• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz dün 1 yaş kontrolümüze gittik,10 kilo 900gr bebişimiz:nazar::nazar:,aşımızı da olduk,dün gece çok huzursuzdu o yüzden hafif ateş de oldu calpol verdim.Benim kızım anne sütü almadığı için artık bir öğününü inek sütü yap dedi doktorumuz,inşallah sever,kahvaltılarını da arada inek sütüyle hazırla dedi,artık herşeyi yiyebilir ama az tuz ve az şeker dedi,çikolata cips,kola gibi zararlı şeyleri hiç tattırmayın ki çocuk bilmesin dedi.Bu arada bir haftadır kızım kendi yemek istiyor kaşığa sarılıyor ve tabağa daldırmak istiyor doktorumuz arada izin ver öğrensin çok ii olur dedi,bizde durum bu ,öptük bebişleri:16::16:

İyi ki doğduuuuuu Zaaaaafeeeeeer:24:

İyi ki doğdu Zaaaafeeerrr:24:

Hepimize saglikla, mutlulukla buyutup, mutluluklariyla sevinmek nasip olsun

Butun kuzulara nice hayirli yaslar diliyorum.

merhaba arkidişlerrr
kimseler kalmamaış buralarda gerçi yazın böyle oluyor, bebklerimiz ilk yaşlarını kutladı sanırım, biz pek kutlama yapamadık yoldan gelmiştik bir pasta kesti, artık bir dahaki yaşını daha güzel kutlarız inşallah

canım çok sıkkın ne zamandır bakıcı arıyorum bulamadım daha doğrusu bulmuştum, ama bahaneler üretip gelmedi bu hafta başlıyacaktı bende acayip sinşir oldum resmen yüz üstü bırakıldım, burada pek kimse eve gelmek istemiyor, yani bu işi profosyonel olarak yapan birilerini bulmak zor, bir kişi buldum oda bütçemim çok üstünde para istiyor ve be pazartesi işe başlıyacam bu yüzden mecburen birinin evine götürmeyi kabul ettim ama içim rahat değil:43::43:

Selam herkese:3::3:
Biz doğum günümüzü 2 hafta gecikmeli de olsa kutladık,ramazandı bayramdı derken ancak fırsat bulabildik,kızıma yakın yaşta bebekleri olan arkadaşları çağırdım akşam çayına,biraz evimizi süsledik,balon asamadık çünkü kızım balonu gördüğü anda başlıyor ağlamaya:9::9:
Çok şatafatlı olmasa da güzel bir doğum günü oldu,bebişlerin fotoğraflarını çektik ki ilerde tatlı hatıralar olsun,
Biz bir aydır çok huzursuzuz dişlerden dolayı üst dişler çıktı ve şimdi de azılar geliyor sanırım,ateş,iştahsızlık,huzursuzluk,uykusuzluk..hepsi var maalesef:50::50::50:Artık çıksalar da bebişim rahatlasa
Bu arada ben inek sütüne başladım çok şükür kızım yadırgamadı,maması gibi olduğundan galiba içiyor,bal da veriyorum kahvaltıda bir çay kaşığı o da allerji yapmadı çok şükür:56::56:ama eskiye göre çok zor yiyor ve çok az yiyor.
Sizlerde durumlar nasıl?öptük bebişleri:16::16:

Selam arkadaşlar ...
Oğluşumun 18 ağustosta yaşını kutladık dışarıda ailece...
Aşımızı olduk bizde 10.600 gr.78 cm de boyu gelişimi iyi deniyor ama yemesine göre az geliyor bana kilosu oda çok hareketli olduğundanmış.acayip yaramaz yerinde duramayan bi bebek çok şaşırtıyor beni kızımda alışmışım sakinliğe bu bütün evi yerle bir ediyor vallahi heheh:)
emmeye devam ediyoruz süt denedim vermeyi ama almıyor ısrar etmedim bende emiyor diye.tek derdim kahvaltı...
ben bi gün cicibebe ekmeyi süt,yumurta,bal yada pekmez peynir yapıyor diğer gün normal bizim gibi yediriyorum,bazen cicibebeyle hazırlıyorum ama bıktımı ne artık istemiyor...siz neler yediriyorsunuz sabah kahvaltılarında merak ediyorum doğrusu...
Tüm bebişleri öpüyorummmmm :16:

ben kahvaltısında cicibebe yada dönüşümlü(kaşık maması) peynir pekmez tereyağ ceviz (rondolanmış) günaşırı yumurta karıştırıp yediriyorum güzelcede yiyiyor kuzucuk.

benim kızım da kahvaltısını karışık yiyor hala,bulamaç olarak.
Peynir,dönüşümlü pekmez ya da bal,tereyağ,ceviz,gün aşırı yumurta,bazen sebze(salatalık,domates,biber..)bazen meyve (şeftali,armut..)rendeliyorum,bazen ekmek içiyle,bazen cicibebeyle bazen de kaşık mamasıyla hazırlıyorum,hazırlarken bazen inek sütüyle bazen bitki çayıyla bazen de aptamille sulandırıyorum
Önceden çok severdi kızım ama bu günlerde zoraki yediriyorum,çok iştahsız maalesef

Hanımlar gecikmeli olsada kuzumun doğum gününü yaptık. Normalde 19 Ağustos'tu. Ama bayrama denk geldi falan anca 2 eylülde yapabildik:) Teyzeleri,amcaları,anneannesi,babaannesi,dedesi hep birlikteydik. Bütün bebeklerimize Huzurlu,mutlu ömürler... Rabbim onları korusun.:16:
Bütün süslemeler,tütü etek ve magnet yapımı bize ait. Babamız Reklam ve Matbaacı olunca kolay oluyor bu işlerde :)

$IMG_0453.jpg $IMG_0456.jpg $IMG_0459.jpg $IMG_0461.jpg $IMG_0465.jpg $IMG_0466.jpg $IMG_4114.jpg

Hanımlar gecikmeli olsada kuzumun doğum gününü yaptık. Normalde 19 Ağustos'tu. Ama bayrama denk geldi falan anca 2 eylülde yapabildik:) Teyzeleri,amcaları,anneannesi,babaannesi,dedesi hep birlikteydik. Bütün bebeklerimize Huzurlu,mutlu ömürler... Rabbim onları korusun.:16:
Bütün süslemeler,tütü etek ve magnet yapımı bize ait. Babamız Reklam ve Matbaacı olunca kolay oluyor bu işlerde :)

Eki Görüntüle 502568 Eki Görüntüle 502570 Eki Görüntüle 502571 Eki Görüntüle 502573 Eki Görüntüle 502575 Eki Görüntüle 502576 Eki Görüntüle 502577

Herşey çok güzel görünüyor.Rabbim kızınıza sağlıklı hayırlı uzun ömür versin.:nazar:

Merhaba hanımlar bende artık sık giremiyorum.Taşındık şehir değiştirdik derken.Kimsede kalmamış.Bütün bebişlerin doğum günleri kutlu olsun.Bizde 29 unda girdik yaşımıza zaman ne çabuk geçiyor.Bizim kız tembel korkak çıktı yalnız sizinkiler yürüyormu?

selam kızlarrrr:10::10::10:

nasılsınız? oncelıkle tum bebişlerimizin yeni yaşı kutlu olsun :nazar:

bızde 24 agustosta gırdık yasımıza ama ancak gectıgımız pazar yapabıldık arkadasımızdan bırı yurtdısında ucustaydı onu bekledık 4-5 aile toplandk kutladık dogumgumuzu ben resım koyamıyorum fakat soyle soylıyım uzerınde ucaklar ve sıyah saclı bır cocugun elınde ucak olan bır seklınde bır pasta yaptırdık kurabıyelerımızde rengarenk ucak seklındeydı hersey cok guzeldı

bır yas asısından bır hafta sonra ateşlendı yavrum ıkı gun yandı cayır cayır ne uyku ne bısey ustune bıde dısler patlamak uzere bıde hafıf grıp hepsı ustuste geldı zarzor yedırıyorum o atesle bıle kosuyo evın ıcınde pradan oraya hıc durmadan yuruyo bır yılın acısını cıkarıyo sanırım

bundan sonra herkes evde sanırım sıksık gorusucez ıns

bebıslerı cok opuyoruz yarın gorusuruuuuzzzz:10:

bizim kiz da asidan tam bir hafta sonra ateslendi. hafif huzursuzluk ve bol ciglik:52: var gundemimizde. bir de ufak tefek attigi adimlar yasini 10 gun gece ciddi ciddi yurumeye birakti kendini. artik emeklemekten ziyade yurumeyi tercih ediyor melegim:) tabi dusme olayimiz artti boylece.

selam kızlar:10:

nasılsınız? bız gune tum vucudumuzda oluşan kızarıklıklarla basladık veee su 6.hastalık denılen durum gecırmıs olduk boylelıkle ateslenmesı hem asıdan hemde bu hastalıktanmıs vıkır vıkır durmaadı butun gece gece sutunude ıcmedı kı nezaman versem ıcerdı azı dıslerde gelıyo ustune durumum vahım yanı

selam kızlar:10:

nasılsınız? bız gune tum vucudumuzda oluşan kızarıklıklarla basladık veee su 6.hastalık denılen durum gecırmıs olduk boylelıkle ateslenmesı hem asıdan hemde bu hastalıktanmıs vıkır vıkır durmaadı butun gece gece sutunude ıcmedı kı nezaman versem ıcerdı azı dıslerde gelıyo ustune durumum vahım yanı

Geçmiş olsun harun bebeğe,sana da kolaylık versin Rabbim,zaten çok zor hızlarına yetişmek bir de hastalıklı halleri hem üzücü hem yorucu.
Biz bu gün hep oyun istiyoruz:55::55: kızım oturuyor oyuncak sepetinin başına bana da garip bir dille işaret ediyor ki otur oynayalım diye:8::8::8:

merhaba arkidişler ve onların güzel bebekleri
tüm bebeişlerin yeni yaşı kutlu olsunnn

bizim doğum gümüz 22 siydi, yoldan bir gün önce gelmiştik o yüzdek biz kendimiz pasta alıp kestik yani öyle, bir kutlama yapamadık artık seneye,
bu arada pazartesi okul açıldı işe baişadık seminerler falan tabi kızımda bakıcıda kalıyor, ilk gün çok zordu benim için ama şimdi biraz daha iyiyim, şimdikik yarım gün klaıyor bakıcıda ama okul açılınca tam gün olacak,
noprmalde duruyormuş, ama meme saati geldimi çok huzursuz oluyormuş, ama yapacak bişey yok yavaş yavaş alışacak, ama çok zor çalışan anne olmak hep aklımda acaba ne yapıyor, yok düştümü yemek yedimi, acaba kadın iyi davranıyormu, bunun gibi bir sürü şey işte

benm kızım 4 aydır emekliyor, 3 aydır sıralıyor, ve yaklaşık 20 gündür bir yere tutunmadan 2-3 adım atıyor ama sonra ya bir yere tutunuyor yada, emeklemeye başlıyor, bazı günler adım atma ,işini çok sık yapıyor, bazende hiç yapmıyor

hala kahvaltı yaptıramıyorum, karıştırıyorum yemiyor, ayrı ayrı ver,yorum yenmiyor ne yapacağımı bilmiyorum, bu durum beni üzüyor,
bnenden haberler şimdikil böyle

Bizimkide hiç birşey yemiyor kahvaltı asla yapmıyor.Aşıda yaptıramadık daha yeni taşındık burda kayıt işlemleri farklı yapılıyormuş.Bende annemlere gıdıcem 15 günlüğüne misafir olarak yaptırıcam inşallah sorun çıkmaz.Sizlerin hep sağlık ocağımı yaptı hastahaneler yapmıyormmu bilginiz varmı arkadaşlar.

selam kızlarrr:10:

canım ben daha hıc saglık ocagında yaptırmadım hastaneler özel hastaneler yapıyo merak etme

Back