Selam kzlarrr
Hawar nerde oturuyosun cnm sen bizim burda genelde eve geliyolar baskasina birakmak nasil olur bilmiyorum cok ince bir konu zor yani allah yardimcin olsunda biran once bulursun ins
bende doğumdan sonra başka bi yerde işe başladığım için işimle ilgili konular son anda belli oldu.bakıcı bulmak işi aceleye geldi.evde bakacak kimse bulamadık, zor oluyo tabi evini bırakıp gelen için.son günde aklıma yan komşu geldi bi kere ben evde yokken evime geldiğini duymuştum, başka kimse ne apartmanda ne mahallede tanışmadık kapımı çalmadılar sadece o komşu diye duyduğum görmediğim.gittim konuştum pardon çocuk bakmayı düşünürmüsün diye:) komik oldu riskli oldu,ama çok iyi çok şeker çok becerikli bi kadın çıktı tanıştık,o da bakmak istemiş bi bebeğe olmamışmış tesadüf.bakıyo şimdi,hemen yan apartmana girip çocuğu bırakıyorum.evimde olması uygun olmayacaktı,eşim gece gündüz vardiyalı çalışıyo yabancı biriyle aynı evde napsın hem kayınvalidem var evde bakıcıya karışır dururdu yazık,hem evi sürekli derli toplu bırakmak zorunda kalırdım çıkarken ki hiç mümkün olmuyo çocukla zar zor yetişiyorum işe.böylesi iyi oldu.şimdi ev değiştiricez tekrar bakıcı işi.ama zor zamanlarını geçirdik 3 aylık verdim ben bakıcıya,o ayda başkası zor bakardı sanıyorum,aslında daha kolaydı uyuyyup duran bi bebekti ama..sizde iyi birine denk gelirsiniz umarım çok var bakmak isteyen ama karşılaşmak kader işte
kayınvalideniz evdeymiiş o niye bakmadıki?
ya sabah çocuğu nasıl kaldırıp götürüyorsun, biden ne bileyim çorabasını, oyuncağını, elbisesi derken bir yığın şey götür getir
şanslı çıkmışsın valal allahtan iyi birine denk gelmişsin, umarım yeni taşınacağın yerde de gönlüne göre birini bulursun, bide ne kadar veriyon bakıcıya ben hiç fiyatta bilmiyom, arkadaşlarımın hep ya annesi ya kaynanası bakıyor, o yüzden paradan haberim yok
canım ben antalyanın bir beldesinde oturuyorum, inşallah bir teyzeyle görüştüm dün evei bize yakın, sabahları eve gelirim , öğleden sonrada bebeği kendi eveime götüreyüm diyor, bende net bişey diyemedim, bide tornu var gerçi tornu okula gidiyor, aslında aklıma yatan biri var onun bebeğime iyi bakacağınıda düşünüyorum, ama eve gelemek istemiyor:44:
kayınvalidem evde evet oturuyo, kalkamıyo pek,bacakları rahatsız sadece zaruri ihtiyaçları için kalkıyo onun dışında oturuyo tv izliyo işte.en azından ilk aylarda bakabilirdi 3-4 aylıkken bebeğim hep uyuyodu,yanında kanepede uyurdu benim bıraktığım sütü verirdi ama onuda yapmadı ben yapamam edemem alışmış gidiyo,ben evlenmeden önce evinin işini yemeğini yapıyomuş ama şimdi hep oturuyo.çocuğu yanına değilde karşıdaki koltuklara bırakırsam bile yani aynı odada olsa bile kalkmıyo gelin çocuğa bakın ağlıyo diyo,çünkü o hep aynı kanepenin aynı noktasında oturur başka yerde asla oturamazmış,öyle tuhaf hastalıkları var:) ama çok güzel karışır, emzir çocuğu orda emzirme şuraya otur,niye emmedi sütünmü yok diye. ayy çok uzattım bakamıyo işte komşuya baktırıyoruz
selam herkese,
ayy piştim resmen yemeklerle ben de,misafirim gelicek akşama yemeğe sabahtır mutfaktayım bu sıcaklarda da hiç çekilmiyor
Tabi kızım da sağolsun bugün uyumama günlerinden birini yaşıyor,
Çalışan annelere kolaylıklar diliyorum çok zor gerçekten,ben hamileyken bıraktım işi şimdi de dönmeyi düşünmüyorum,yazdıklarınızı okuyunca daha bi endiişelendim
herkese günaydın! kızım 10 aylık ve ilk dişini yeni patlattı.. şimdi bu yaramaz bıdık, sabah kahvaltıdan sonra 1 kere uyuyor, 1,5-2 saat.. sanırım en fazla 2 saat (evde eşimin ablası bakıyor, sabahları daha ıyı uyudugunu söyluyor )
amma velakin öğleden sonra aman allahım!! hafta sonu evdeydım ve öğleden sonraları uyutmak mumkun değil, kucagıma alıyorum, ayagımda sallayım dıyorum, nasıl kacıyor, nasıl aglıyor uyumayacagım dıye. tamam dıyorum sonra uyuyalım.. biraz zaman gecıyor. gözler kıprkırmızı, gözlerinin altı mosmor, sürekli gözlerini ovustuyor, kuş gıbı sağa sola cırpınıyor uykusuzluktan, ama oyundan, sağı solu karıstırmak geri de kalmıyor.. kızım gel nenni yapalım dedıgım zaman baslıyor kacmaya, alıyorum artık zorla uyutuyorum aglıyor, bagırıyor, sankı ıskence yapıyorum, bab-ba baba- baba- ba-bab böyle sesler cıkararak aglıyor bır de! baslatma babandan şimdi yat uyu kızdırma beni dıyorum (artık bende cıldırıyorum ) neyse zorla uyutuyorum.. şimdi bu bebe diş yuzunden mi yapıyor böyle acep?
yoksa sosyalite en yuksek noktada, ortamdan kopmamak ıcınmı yapıyor? öğlen saat 2 gibi uyuyor bazen, sonra aksam 6-7 arası uyutmaya calısıyorum, aksam da 9,30 felan gıbı uyuyor..
ne bıleyım cozemedık gıttı bu işi.
herkese günaydın! kızım 10 aylık ve ilk dişini yeni patlattı.. şimdi bu yaramaz bıdık, sabah kahvaltıdan sonra 1 kere uyuyor, 1,5-2 saat.. sanırım en fazla 2 saat (evde eşimin ablası bakıyor, sabahları daha ıyı uyudugunu söyluyor )
amma velakin öğleden sonra aman allahım!! hafta sonu evdeydım ve öğleden sonraları uyutmak mumkun değil, kucagıma alıyorum, ayagımda sallayım dıyorum, nasıl kacıyor, nasıl aglıyor uyumayacagım dıye. tamam dıyorum sonra uyuyalım.. biraz zaman gecıyor. gözler kıprkırmızı, gözlerinin altı mosmor, sürekli gözlerini ovustuyor, kuş gıbı sağa sola cırpınıyor uykusuzluktan, ama oyundan, sağı solu karıstırmak geri de kalmıyor.. kızım gel nenni yapalım dedıgım zaman baslıyor kacmaya, alıyorum artık zorla uyutuyorum aglıyor, bagırıyor, sankı ıskence yapıyorum, bab-ba baba- baba- ba-bab böyle sesler cıkararak aglıyor bır de! baslatma babandan şimdi yat uyu kızdırma beni dıyorum (artık bende cıldırıyorum ) neyse zorla uyutuyorum.. şimdi bu bebe diş yuzunden mi yapıyor böyle acep?
yoksa sosyalite en yuksek noktada, ortamdan kopmamak ıcınmı yapıyor? öğlen saat 2 gibi uyuyor bazen, sonra aksam 6-7 arası uyutmaya calısıyorum, aksam da 9,30 felan gıbı uyuyor..
ne bıleyım cozemedık gıttı bu işi.
kızlar bu arada benim kızım 10 gün önce yürümeye başladıama çok zor hiç oturamıyorum heryere yetişmeye çalışıyor arkasında koşturmaktan helak oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?