benim kızımda yaklaşık iki haftadır eli sürekli kulağında emerken uyurken vvs. geçen doktora götürdüm bebekler durup dururken elini kulağına pek atmazlar dedi kulağına baktı ama çook şükür birşey çıkmadı.. benim kızım çok salyalı sürekli önlük değiştiriyoruz damaklarıda setleşmeye başladı diş mi çıkıyo diye düşünüyorum ama daha erken sanki böyle bir durum yaşayan varmı arkadaşlar???
benim kızımda yaklaşık iki haftadır eli sürekli kulağında emerken uyurken vvs. geçen doktora götürdüm bebekler durup dururken elini kulağına pek atmazlar dedi kulağına baktı ama çook şükür birşey çıkmadı.. benim kızım çok salyalı sürekli önlük değiştiriyoruz damaklarıda setleşmeye başladı diş mi çıkıyo diye düşünüyorum ama daha erken sanki böyle bir durum yaşayan varmı arkadaşlar???
işte konumu buldum yaa hayırlı geceler bayanlar benimde kızım 29 ağustos doğumlu habire benimkininde tükürükleri akıyo ve babası kucağına aldığında onun parmağını ağzına alıp sıktırıyo bende anlam veremedm diş çıkartıyordur dediler ama henüz çok erken değilmi yaa
kızlar bebeklerine spor yaptıran varmış ne gibi mesela ben de ufak çaplı yaptırıom mesela yüzüstü yatırıp ayaklarını arkadan destekleyince bayağı bi emek liyo
işte konumu buldum yaa hayırlı geceler bayanlar benimde kızım 29 ağustos doğumlu habire benimkininde tükürükleri akıyo ve babası kucağına aldığında onun parmağını ağzına alıp sıktırıyo bende anlam veremedm diş çıkartıyordur dediler ama henüz çok erken değilmi yaa
Bizimki gazlı bir bebek 1. ayından bu yana spor yaptırıyorum ben,bacaklara bisiklet pedalı çeviriyor gibi yaptırıyorum,3.ayından sonra bacak bacak üstüne atar gibi yaptırıp sağa sola çeviriyorum hem dönmeyi de öğrensin diye.Kolları iki yana açıp sonra önde birleştiriyoruz,kolları yukarı aşağı yapıyoruz,bacakları karnına çektiriyoruz,ama tabi hepsini günde bikaç defa yapıyoruz çok değil.ters çevirip yatınca benimki de kendini ileri doğru itiyor,erken emekleyecek gibi,hareketler işe yaradı:)
selam kızlar salya sorunu bizdede var .benimkininde sürekli eli ağzında .o kadar sokuyorki midesi bulanıyor . Yarın aşımız var bakalım doktorumz ne dicek .erken dişleri çıkablir tabiki ama erken çıkan dişlerin daha çabuk çürüdüğünü biliyorum . .
Selam kızlar salya sorunu bizdede var .Benimkininde sürekli eli ağzında .O kadar sokuyorki midesi bulanıyor . Yarın aşımız var bakalım doktorumz ne dicek .Erken dişleri çıkablir tabiki ama erken çıkan dişlerin daha çabuk çürüdüğünü biliyorum . .
Konuyu değiştireceğim ama iş görmelik ödeneklerini alan var mı aranızda... Hala yatmamış zira..
erken çıkan diş sağlıksız olur düşüncesi var nedense etrafta ama bana çok saçma geliyo
dr lar bil söylüyo hiç alakası yok diye
malesef benim kızında parmaklar hep ağızda ara sıra öğğg sesi gelip midesini bulandırıyo
bizim diş yakında gelecek beyazlık var
kızlar demir ilacı veren varmı bebeğine
Ben veriyorum hatta 15 gündür kullanıyoruz ama hiç sevmiyor kuzucum
Ben veriyorum hatta 15 gündür kullanıyoruz ama hiç sevmiyor kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?