• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hanımlar ayy bitek bizimki değilmiş yemeyen kahvaltı hayatta yapmıyor kiloda almıyor artık.Doktor mama verdi onuda içmiyor.Grçi içilcek gibide değil yani ağzının tadını biliyor minik.Aç kalıyor üzülüyorum.İnşallah düzelirler.

İnek sütü allerjisi diye tam tanı koyulmadı ki,bunun için deri testi falan yapmak gerekiyormuş,hem de inek sütü proteinine allerjisi olsa doğduğundan beri inek sütünden yapılan aptamil alıyor,doktor bu durum laktoz intoleransına benziyor ama o bile olmayabilir bir ishal geçirmiş ve barsak düzeni bozulduğu için sindirimi de bozulmuş olabilir dedi,ara verip tekrar bakıcaz buna rağmen şikayetler devam ederse ve gene ishal olursa ya da gaz sancısı bu sefer gene peynir ve yoğurdu kesmeden sadece laktozsuz mamaya geçicez ,yoğurt ve peyniri niye kestin ki,bu çok ciddi allerjilerde kesiliyor,laktoz intoleransı olanlar bile yoğurt tüketiyor,çocuğu bundan mahrum bırakmak doğru gelmiyor bana,ama tam bir inek sütü allerjisi tanısı koyulursa kesiyormuşsun ve bu kişilerde keçi ya da manda yoğurdu,sütü bile allerjik olabiliyormuş,o zaman soya bazlı beslenme öneriliyormuş,
Benim kızım zaten aşırı gazlı bir çocuk 1.ayından bu yana,biz hala buğday,mercimek,nohut,fasulye bunları veremiyoruz bir de sütten yoksun kalırsa çok üzülürüm,hayırlısı bakalım

bizim dr biraz fazla pimpirikli sanırım :( başka bi dr ada göstermek istiyordum zaten sonuçları ama bizim giden uyku düzenimizde yerine geldi inek ürünlerini kesince ben ona bağladım

kızlar nerelerdesiniz bebiklerden havadis ?
çok uzun zaman sonra geldim geri :) canlı tutalım topiki

herkese selam.. araniza katilmak istiyorum.

11 agustos dogumlu oglum. 11 bucuk kilo. bu aralar hafif grip. bi de dis sikintisi var tabi.

allah tum miniklere sihhat versin..

kızlar doğumdan sonra duzenli olarak her ay adet goruyomusunuz?ben dogumdan sonra 10.yda adet gormeye bşldım .2 ay duzenli gordum fakat bu ay 12 gun geçmesine rağmen hala adet olmadım.hamilemiyim acaba diye test yapmaya da korkuyorum.bu kadar gecikme yaşayan var mı aranızda?

selam kızlarrrrr:10:

oğluş hıc fırsat vermıyo hıc bakamıyorum sızlere :(

ne alemdesınız bız ccooooookkkkk vahım durumdayız çookkk yaramaz cok dakıka degıl sanıye durmuyoı butungun kosuyo zıplıyo sonrada ayyyy üffff üffff deyıp kucagımda oylece duruyo
annemlere gıttık gecen hafta kaldık bır kac gun ay cıleden cıkardı benı bırgun yufka yapıyolar sanada yapalım dedıler gözleme ay tamam dedım ama gel gör benımkı ortalıgı kırdı gecırdı komsunun 10 aylık kızı var oturttu yanına verdı elıne ıkı tane lego parcası kadın yufka actı kız oyle oturdu saatlerce yanında sonra acıktı mem dedı kadın emzırdı yattı dızıne kadın ıkı pıspısledı ve uyuddu şaka gıbı dımı dedım bu bana bır hakarettır benımkının agzı burnu sacı heryerı hamur oldu bıde mıllete laf yetırtıryo durumumuz böyle arkadaslar varmı bana bır tavsıyenız napıcam ben boyle bılmem
gecen arkadasım geldı odada 3 tane huni var boy boy bunlarne dedı dedım sabah kahvaltısından sonra en kucuk olanı takıyom ogle yemegınde orta boyunu takıyom kafama akşam uyku saatındede buyuk boyunu takıyom kafama dedım o durumdasın yanı anladım dedı koptu gulmekten
bu arada ben bazen verıyorum ınek sutu kızlar hala devam sutuyle gıdıyoruz onuda gece ıcıyo zaten bırde bazen corbasına fılan katıyorum
haydı hepınızı optuk gorusmek uzereeeee:10:

kızlar doğumdan sonra duzenli olarak her ay adet goruyomusunuz?ben dogumdan sonra 10.yda adet gormeye bşldım .2 ay duzenli gordum fakat bu ay 12 gun geçmesine rağmen hala adet olmadım.hamilemiyim acaba diye test yapmaya da korkuyorum.bu kadar gecikme yaşayan var mı aranızda?

Hala emziriyorsan böyle şeyler yaşaman doğal,yani emzirdiği sürece adeti düzene girmiyor kadınların ama korkmaktansa emin olmakta fayda var ben bir test yaptır derim:34:
Benim bebik de çok hareketli,durmuyor yerinde ve sürekli ilgi istiyor,başka bi şeyle uğraşırsam yapışıyor eteğime ve avazı çıktığı kadar ağlıyor

merhaba annişlerr

begümmmm benim kızımda öyle bir iş yaptırmıyor, paçama yapışıyor illahi kucağıma alacam ve ne yaptığımı görecek, kanepelerin üzerinde geziyor, 2 gündür komidinleri keşfetti onlarınüstüne çıkıyor, bu günde kendi odasındaki dolabın çekmecesini boşaltıp içine oturmuş :)) baktım ses gelmiyor bir gittim şok nasıl girmiş oaraya anlamadım gerçi aynı şeyi bakıcıda da yapmış, bide yürümeye başladı ya durmuyor dışarda gezerken elini tutmamızı istemiyor, ve istediği bişey olmayayınca acayip ağlıyorr, duyan buna ne yapıyorlar derr o derece yanii

ama hala kelime yokk bir ara anne baba diyordu bıraktı söylemeyi, bide memeye çok düşkün oldu zaten öyleydide iyice cozuttu sanırım gündüz özlüyor o yğüzden yarım saat çıkarmıyor memyi ağzından keyif yapıyor

Benim doğumdan 7 ay sonra adet gördüm ve düzenliydi her ay ama emziren anneler icin normal diyorlar ins umduğun gibi olur hersey
Kızlar ya emzirip hap kullanan varmı :/
Benim oğlum da istahsiz o kadar bunalttilar ki istah açıcı sordum Dr a oda cinko verdi ins fayda eder
Ben takmıyorum ama milletin lafı daral getiriyor artık 9 9.5 kg zaten zayıf doğmuştu 2800 dü
Bizim ki de cok hareketli mass bı de bu ara bagirma çıkardı cocuk keyif icin bağırıyor ya:)))

kızlar selam:10:
bız yıne sabahladık bu akşam hıc dogruduzgun uyumuyor bı oraya bı buraya besıgı kıvranıyor butun gece 3 kere uyandı sut verdın onun harıcınde bıde patpat döne döne uyanmalarını saymıyorum bıseylerı yanlısmı yapıyorum anlamadım sız gece mamasını kaçta verıyosunuz kacta uyutuyorsunuz ve gecede kaç kere kalkıyor yazarmısınız lutfen

bu aradada halınızı hatrınızı sormadım dımı nasılsınız?

Begümm bizde aynıyız en az 4 5 kez kalkıyor bazen daha fazla.Her uyandığında emziriyorum başka uyumuyor.Doktor az kilo aldığı için mama bile verdi ama içmiyor.Aç olduğu için uyanıyor diyorlar ama bizimkinde yediği zamanlarda bile işe yaramıyor.Allah hepimize güç kuvvet versin diyorum çok zor.

selam kızlarrrrr:10:

nasılsınız bısey sorcam sıvı devam sutu kullanan varmı kalınca napıyosunuz

canım benimde 4 ağustos 2011 de kızım dünyaya geldi.ve aynı senin gibi 9 ay olmadım 2 ay düzenli oldum ve sonra 12 gün geciktim.şimdi 17 haftalık hamileyim.hayırlısı olsun nasip böyleymiş....

kızlar benim kızımda 14 aylık 9.750 kilo kahvaltı yapmıyor.hamile olduğum için emmiyor.devam sütü kullanıyorum.sadece mama yemek istiyor.bazende canı isterse çorba,köfte,pilav .başka bişi yemiyor.yemek yedirmek için neler yapıyorsunuz?balık yağına başladım faydası olurmu acaba?

Bizimki yemek seçiyor beğendiğişeyleri güzel yiyor.Bide bilgisayar sakıncalı ama ben çizgi film ve hareketli klipler buluyorum ona dalıyor öylelikle yediriyorum.Yalnız herşeye bakmaz kızım haaaa çizgi film olarak üçüzler müzik olarak hande yener atma şarkısı:))Güleceksiniz ama deneyin sizde internette bile var müzik çalınca çocuk yiyor kesince ağzını açmıyor. Harsel hamileymişsin birde allah kolaylık versin ikiçocuk zor olucak.

Son düzenleme:
selam kızlar:10:

gecemeleğim bızımkıde once agzının ucuyla bakıyo sverse yıyo sevmezse dişleriyle dılınden kazıyo şaka gıbı
bende reklamlarla yedırıyorum baska turlu yemıyo agzını kapatıyo zorla actırıyorumda atıyorum agzına kasıgı hala 10 kılo yarın dr goturcem bı ılac mılac bısey versın yemek yememız bır cıle her seferınde. gecen sefer uc ogun ver yatarken sut ver uyusun gece uyanınca sut verme dedı dr ama onuda vermezsem ıyıce zayıflıycak napcam sasırdım neler yıyor senın kuzun bı yazarmısın canımbır gunde neler yıyor uykumuzda sorun hala sallıyarak uyutuyorum gecede 10 kere uyanıyo park yatakta bı oraya bı buraya dort donuyo kendı yatagına yatırmaya korkuyorum hala yanımızda park yatakta yatıyo rabbım hepımızın yardımcısı olsun

harsel valla allah yardımcın olsun canım ben suan bı tane daha dusunemıyorum valla cesaretlıymıssın :128:

Son düzenleme:
Bende ayakta uyutuyorum alıstırma bırak diyorlarda başka türlü uyutamıyorum.Dışrdan söylemesi kolay tabi her çocuk farklı oluyor.10 kilo 200 gr bizimkide doktor sütün az geliyor mama ver dedi ama bizimki sevmedi.Kahvaltı yok çorba içiriyorum.Öğlen yine çorba varsa yemek.Yoğurt yer eline meyve veriyorum onu kendi hallediyor evi batırsada.Ama en azından oyalanmış oluyor bende işimi yapıyorum.Gece yatmadan önce muhallebi yapıyorum.Onuda çoğu zaman yemiyor.Gece uyandıkçada emziriyorum , bizimle yatıyor.Aslında kötü ama benimde işime geliyor.Yatarak emziriyorum bende uyuyup kalıyorum.Eskiden çok uyanıyordu şu sıralar iki üç kere oda normal geliyor bana.Biz böyleyiz valla ancak bu kadar yapabiliyoruz:))

merhaba arkidişlerrr

benim kızımda geceleri çok sık uyanıyor, bazen 2 satte bir bazen daha erken kalkıyor son 2-3 gündürde çok kötü ağlayarak uyanıyor, korkmuş gibi sakinleştirmek çok zor oluyor, sordum bakıcıya kortumu falan diye ama bişey olmadı diyor, neyse bakalım bu gün ne yapacak

yemek konusuna gelince bazen güzel yiyor bazen yemiyor yani tadını beğenirse, ama kesinlikle kahvaltı yaptıramıyorum, bide süt içmiyor, makarna, pilav, çacık, bide ayran çorbası bunları severek yiuor ama onu dışında tavuk, balık yediremiyorum, meyveleride seviyor, bende akşamları muhallebi yapıyorum, bazen yiyor bazen yemiyor, yiyor dediğimde 4-5 kaşık

bide dışarıdan içeri gelmek istemiyor, acayip ağlıyor yürümeye başladığından beri daha düşkün oldu sokağa, ben işten gelince akşama doğru bir saat çıkarıyorum bira parka biraz gezdiriyorum ama içeri girmek istem,iyor bide elinden tutma mı istemiyor ve tabiki sık sık düşüyor:1:

canım benimde 4 ağustos 2011 de kızım dünyaya geldi.ve aynı senin gibi 9 ay olmadım 2 ay düzenli oldum ve sonra 12 gün geciktim.şimdi 17 haftalık hamileyim.hayırlısı olsun nasip böyleymiş....

20 gunluk gecikmeden sonra adet oldum canım.ben 2. bi çocuğa şu anda hiç bakamaycğım için çok kokmuştum çok yaramaz ,mızmız ,yemek yemeyen,uyumyan ,gece 4-5 defa uyanan ama butun bunlara ragmen çok tatlı bi kızım var .allah yardımcın olsun seninde..hakkımızda hayırlısı...

Back