2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim kızım da 15 ağustos doğumlu 63 boy 6100 kilo geldi 4. ay kontrolünde

3500 kilo doğmuştu da bu ay sadece 200-300 gr kadar aldı o yüzden şimdi elma suyu falan arada da yediklerimizden veriyorum az önce de cici bebe verdim memeyi almıyordu

mama vermedmı dr un mılup falan cnm yedıklerımızden dıyosun agır gelmesın ama doktor öyle dediyse bılemem tabı
bızımkıde 5 haftada 850 gr almış az almış ama anne sütüne devam dedi 2 tanede aşı olduk rota virüs ve karma allaha şükür ateşimiz yok

ya dün elmayla karişırdım yemedi sütle kariştırdım 1 tane yedirdim doktorum mama söylemedi yediklerimizden de azıcık dudağına değdiriyorum alışsın diye

benim kız biz bişiler yerken sürekli bizi takip ediyor o da ağzını oynatıyor kıyamayıp tattırınca da daha da istiyip ağlıyor

Merhabalarr.. ben de ağustos annesiyim benim oğlum 13 ağustosta doğdu. 4. ay kontrolünde 65cm ve 7500 gr. mama ve anne sütü ile besleniyor.

Merhaba canım masallah bebeğin kilosu iyiymiş bende çok merak ediyorum ne kadar oldu acaba cuma gün öğrencem inşallah

Merhaba
Facebook konusuna son aciklamayi yapip konuyu kapatacagim. Kadinlar Kulubunun Agustos annleri icin Giriş Yap | Facebook adresinden disari kapali bir facebook grubu vardir. Bunun disinda hicbir grubun Kadinlar Kulubu ile iliskisi yoktur. Bu gruplara ait burada reklam yapanlarin uyelikleri zaman kisitlamasi yapilmaksizin kapatilmaktadir. Bu ceza alinacagi bilindigi icin bu gruplari kuran uyelerin ya 2. uyeliklerinden bu gruplarin reklamini yaptiklari veya KK ile alakalari olmayan ama sadece bu baslikta paylasim yapanlar oldugu tesbit edilmisitir. Hepsinin uyelikleri kapatilmistir. Kadinlar Kulubunun misyonu farkli facebook misyonu farklidir. Burada Size ozel tamamen gizli nickname ile paylasim yaparken facebook uzerinde gercek isimleriniz ile paylasim yapmaktasiniz. Bu farki cok iyi gormelisiniz.

Tekrar ediyorum Giriş Yap | Facebook adresi Agustos Anlleri Facebook adresidir. Facebook orada Kadinlar Kulubu ise burada elma ile armutu mukayese edip burada kalan arkadaslara tuh tuh vah vah yazarsanzi ciddi olarak ben sizi sizde beni uzersiniz..... Buna ek olarak facebook grubumuza grubu yonetecek arkadaslar lazim.... Bunun icin bize ulasirsaniz sevinirim....

durum budur .....

merhaba arkadaşlar benimde oğlum dörtbuçuk aylık.Gündüz uykularımız çok kısa süreli.En fazla yarım saat.Sizlerin nasıl?Birde benim oğlum gündüz bir buçuk saat uyanık kaldıktan sonra hemen gözlerini ovmaya ve huysuzlanmaya başlıyor.Herhalde uykusu geliyor.Sizinkiler ne kadar uyanık kalabiliyorlar?Acaba uykuları kısa olduğu içinmi bu kadar çabuk uykusu geliyor.

Benimkide öyle çok kısa uyuyor uzun uyumadığı için huysuzlanıyor .Ah uyanık kaldıgındada dursa istediği kadar dursun ama sürekli ağlıyor.Uyuyamadığı içinde gözünü ovuşturucam diye kızartıyor nerdeyse aslında uykusu var ama inat ediyor huysuz kızım

Evet canım benimde aynı.Uyanık kalması sorun değil oynarım gezdiririm ama mızmızlanmaya bir başladımı çenesi kapanmıyor.Birde bizimki diş çıkarıyor.Onun huysuzluğuda eklenince tam oluyor.

slm guzel anneler.
Hamileyken her dk takip ederdm ama simdi su icmeye bile vakit bulamıorum.
Benm kızım da 4,5 aylık oldu.66 cm 7200 gr su an.
Kızım cok uykusuz bi bebek.dogdugundan beri hep aynı.cok az uyuyo ama buna ragmen cok enerjik.
Ben hala sadece anne sütü veriorum,bazı arkadaslar baslamıs bile ek gıdaya ama bizim dr umuz gerek yok dio.
6 ay a kadar sadece anne sütü dio.ben arada meyvelerden agzına degdiriorum tadını bilsin die.su hic vermedm.
Allah hepimize guc kuwwet bebislere de saglık versin inş.
Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…