• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selaaaaammmm:10:

herkes aynı dertten muzdarip dişler.... ben calpol verdım dun geceyı rahat gecırdık sayılır yatagın köşesine kafasını sokuyo yuzukoyun yatıyo butun gece onu duzeltıyorum ayaklarını yunus gıbı vurup kendını uyandırıyo ayaga kalkıyo bazen oturuyo kafa dusuyo uykudan bole sabahı edıoruz uykusuzluktan helak olmus durumdayım

bıde yapma deyınce parmagını sallıyo saka gıbı

Slm hanimlar bende 10 aylik bi kiz annesiyim.bizim hanfendi bi emekliyemedi gitti ya. Oturdugu yerde emekleme pozisyonu aliyo ama emekleme yok. İlk arabam oyuncagi var onda ayakta durabiliyo ama yurumuyo. Bizdede biraz sabirsizlik var.neler yapabiliriz bu tembel kiza fikir verebilirmisiniz?

kusura bakmayın ya bilgisayarda problem oldu msjım 3 kere gelmiş :37: herkeslerde aynı problem var herhalde sıcaklardan ve dişlerden bebeklerimiz bu durumda:31:

Slm hanimlar bende 10 aylik bi kiz annesiyim.bizim hanfendi bi emekliyemedi gitti ya. Oturdugu yerde emekleme pozisyonu aliyo ama emekleme yok. İlk arabam oyuncagi var onda ayakta durabiliyo ama yurumuyo. Bizdede biraz sabirsizlik var.neler yapabiliriz bu tembel kiza fikir verebilirmisiniz?

cnm pek yapabileceğin bir şey yok her bebek farklı arkadaşlarımın çocukları bazıları tam yaşında yürüdü bazıları 14 ayı buldu.. bazı bebekler hiç emeklemeden yürümeye başlıyor vs. valla tembelliğinin tadını çıkarın zaten yürücek bir yürümeye başlasın allahım:36: diceksin:1:

dogumgunumuz 24 agustos bız bır bayramda annemlerde bıde bayram sonrası evde arkadaslarla kutlıycaz bır tema belırledım hersey onun uzerıne olucak bır tek ıkram konusunda kararsızım neler hazırlasammm :44:

toplu bir doğum günü kutlaması yapsak anneler ve bebekleri buluştursak güzel olmaz mı hem ortak sorunlarımızı paylaşırız hem tanışırız

Kızlar ben 2012 eylül annelerindenim 1 ay önce bir araştırma şirketinde anket toplantısına katılmıştım bugünde arayıp 10-12 ay arası bebeği olan tanıdıgın var mı diye sordular.Proje şu şekildeymiş bebeğini emziren ,devam sütü kullanmayan anne arıyolar toplantı 1-2 saat sürüyo 70 tl nakit veriyolar yeri mecidiyeköyde yararlanmak isteyen varsa numarasını verebilirim...

selamlar, kızım 8. ayından itibaren devam sütüne baslad yalnız sımdı 10. ayında diş çıkartırken devam sütünü bıraktı, süt namına hıc bır sey ıcmıyor, lıkır lıkır su içiyor habire.. yemeklerini yiyor orda cok sukur bır sorun yok ama sütü görünce biberona bir vurusu var ki! doktoruna sordum, gecıcı olabılır dedı, zorlama felan dedi..
bu durumu yasayan var mı?

selamlar, kızım 8. ayından itibaren devam sütüne baslad yalnız sımdı 10. ayında diş çıkartırken devam sütünü bıraktı, süt namına hıc bır sey ıcmıyor, lıkır lıkır su içiyor habire.. yemeklerini yiyor orda cok sukur bır sorun yok ama sütü görünce biberona bir vurusu var ki! doktoruna sordum, gecıcı olabılır dedı, zorlama felan dedi..
bu durumu yasayan var mı?

selam ben de aynı dertten muzdaribim. benimki ek gıdadan sonra emmeyi çok azalttı 9 aydan beride bıraktı. ama hiç devam sütü de içmiyor, doktor yoğurt ve peyniri arttır dedi. keçi sütü önerdi aldık ama onu da beğenmedi bu aralar hiç bir şey yemiyor desem yeridir. daha ilk dişleri çıkıyor hem de 4 ü birden :S

bu sabah biberona 3 ölçek hazırladım, önce kendım ıcer gıbı yaptım sonra dedım ki, sen de iç bak cok guzel dedım.. aldı elımden masallah ıctı bıtırdı.. aclıgına mı geldı bılmem ama sanırım yenıden devam edıcez ıcmeye..

selaaaaammmm:10:

herkes aynı dertten muzdarip dişler.... ben calpol verdım dun geceyı rahat gecırdık sayılır yatagın köşesine kafasını sokuyo yuzukoyun yatıyo butun gece onu duzeltıyorum ayaklarını yunus gıbı vurup kendını uyandırıyo ayaga kalkıyo bazen oturuyo kafa dusuyo uykudan bole sabahı edıoruz uykusuzluktan helak olmus durumdayım

bıde yapma deyınce parmagını sallıyo saka gıbı

aynı benim kızım aynı her hareketiyle...çok güldüm okurken bizi tarif etmişsin..napcaz biz bu afacanlarla ya uyumayı öğrenselerdi birr..ben geçen yıl topicten çıkmıyordum ama bu yıl uğramadım hiç arada geleyim aranıza birbirimize yardımcı oluruz..

Selamlaaar herkese:10::10:
Biz tatilden döndük,kızımla tatilin zevkli yanları olsa da benim için dinlenmekten çok ekstra yorgunluk oldu.:37:
Uyku olayı hala aynı 12 den önce uyumuyoruz kesinlikle,bugün öğleden sonra hiç uyutmadım ki uyusun erken diye ama gene tam 12 de uyudu,gün boyunca 2sn durmuyor yerinde yorulmuyor mu anlamıyorum,bu bebiş erken uyumaya nasıl alışır??:44::44:

Selamlaaar herkese:10::10:
Biz tatilden döndük,kızımla tatilin zevkli yanları olsa da benim için dinlenmekten çok ekstra yorgunluk oldu.:37:
Uyku olayı hala aynı 12 den önce uyumuyoruz kesinlikle,bugün öğleden sonra hiç uyutmadım ki uyusun erken diye ama gene tam 12 de uyudu,gün boyunca 2sn durmuyor yerinde yorulmuyor mu anlamıyorum,bu bebiş erken uyumaya nasıl alışır??:44::44:

günaydın bizde oğlum bir yaşında olunca tatile cıkacağız. bakalım nasıl geçecek, bende dinlememekten korkuyorum. birde çalışıyorum. tatil yapmak hakkımız ama çocukla zor olacağa benziyor. eşimle denize bile adam akallı giremeyiz aynı anda. anca denizin kıyısından fazla gidemeyiz.

selam kızlaaarrrr:10::10::10:

harika bır tatilin ardından evimizdeyiz müthiş keyifli bır tatil gecirdik oğlusla bol bol yuzduk oynadık
oğluşa kolluk alsaymısız kendı bıle yuzermıs şok olduk nasıl cırpıyo ayaklarını kollarını tentelı sımıt almıştık ona bınmek ıstemıyo tutunca yuzmek ıstıyo fılan su oyunlarına katıldık beraber kım ne yaparsa o da yapmaya calısıyo cok şekerdi maskot oldu :nazar:
yemek konusunda ılk gun zorlndı ama sonra alıstı HİPP markanın tum urunlrı vardı cocuk restaurantında superdı yemeklerı salcasız tuzsuz zorluk cekmedık ıstediğimiz zaman aldık mmamızı sutumuzu uçaktada gıderken uyudu donerkende oynadı ondada sorun olmadı böle işte sız neler yaptınız

Selam herkese:10::10:
Bebişlere ne yediriyorsunuz arkadaşlar?Kızım çok iştahsız midesini suyla dolduruyor,sıcaklardan ve de dişlerden sanırım,sizlerde durum nasıl?neyi seviyor bebişler ben de deniyeyim.

Selam herkese:10::10:
Bebişle ne yediriyorsunuz arkadaşlar?Kızım çok iştahsız midesini suyla dolduruyor,sıcaklardan ve de dişlerden sanırım,sizlerde durum nasıl?neyi seviyor bebişler ben de

selammm:10:
bızdede durum aynı zorla yedırıyorum ama tarhana corbasını tavsıye ederım ama toz tarhana canım ben bu gece yaptım yıne mamasını yemedı onu yedı bı dene derım

herkese hayırlı ramazanlar. kimseler kalmadı buralarda, herkes mi tatilde yahu. biz çalışıyoruz hala. oruçluyken emzirme durumumuz nolcak bilmiyorum.ben hergün süt sağıyodum iş yerinde baştan beri şimdi 11. aydayız zaten en azından işte sağmasam diyorum,halsiz bırakıyo beni çünkü.eve gidince emziririm.iftar öncesi bi daha emzirmem diyorum.bugüne kadar genelde emzirerek gidiyodum.süt azalıyo diye.bundan sonra enerjim bitmesin diye gündüz sağmayıp, bi kere emzircem özlemiş oluyo çünkü beni görünce.hava çok sıcak ve nemli benim bulunduğum şehirde.işin yorgunluğu ve sıcak zaten zordu bi de oruç olucaz. Allah kolaylığını verir diyelim bakalım başladık bismillah

Back