Slm hanimlar bende 10 aylik bi kiz annesiyim.bizim hanfendi bi emekliyemedi gitti ya. Oturdugu yerde emekleme pozisyonu aliyo ama emekleme yok. İlk arabam oyuncagi var onda ayakta durabiliyo ama yurumuyo. Bizdede biraz sabirsizlik var.neler yapabiliriz bu tembel kiza fikir verebilirmisiniz?
selamlar, kızım 8. ayından itibaren devam sütüne baslad yalnız sımdı 10. ayında diş çıkartırken devam sütünü bıraktı, süt namına hıc bır sey ıcmıyor, lıkır lıkır su içiyor habire.. yemeklerini yiyor orda cok sukur bır sorun yok ama sütü görünce biberona bir vurusu var ki! doktoruna sordum, gecıcı olabılır dedı, zorlama felan dedi..
bu durumu yasayan var mı?
selaaaaammmm
herkes aynı dertten muzdarip dişler.... ben calpol verdım dun geceyı rahat gecırdık sayılır yatagın köşesine kafasını sokuyo yuzukoyun yatıyo butun gece onu duzeltıyorum ayaklarını yunus gıbı vurup kendını uyandırıyo ayaga kalkıyo bazen oturuyo kafa dusuyo uykudan bole sabahı edıoruz uykusuzluktan helak olmus durumdayım
bıde yapma deyınce parmagını sallıyo saka gıbı
Selamlaaar herkese
Biz tatilden döndük,kızımla tatilin zevkli yanları olsa da benim için dinlenmekten çok ekstra yorgunluk oldu.
Uyku olayı hala aynı 12 den önce uyumuyoruz kesinlikle,bugün öğleden sonra hiç uyutmadım ki uyusun erken diye ama gene tam 12 de uyudu,gün boyunca 2sn durmuyor yerinde yorulmuyor mu anlamıyorum,bu bebiş erken uyumaya nasıl alışır??:44::44:
Selam herkese
Bebişle ne yediriyorsunuz arkadaşlar?Kızım çok iştahsız midesini suyla dolduruyor,sıcaklardan ve de dişlerden sanırım,sizlerde durum nasıl?neyi seviyor bebişler ben de
selammm
bızdede durum aynı zorla yedırıyorum ama tarhana corbasını tavsıye ederım ama toz tarhana canım ben bu gece yaptım yıne mamasını yemedı onu yedı bı dene derım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?