2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün yemeğe misafirim vardı temizlik yemekbittim ben yavaş yavaş yalnız vakit geçirmesi icin oyuncak veriyorum yere örtü seriyorum üstüne yatırıyorum ama yinede kucaktayiz çok akıllı ve fena

Bugün yemeğe misafirim vardı temizlik yemekbittim ben yavaş yavaş yalnız vakit geçirmesi icin oyuncak veriyorum yere örtü seriyorum üstüne yatırıyorum ama yinede kucaktayiz çok akıllı ve fena

Benim meleğimde odadan çıkar çıkmaz basıyo çığlığı sağolsun annesine iş yaptırmıyo

Ezgice sen ne kadar hamaratsın maşallah .benim büyük derdimyemek yapmak.ne pişireceğime bile karar vermek zaman alıyo.pek pratik değilim o konuda

canım zamanla oluşuyo, sende neler yapacaksın bak gör,bende eskiden uzuun uzun düşünürdüm,okul yıllarında ilk başlarda sadece yumurta,makarna yapardım.birde tavsiyem yazdan at dolaba,konserve yap(çok basit yapabirsin)hem mevsiminde toplanmış oluyo hemde pratik...ayrıca oktay ustanın tarifleri çok iyi hepsi tutuyo.

gelişimci merhaba canım online olunca sen yazayım dedim
buralara hiç uğramıyorsunuz
nasıll bebişin büyüdümü?
arkadaşlara söyle onları özledik arada buraları da hatırlasınlar
özellikle peppermint ın bebeğini merak ediyorum nasıl acaba

selam arkadaşlar.bende doğumdan önce takılırdım buraya ama şimdi çok zor oluyo.
bişey sormak istiyorum,bebeğim 4,5 aylık ve sürekli ellerini yalıyo.eline bişey tuttursam hemen ağzına almaya çalışıyo.
gündüzleri az emmeye başladı. bu durumu yaşayan oldumu acaba içinizde.beni aydınlatırsanız sevinirim.kontol günümüze daha var,burdan aydınlanmak istedim.
teşekkürler..

benimkide emmesi iyi ama diğer şeyleri yapıyor salyası akıyor eli sürekli ağzında diş çıkarabilir dediler ama bilemiyorum yinede erken çıkaranda oluyormuş

benimkide emmesi iyi ama diğer şeyleri yapıyor salyası akıyor eli sürekli ağzında diş çıkarabilir dediler ama bilemiyorum yinede erken çıkaranda oluyormuş

sağol cevabın için.salysı yok ama resmen boğazına kadar sokuyo ellerini doymuyomu diyorum acaba,ama sütüm yetiyo bana göre. yaşa yaşa gör tamaşa oldu bizimkide..

kızlar;geçenlerde sormuştum ne marka göğüs pompası kullanıyorsunuz diye,önerilerinizle avent marka elektrikli aldım.bugün elime ulaştı.gerçekten mükemmel,hiç acıtmıyo göğsü,ayrıca sağma kapları biberon oluyo,oradan oraya aktar derdi yok,hafizasına kaydediyo sağım şeklini sonra devam ediyo.almayan arkadaşlar varsa şiddetle tavsiye ederim.çok sağolun valla.ne yararlı paylaşımlar yapıyoruz.hep kalabalık olalım.paylaşalım birbirimizle dertlerimizi sıkıntılarımızı,mutluluklarımızı....

benim kızımda öyle parmakları ağzından çıkmıyor. bu arada ninini beğendim benim kızım adı
yanlış hatırlamıyorsam bu döneme anal dönem deniyor, yani bebekler her şeyi ağızlarıyla algılayıp öğrenmeye çalışıyorlar ve bu dönem uzun sürecek, tabi yavaş yavaş dişerinin çıkmaya başlamasıda başka bir etken
bend başka bişey sorayım bebeğini kendi kendine yatırabilen varmı, benimki kucakta yatıyor ama bu artık yorucu olmaya başladı, sallamakta istemiyorum, başka bir yönetem öneren varmı?

slm kızlar aksamdan berı kımse yazmamıs hayırdır feyzamm nerdesın sen hep buralarda olursun ya kızlar benımkız ıkı gunudur kulaklarını saclarını cekıp aglıyo için için bıde elı agzında dişmi çıkarıyo kulağımı ağrıyo anlayamadım ya varmı bole bısey yasayan feyza sen tecrubelısındır neden olabılır yaa cok üzülüyorum

Hepimizin bebekleri aynı biz 4 aylık olduk 2 haftadır eli ağzında dişleri kaşınıyor tokluk süreleri uzuyor

Güle güle kullan

Canım Pazartesi misafirim var temizlik hazırlık ama akşamları girip bakıyorum

dis agrisi kulaga vururmus buyuk ihtimal dis cikariyodur salyasi varmi?

kızlar bebeklerine spor yaptıran varmış ne gibi mesela ben de ufak çaplı yaptırıom mesela yüzüstü yatırıp ayaklarını arkadan destekleyince bayağı bi emek liyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…