2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kan ilacı olarak bebeklere ne kullanıyorsunuz?Bize sağlık ocağından ferrum verdiler.Kullanırken tereddüte düştüm içinde paraben var.Kullanmasamda olmayacak.Acaba başka markaların içerikleri farklımıdır?

herkese merhaba

çok az arkadaş kalmış burada, gerçi ben uzun zamandır bakamıyordum.
işe başlayan arkadaşlar çok zorlanıyormusunuz?

hemde nasıl ama allahtan küçük bi şehir yaşadığım iş yerim yakın evine saat 10 da geliyorum işe yinede zor oluyo gecede uyuyamayınca tabi

kızlar herkese merhaba, ben eylül annesiydim fakat 16 ağustosta doğum yaptım eylül annelerinden pek bilgi alamıyorum çünkü benim kızımdan 1-2 ay ufaklar. Ek gıda ile ilgili bilgiler almak istiyorum sizden. Kızım 5 aylık oldu, bu ay 350 gr almış ek gıdaya geçmemiz lazım dedi doktorumuz. Sizinkiler ne durumda , ayrıca facebook da grubunuz var mı acaba ??

KK nın facebook grupları kapandı.

merak etme arkadaşım, benim hamileliğimin ilk zamanlarında da olmuştu kanama, benimki kahverengi damla damla geliyordu, dr düşük tehliken var dedi progestan, folbiol ve folik asit verdi ve 20 gün yattım. bebeğim doğduda 5 aylık bile oldu, inşallah seninki de sağlıkla doğar.

Biz ferrosanol kullanıyoruz ama hiç dikkat etmedim içinde ne olduğuna

var canım gel 2011 Anneleri ve melekleri(yaz anneleri)

Doktorun kese dediği zaten bebek ve bebeği besleyen yapılar.Endişelenmene gerek yok yani,ben de hamileliğin ilk ayında adet görür gibi kanamalarım olmuştu,aslında normal bir durum değil ama bişey olmadı çok şükür ama tabi kendini yorma istirahat et

selamlar.. bende burdan yeni şeyler öğrenmek için her geldiğimde hiç kimseyi bulamıyorumbakalım ne olacak burası merak ediyorum bende

arkadaşlar bebeğim beni emmek istemiyor mamadan zaten nefret ediyor kaşık maması yemeyi katı gıdalara geçmeye çok hevesli sütümü sağdım kaşıkla verdim onuda yutmuyor sadece meyve püresi kaşık maması gibi şeyler seviyor ve 4+22 günlük 5.700 gr kilo alımı çok az sizinde böyle sorununuz var mı ...

Anne sütünü sabah sağıp 90 - 100 ml içine 3 adet petibör bisküvi , 1 çay kaşığı pekmez , 1 çay kaşığı zeytinyağı karıştırıp ilk kahvaltı olarak verdim. Doktorum dedi. Haftaya tuzu alınmış peynir , öbür haftada mercimek kadar yumurta sarısı ile devam edeceğim.
Anne sütü bisküvi ile verilebiliyor.Yada süt ile yapılır yazan kaşık mamalarıyla.

Benim kızım su içmiyor,kaşıkla veriyorum püskürtüyor,biberonla veriyorum bir yudum alıp da su olduğunu anlayınca bir daha almıyor.Su içmeyince de kabız oluyor ek gıdaya başladık çünkü,ne yapıcamı bilmiyorum,var mı aynı sorunu yaşayan?

deneyeceğim en kısa zamanda inşallah sever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…