Selam herkese
Bebişle ne yediriyorsunuz arkadaşlar?Kızım çok iştahsız midesini suyla dolduruyor,sıcaklardan ve de dişlerden sanırım,sizlerde durum nasıl?neyi seviyor bebişler ben de
selammm
bızdede durum aynı zorla yedırıyorum ama tarhana corbasını tavsıye ederım ama toz tarhana canım ben bu gece yaptım yıne mamasını yemedı onu yedı bı dene derım
Hayırlı ramazanlar herkese
Emziren ve de çalışan annelere Allah kolaylık versin,
Teşekkür ederim tavsiye için denedim yedi çok şükür içine kıyma da kattım,ama genel itibariyle çok iştahsız,ben emziremediğim için inek sütü başlamak istiyordum artık yavaş yavaş ama iştahsız olduğu için reddetmesinden korkuyorum sonra bir daha hiç içmezse diye,başlayan var mı inek sütüne?
Selamlaaar herkese
Biz tatilden döndük,kızımla tatilin zevkli yanları olsa da benim için dinlenmekten çok ekstra yorgunluk oldu.
Uyku olayı hala aynı 12 den önce uyumuyoruz kesinlikle,bugün öğleden sonra hiç uyutmadım ki uyusun erken diye ama gene tam 12 de uyudu,gün boyunca 2sn durmuyor yerinde yorulmuyor mu anlamıyorum,bu bebiş erken uyumaya nasıl alışır??:44::44:
selam güzel anneler
Kızım iki gecedir uyumuyor ve uyutmuyor,dişlerden sanırım 15 dk da bir uyanıyor yılan gibi kıvrılıyor,dönüyor dönüyor ağlıyor,ayağa kalkıyo düşüyor,ne ayılabiliyor ne uyuyabiliyor,şuan öyle yorgunum ki ayakta zor duruyorum,ne zormuş bu diş çıkarma olayı off off offf
selam kızlarr
ah sormayın basıma ne geldı dun oğluşum bır düştü agzı burnu kan napıcagımı sasırdım hemen soğuk suyla yıkadım buz koydum durdu hanı ust dudakla diş eti arasındakı bağ varya orasını sonuna kadar sıyırmıs alt dişler ah oyle kan ıcınde gorunce şaşırdım kaldımhiç olmıycak şey işte
bırde bısey solıyım cocuklarınızı su hazır yatakların uzzerıne yatırmayın cok rahatsız oluyorlar ben bır haftadır annem sağolsun ıncecık yorgan gıbı bı döşek yapmıstı oğlusa onu koydum altına ınanın oyle yunus gıbı ayaklarını vuran cocuk hıc kıpırdamadan uyuyo nacızane tavsıyem deneyın hazır yataklar pişiriyo ne kadar kalıtede olsa
ewt ya ben de merak ediyorum inek sutune başlayan var mı acaba . benim kızda çok iştahsız devam sutunu bile artık çok zor içiriyorum
arkadaşlar aptamil junıor içiren varmı oğlum 1 yaşına girdi geceleri ve uyumadan önceleri mama içiyodu şimdi ne içireceğimi bilmiyorum inek sütümü yoksa aptamil junıorun devam mamasınımı içirsem fikri olan varsa yardımcı olusanız sevinirim
bebeği 1 yaşını dolduran anneler tuzlu yemekler vermeye başladınız mı .benim kzım bizim yediğimiz yemeklerden yemeyi çok seviyor.1 yaşını doldurunca başlasammı acaba?
bebeği 1 yaşını dolduran anneler tuzlu yemekler vermeye başladınız mı .benim kzım bizim yediğimiz yemeklerden yemeyi çok seviyor.1 yaşını doldurunca başlasammı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?