Demir ilacını doktormu istedi yoksa 4.ay kontrolündemi başlanıyo :44:
ben ilk kez dün akşam verdim çok rahatsız oldu benim bebişim de
çok ağladı
sanırım midesi bulandı
arkadaşlar aranızda 4. ay aşısını olan var mı nasıl ateşlenme falan oluyo mu biz çarşamba günü gidecez de merak ettim
benim bebeğim 29 ağustos doğumlu 3.ay kontrolünde doktor kendi verdi.Ama baska bebeği olan arkadaslarım var onlara daha geç vermiş doktor
Olabilir kokusu bile çok kötü ya.Dikkat edersen bir süre sonra kakası bile o ilaç gibi kokuyor alırken.Sen kaç damla veriyorsun biz 6 damla kullanıyoruz
arkadaşlar aranızda 4. ay aşısını olan var mı nasıl ateşlenme falan oluyo mu biz çarşamba günü gidecez de merak ettim
selam kızlar..
çok geriye dönük bakamadım ama sanırım şu demir ilacını konuşmuşsunuz benim meleğimin de kaka kokusu değişti
demek o yapıyor..bi de lanet bişi ki damladığı yeri lekeliyo ve çıkmıyo sinir oldum..
ben bu ay kaşık mamasına başlıyorum başlayanınız var mı ?
Sende gizli Facebook grubundasin değilmi
Konuyu değiştireceğim ama iş görmelik ödeneklerini alan var mı aranızda... Hala yatmamış zira..
kızlar bugün kotrolümüz vardı,benim kızımında ağzının suları akıyor sürekli ve bulduğu herşeyi ağzına götürüyor ve huysuz birkaç gündür.normalmiş herşey.dişlerine baktı henüz çıkmıyormuş.yanlız kilo alımı biraz az ona canım sıkıldı.kızım 3200 gr.doğmuştu.bir haftasonra 3070 gr. a düştü.sonra ilk ay 1100 gr aldı.ikinci ay 750 gr.üçüncu ay 600 gr.şimdi ise 3.5 aylık 15 günde 250 gr almış.toplamda 5.800gr.doğduğundan beri anne sütü ile besliyorum.hiç mama vermedim.ama benim kızım çok iştahsız olacak herhalde.son zamanlarda çok az emiyor.sütüm mü azaldı diye düşündüm ama sağınca 110-120 cc çıkıyo.dr.aç kaldığını düşünüyosan mama verebilirsin dedi ama ben vermek istemiyorum.sağdığım sütlerim var onları vericem ama birde biz beberon emmeyide pek bilmiyoruz.ne zormuş çocuk büyütmek .kızlar sizde kilo alımları nasıl? düşmeler varmı?biberona nasıl alıştırdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?