selam kızlaar.bebeklerinize su veriyyor musunuz.
kızlar benim kızım hastalndı. kum döküyormus.susuz kalmıstır dedi doktor.kaloriferli ev.o yüzen sordu.bnde vermiyorddum su.artık vermye calıssıyoum.o da içmiyor.istemiyor.başınıza gelmz inşllh
Geçmiş olsun canım inşallah iyileşir su sütün içinde var diyolarda yinede vermek gerekiyor demekki ben verdim hep ama bazen unutuyorum
huuuuuuu kızlarrr :))
eh napalım canım arada bi kontrol etmek lazım dimi
galiba hepimiz meraklı çıktık:)
işte buralarda süt bulmak imkansız ancak bazı markaların gunluk sutlerı var onlardan olabılır mı acaba
o küçük kavanoz mamalarının kavanozlarına yapmak banada mantıklı geldı ne kadar maya koyuyosunuz peki :44:
insan bi haber verir
canım günlük süt ile yapılması en doğrusu...ayrıca ben mama kavanozlarına yapıyorum..hatta yarım yapıyorum..sütü ısıtıp parmak yanmıycak kadar ısıtılcak..çok ılık oldumu fazla tutmuyor..kavanoza 1 çay kaşığı yğurt koyup üstüne çok az süt ekleyip iyice karıştırıp geri kalan sütü koyuyorum kavonoza...kapağını kapatıp kalorifer peteğinin üstüne koyuyorum ortalama 4-5 saat bekeletiyorum..daha sonra buzdolabına koyuyorum ..ordada ortalama 5-6 saat kalıyor...
iki defa denedim ama bir türlü olmadı yoğurdum.. peki kalorifere koyarken ekstrada sarıyormusunuz. yanan kalorife kafi mi..
kızlar benim kızım hastalndı. kum döküyormus.susuz kalmıstır dedi doktor.kaloriferli ev.o yüzen sordu.bnde vermiyorddum su.artık vermye calıssıyoum.o da içmiyor.istemiyor.başınıza gelmz inşllh
selam kızlar,
ben medelanın süt sağma makinasını kullanıyorum ancak hiç memnun değilim,
tam sağmıyor, süt akışı bittimi elimle sağmaya devam edince süt geliyor,
aceba yanlışmı kullanıyorum.
birde philipsinkini kullanana varmı, onumu alsam aceba?
çok pahalı gibi geldi sizce ne yapayım kızlar bilemedim.
sütüm çok fazla yok, zira kızıma hem mama veriyorum, hem ek gıdalar
günde 2 biberonda sütümden ,
belki philipsi alırsam daha çok sütüm olur mu???????
süt sağma makiesinden konuşmuşsunuz arkaaşlar, ben oğlum premeture doğdugu için almak zorunda kaldım, weewell kullanıyorum, hakkaten boşaltıyor göğsümü, sıkınca bi damla zor cıkıyor... şimdiden sonra almak gereksiz diye düşünüyorum ama yünede söyleyeyim dedim...
sizin bebişlerde ishal oldu mu, olduysa nasıl anlaşılıyor, benim oğlum 2-3 gündür cok fazla kaka yapıyor, çişini azalttı sanki, genelde kakalı bez alıyorum, ishal mi acaba, yarın doktora götüreyim diyorum, kakalı bez götürmem gerekir mi ki??
Merhaba arkadaşlar. 13 ağustos 2011 de ikizlerim dünyaya geldi. Emmediler. Sütüm azaldı. Yarım su bardağı ancak el pompası ile geldi. Bir arkadaşımın çocuğuna annesi bakıyor altmış yaşındaki babanenin çocuğa bakarken sütü gelmiş. Bir arkadaşımda evlatlık bebek aldı onunda sütü geldi. Bu nedenle ümidim var. Bazısının altıncı aydan sonra sütü geliyor. Bana neden elektrikli süt sağma makinesi almadın diye kızan arkadaşlar oldu. Evdekini 50-TL ye eşim eczaneden almış. Gidip bide 170-TL verip elektrikli süt sağma makinesi alamadım. Ev kredisi, araba kredisi ödüyoruz bide başka kredi borçları. Şimdide pişmanım almadığıma. Ama sütüm yoksa bu elektrikli makineler getirirmiydi ? Çocuğunu 2 - 3 yıl emziren anneler var. ikinci el satan siteler güvenilir mi ? Öyle bir makine olsun ki azalan sütü çoğaltsın istiyorum. Varmıdır bu konuda bilgisi olan ? Yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
SAYMADIM DA BUGUN SAYACAĞIMŞİMDİYE KADAR 3 olducanım eğer günde 8den fazla kaka yapıyorsa ishal olmuştur
canım bnende bi kaç gündür bu konuyla ilgileniyorum ve çok moralim bozuluyor,
anlam veremiyorum bazen 1 sağımda 150 cc sütüm oluyor, bazen ancak 50 cc çıkıyor.
sütüm varmı yokmu anlmıyorum, ama makinayla sağdıktan sonra sıktığım zaman bir sürü delikten sütüm geliyor.
ne kadar zormuş bu çelilşkileri yaşamak, allah hepimizin yardımcısı olsun.
benim arkadasım medelanın küçük elektrikli süt sağma makinası verdi bana
işe başlayınca kullanmaya başladım, günde 150 cc den 2 bineron süt sağıyordum,
makinama süt kaçırdım geçenlerde ve bozuldu,
o ara bi sütümde azalma oldu napiim ne ediim derken eşim kızdı ve gittik
ben ankarada oturuyorum, medelanın swing marka popasını ayda 40 tl ye kiraladım, bu ay kullanacağım bakalım
durum ne göstericek, eğer sütüm varsa kiralamaya devam edeceğim,
yoksa da diğer cihazı yaptırıp onu kullanacağım tamamen bitene kadar.
keşke makina kendimin olsa saana gönderirdim ama banada arkadasım verdi,
bi kiralamayı dene istersen,
bende netteki forumlarda araştırdım, almeda süt arttırıyomuş, medelada aynı şekilde
ama şuda bi gerçekki bebeklerimiz emmeyince sğt azalır, o bağın oluşması lazım diye düşünüyorum.
sakın üzülme ama, mama yesinler napalım zehir değil ya sonuçta,
ayrıca ben günde 2 biberona anne sütü veriyorum, diğer zamanlarda mama ve ek gıdalarada başladık zaten.
evet bende çok üzülüyorum ama üzülmek daha çok etkiliyor süt üretimini.
ben şuan medelanın swing kiraladım 2 gün oldu birazdan sağmaya gidicem.
bakalım kaç cc çıkacak?
senin bide ikizlerin var hiç kafanı takma yeterki aç kalmasınlar, şimdiki mamalar çok kaliteli üretilmiş,
özellikle SMA anne sütüne en yakın diyorlar.
1 ay kirala makina dene bakalım, almeda sanırım en iyisi, araştırmaya devam et ama.
bebişlrinede sanada sevgiler.
çok uzun oldu ama umarım yardımcı olabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?