefer gene peynir ve yoğurdu kesmeden sadece laktozsuz mamaya geçicez ,yoğurt ve peyniri niye kestin ki,bu çok ciddi allerjilerde kesiliyor,laktoz intoleransı olanlar bile yoğurt tüketiyor,çocuğu bundan mahrum bırakmak doğru gelmiyor bana,ama tam bir inek sütü allerjisi tanısı koyulursa kesiyormuşsun ve bu kişilerde keçi ya da manda yoğurdu,sütü bile allerjik olabiliyormuş,o zaman soya bazlı beslenme öneriliyormuş,
Benim kızım zaten aşırı gazlı bir çocuk 1.ayından bu yana,biz hala buğday,mercimek,nohut,fasulye bunları veremiyoruz bir de sütten yoksun kalırsa çok üzülürüm,hayırlısı bakalım
kızlar doğumdan sonra duzenli olarak her ay adet goruyomusunuz?ben dogumdan sonra 10.yda adet gormeye bşldım .2 ay duzenli gordum fakat bu ay 12 gun geçmesine rağmen hala adet olmadım.hamilemiyim acaba diye test yapmaya da korkuyorum.bu kadar gecikme yaşayan var mı aranızda?
kızlar doğumdan sonra duzenli olarak her ay adet goruyomusunuz?ben dogumdan sonra 10.yda adet gormeye bşldım .2 ay duzenli gordum fakat bu ay 12 gun geçmesine rağmen hala adet olmadım.hamilemiyim acaba diye test yapmaya da korkuyorum.bu kadar gecikme yaşayan var mı aranızda?
canım benimde 4 ağustos 2011 de kızım dünyaya geldi.ve aynı senin gibi 9 ay olmadım 2 ay düzenli oldum ve sonra 12 gün geciktim.şimdi 17 haftalık hamileyim.hayırlısı olsun nasip böyleymiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?