How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hamileliğimi beraber geçirdiğim tüm ağustos annelerime teşekkür ederim . Ailenizle beraber sağlıklı mutlu yıllar dilerim.iyi seneler.

yeni yıl tüm ağustos annelerine kutlu olsun.bebişleriniz sağlıklı bol gülücüklü iştahlı analı babalı uzun yıllar geçirsin

bütün annelere sevdikleriyle beraber sağlıklı, mutlu, umutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum...

Selam kızlar bizimkisi artık acıkınca mam dio :) öyle içten sölüyorki yavrum sürekli sürekli tekrar edio :)
Erkenmi konuşcak ne :) Birde 11 ağusts doğumlu bugün sağlık ocağına götrdü eşim 8 kilo 570 grm çıkmş :emir_bebek:

Selam kızlar bizimkisi artık acıkınca mam dio :) öyle içten sölüyorki yavrum sürekli sürekli tekrar edio :)
Erkenmi konuşcak ne :) Birde 11 ağusts doğumlu bugün sağlık ocağına götrdü eşim 8 kilo 570 grm çıkmş :emir_bebek:

maşallah canım ben de az sonra doktora götüreceğim kızımı 6,5 kg çıksa iyidir.

Maşallah kilosu çok iyi ama biz hem hastahane hem sağlık ocağına gidiyoruz.Bu sefer sağlık ocağı fazla çıkardı bozukmuş.Bi arkadasında böyle olmuş yinede sağlık ocağındakine güvenmeyin

maşallah canım ben de az sonra doktora götüreceğim kızımı 6,5 kg çıksa iyidir.

Canım inş. daha fazladır. . Benimkine şuı sıralar fazla mama vermeye başladık .Zayıflamş diye düşünürken 3 hafta 470 gram almş çok şükür . . .

Maşallah kilosu çok iyi ama biz hem hastahane hem sağlık ocağına gidiyoruz.Bu sefer sağlık ocağı fazla çıkardı bozukmuş.Bi arkadasında böyle olmuş yinede sağlık ocağındakine güvenmeyin

Evt daha önce bizde aynı problemle karşılaştık ama 200 gram fark vardı . . zaten oğlum doğduığundn beri fazla kilo alıo geçen ay ilk defa 300 gram almştı .Diğer aylarda 1 kilodan fazla alıyordu .Birde erkek bebekler kızlara oranla daha kilolu oluyorlar snaırım

slm kızlar,kızım 4 ay,20 günlük.2.ayında yapılan bcg aşısının yerinde bir haftadır yara oluştu,sivilce gibi birşey.Sağlık ocağında yara olacağını söylemişlerdi ama bu kadar gecikmesi normal mi?ben de aşı tutmadı herhalde diye düşünmeye başlamıştım.

Merhaba Sevgili Ağustos Anneleri
Bir Gülümseme Bir Hayat ! Adı altında bir sosyal sorumluluk projesine başladık. Sizler annesiniz en duyarlı üyelerimizsiniz. Gelin bu projede elimizden tutun, kırmayın bizi anneler ! Bakın bizim aldığımız 2 tekerlekli sandalye sahibini buldu. Biri 12 diğer yavrumuz ise daha 8 yaşında. Sizler annesiniz gelin 'bir gülümse bir hayat' sayfasına (http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat) sizin logonuzu altında kalbinizle koyalım ! Altına Yazalım Ağustos Anneleri, bu kalp Ağustos Annelerinin kalbidir ! Yazalım .....

Kampanyaya Katılan Gruplar :

* 70-79 Kilo Diyet Grubu
* Makara Kukara Geyik Başlığı
* 2011 Gelinleri
* BURADA SİZ OLMAK İSTEMEZMİSİNİZ ?

Sorularınız için ....

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html

slm kızlar çok uzun zamandır yazamıyordum işe yeni başladım yazmaya fırsatım olur artık ama bir girdimki bizim topik boşalmış kimsecikler yok:50: doğumdan önce herşeyimizi burda paylaştık acımızı sevinçlerimizi şimdi herkes nerde yaa :14: sizleri merak ediyorum gelişimci yazmış onu gördüm yakın zamanda umarım bütün kızlar ve bebişleri hepiniz iyisinizdir ve tekrar burda yazmaya başlarsınız

kimsecikler kalmamış buralarda üzüldüm valla 3 gündür bakıyorum aynı sayfa hiç ilerleme yok , oysa önceden ne güzeldi bir çok paylaşımda bulunuyorduk buradan:43:

slm cahilliğimi hoşgörün sitede yeniyim de bu eklediğiniz bebe
k bekliyorum oğlum şu kadarlık gibi çizelgeler varya onları nasıl yapıyorsunuz yardımcı olurmusunuz.

Back