Ben aventin göğüs korumasını aldım..Onunla emziriyorum:)) Dene istersen ,rahtladım biraz..
herkes unuttu mu burayı...
herkese merhaba
çok az arkadaş kalmış burada, gerçi ben uzun zamandır bakamıyordum.
işe başlayan arkadaşlar çok zorlanıyormusunuz?
kızlar herkese merhaba, ben eylül annesiydim fakat 16 ağustosta doğum yaptım eylül annelerinden pek bilgi alamıyorum çünkü benim kızımdan 1-2 ay ufaklar. Ek gıda ile ilgili bilgiler almak istiyorum sizden. Kızım 5 aylık oldu, bu ay 350 gr almış ek gıdaya geçmemiz lazım dedi doktorumuz. Sizinkiler ne durumda , ayrıca facebook da grubunuz var mı acaba ??
acillllllllllllllllllllllllllllllllll yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok kötüyüm......perşembe günü hafif lekelenmem oldu doktora gittim kese duruyor dediler zaten keseyi yeni görmüştük 4 haftalık......eve geldigimde kanamam yoktu ama idrarla sanki et parçası geldi iki tane uzun......ertesi gün kanamam fazlalaştı tekrar gittim doktor kese duruyor düşük olmamaış dedi sizce bebek düşse kese olurmu yardım edinn.....
Kızlar kan ilacı olarak bebeklere ne kullanıyorsunuz?Bize sağlık ocağından ferrum verdiler.Kullanırken tereddüte düştüm içinde paraben var.Kullanmasamda olmayacak.Acaba başka markaların içerikleri farklımıdır?
kızlar herkese merhaba, ben eylül annesiydim fakat 16 ağustosta doğum yaptım eylül annelerinden pek bilgi alamıyorum çünkü benim kızımdan 1-2 ay ufaklar. Ek gıda ile ilgili bilgiler almak istiyorum sizden. Kızım 5 aylık oldu, bu ay 350 gr almış ek gıdaya geçmemiz lazım dedi doktorumuz. Sizinkiler ne durumda , ayrıca facebook da grubunuz var mı acaba ??
acillllllllllllllllllllllllllllllllll yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok kötüyüm......perşembe günü hafif lekelenmem oldu doktora gittim kese duruyor dediler zaten keseyi yeni görmüştük 4 haftalık......eve geldigimde kanamam yoktu ama idrarla sanki et parçası geldi iki tane uzun......ertesi gün kanamam fazlalaştı tekrar gittim doktor kese duruyor düşük olmamaış dedi sizce bebek düşse kese olurmu yardım edinn.....
var canım gel 2011 Anneleri ve melekleri(yaz anneleri)
arkadaşlar bebeğim beni emmek istemiyor mamadan zaten nefret ediyor kaşık maması yemeyi katı gıdalara geçmeye çok hevesli sütümü sağdım kaşıkla verdim onuda yutmuyor sadece meyve püresi kaşık maması gibi şeyler seviyor ve 4+22 günlük 5.700 gr kilo alımı çok az sizinde böyle sorununuz var mı ...[/QUOT
Benim kızım doğduğundan beri mama alıyor,anne sütü yetersiz olduğu için,böyle bir sorun yaşamadım ama sütün yeterliyse sağıp o sütle mama hazırlayabilirsin ona,yani kaşık maması yapabilirsin pirinç unuyla.Biz şimdi pirinç unu,yulaf unu ve buğday nişastasını karıştırıp suyla muhallebi yapıyoruz ama sen bunu anne sütüyle yapabilirsin,hem kilo alımına da faydası olur.
arkadaşlar bebeğim beni emmek istemiyor mamadan zaten nefret ediyor kaşık maması yemeyi katı gıdalara geçmeye çok hevesli sütümü sağdım kaşıkla verdim onuda yutmuyor sadece meyve püresi kaşık maması gibi şeyler seviyor ve 4+22 günlük 5.700 gr kilo alımı çok az sizinde böyle sorununuz var mı ...[/QUOT
Benim kızım doğduğundan beri mama alıyor,anne sütü yetersiz olduğu için,böyle bir sorun yaşamadım ama sütün yeterliyse sağıp o sütle mama hazırlayabilirsin ona,yani kaşık maması yapabilirsin pirinç unuyla.Biz şimdi pirinç unu,yulaf unu ve buğday nişastasını karıştırıp suyla muhallebi yapıyoruz ama sen bunu anne sütüyle yapabilirsin,hem kilo alımına da faydası olur.
dün mamayla yaptım 2 defa anladı ama katı oldugu için yedi... anne sütüyle deneyeceğim bi, ara düşünmüştüm ama bi arkadaşım anne sütüyle mama yapılmaz dedi onada doktor demiş ondan yapmamıştım.. hattta şunu bile sonradan ögrendim anne sütü ocakta kaynatılmazmış dolaptan çıkarıp ısıtmayı düşünüyordum olmaz dedi..
burdan tüm annelere sesleniyorum anne sütüyle böyle bir mama yapanınız var mı varsa bende yapacam....
Anne sütünü sabah sağıp 90 - 100 ml içine 3 adet petibör bisküvi , 1 çay kaşığı pekmez , 1 çay kaşığı zeytinyağı karıştırıp ilk kahvaltı olarak verdim. Doktorum dedi. Haftaya tuzu alınmış peynir , öbür haftada mercimek kadar yumurta sarısı ile devam edeceğim.
Anne sütü bisküvi ile verilebiliyor.Yada süt ile yapılır yazan kaşık mamalarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?