• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimde aynı sorun var kakası doğduğundan beri yeşil yapıyor.Herkez üşütmedendir dedi doktora sorduk üşütme falan deil ama geçerolur böyle dedi.Kızım oldu 3 aylık ama hala aynı

bizde de aynı sorun vardı ya ki hala arada var.tahliller falan yapıldı bişey çıkmadı.dr rengin önemi yok demişti..su an 3,5 aylık hala arada yeşil yapıyor..önemli değilmiş..

Benimkinin çok şükür öksürüğü yok.Ama bende hergun yatağını temizliyorum.Sçları dökülüyor kuzucuğumun sizinkilerininde varmı böyle sorunu

ya benimkinin de 1 haftadır acayip saçları dökülüyor..bi üzülüyorum ki nasıl güzel saçları vardı kel kalcak bu gidişleee

ya benimkinin de 1 haftadır acayip saçları dökülüyor..bi üzülüyorum ki nasıl güzel saçları vardı kel kalcak bu gidişleee

Ah kuzum benim ya benimkinin azdı da şimdi yattıgı yerlerde yok oldu.Bi ensede bide tepede dik dik kaldı.Ama sorun edilcek bişey değilmişzaten dökülüp yeniden çıkcakmmış.

Cevabın için tşk ederim .buraya yazdıktan sonra kızım ateşlendi doktora gittik.ateşi 38.3 tü.kan ve idrar tahlili istedi doktor .idrar tahlilini veremedik çok zor takılanpoşet yerinden çıkıp durdu.kanında lökosit yüksek çıktı bir de kansızlık var biraz.doktora gitmeden önce yarım fitil vermiştim ateşi düştü neyseki ama bugün tekrar gidecezdoktor yarın tekrar getirin dedi.ben de hastayım benden mi geçti üşüttümü anlamadım.iki. iyileşir kızım..ddoktor bir de kandamlası yazacak.

benim bebegimede aynısı olmuştu çünkü,yeşil yosun yeşili gibi oluyo kakası dimi..tüm tahlilleri yaptırdım hiçbişey çıkmadı, aile doktorumuz bu şekilde masaj yap dedi ve gerçekten işe yaradı,sarıya döndü kakası.. gegregi batmasıda şu sebepten oluyo, bebegin oturur pozisyonda cok tutulması,yada kucakta taşınan kangurular var içine koyuyosun bebegi..önüne baglıyosun..oda cok zararlı onlarda kuyruk sokumuna baskı yapıyo.. bu gibi şeyler..

Cevabın için tşk ederim .buraya yazdıktan sonra kızım ateşlendi doktora gittik.ateşi 38.3 tü.kan ve idrar tahlili istedi doktor .idrar tahlilini veremedik çok zor takılanpoşet yerinden çıkıp durdu.kanında lökosit yüksek çıktı bir de kansızlık var biraz.doktora gitmeden önce yarım fitil vermiştim ateşi düştü neyseki ama bugün tekrar gidecezdoktor yarın tekrar getirin dedi.ben de hastayım benden mi geçti üşüttümü anlamadım.iki. iyileşir kızım..ddoktor bir de kandamlası yazacak.

çok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım

Bayanlar meleklerinizin gündüz uykusu nasıl benim kızım gündüz 1 saat uyuyo yada uyumuyo uykusuz kalıyo gibi geliyo bana

Birde ben büyükler grip oldugunda eczanelerde satılan bügüseptil var onu sıcak suya döküp odanın kapısını kapatirdim burnunuza iyice temizlerseniz oncesinde harika oluyor gribin birinci ilacı bence paylastikca insanın aklına geliyor unutmustum
evet bi havlunun altına girip iyce içine cekmekte acıyor nefesi falan... ama bebege nasıl olur bilmiyorum feyza...
kendime yapsaydım keşke, ama deidğin gibi paylaşılmayınca untuuluyor...
Çok geçmiş olsun canım

Bayanlar meleklerinizin gündüz uykusu nasıl benim kızım gündüz 1 saat uyuyo yada uyumuyo uykusuz kalıyo gibi geliyo bana

benimki dün gündüz cok uydu, gece sabahladık, bazende gece emip uyuyor hemen yarım saat sürmeden...tam oturmadı uyku düzeni yani Eylül...
gündüz uytmayayım desem düzene girse diye insan kıyamıyor ki uykusuz bırakmaya

evet bi havlunun altına girip iyce içine cekmekte acıyor nefesi falan... ama bebege nasıl olur bilmiyorum feyza...

benimki dün gündüz cok uydu, gece sabahladık, bazende gece emip uyuyor hemen yarım saat sürmeden...tam oturmadı uyku düzeni yani Eylül...

Onlar bebek gündüzde gecede uyuyacaklar gece 10 dan sonra ışık yakmayın ve uyandıkta uykusu koyulasana kadar salliyoruz

Bebeğe değil odaya verince havayı o ferahlik bebeğe zarar vermez

benimde uyku düzeni hiç yok gece 2 den3den uyutamıyorum gündüzleride uyuyo ama sallarda bırakmazsam
bıraktım anda kalkıyo

Evet insan kıyamıyo ama gündüz uyutmak yerine spor yapın biraz konuşmaya başladıysa oyalayın iyice yorulsun o zaman çok daha iyi uyuyo
Ben uyurken hep dizimde sallıyorum bırakırsam uyanıyor salladikcauykusaati uzuyor

gündüzleri benim meleğimde öyle şuan sallıyorum mecela bıraksam anında uyanır
benimde uyku düzeni hiç yok gece 2 den3den uyutamıyorum gündüzleride uyuyo ama sallarda bırakmazsam
bıraktım anda kalkıyo

bizimde ilk başlarda öyleydi baya yorduktan sonra uyuttum geceleri 1 2 kere şimdi oturdu uyku düzeni 8 9 dedinmi uyuyo sabaha kadar:nazar:

Evet insan kıyamıyo ama gündüz uyutmak yerine spor yapın biraz konuşmaya başladıysa oyalayın iyice yorulsun o zaman çok daha iyi uyuyo

gündüzleri benim meleğimde öyle şuan sallıyorum mecela bıraksam anında uyanır

bizimde ilk başlarda öyleydi baya yorduktan sonra uyuttum geceleri 1 2 kere şimdi oturdu uyku düzeni 8 9 dedinmi uyuyo sabaha kadar:nazar:

bende yoruyorum çok spor yaptırıyorum oyun halısında oynatıyorum konuşuyoruz yine yorulup uyumak yok

slm kızlar bıraz hareketlenmısımı ne burası masallah nazr degömesın eskıden ne kalabalıktı ee nasılsınız kızlar yenı arkadaslar var bebklerınız nasıl benımkı uyuyo sımdı uyku duzenımız olustu 15 gündür nıhayet sanırım 4 aydan sonra oturuyo tam benımkı seslı seslı guluyo artık kahkahayı basıyo konusunca benıde tanıyo odadan cıkamıyorum hemen aglıyo sızınkıler nasıl ?

slm kızlar bıraz hareketlenmısımı ne burası masallah nazr degömesın eskıden ne kalabalıktı ee nasılsınız kızlar yenı arkadaslar var bebklerınız nasıl benımkı uyuyo sımdı uyku duzenımız olustu 15 gündür nıhayet sanırım 4 aydan sonra oturuyo tam benımkı seslı seslı guluyo artık kahkahayı basıyo konusunca benıde tanıyo odadan cıkamıyorum hemen aglıyo sızınkıler nasıl ?

evet canım hareketlenmeye başladı.benim yavrumda gündüz ayaklarımda sallaya sallaya yarım saat zor uyuyor.geceleride 11-12 gibi uyuyor.sabah 7 de ayakta.gece bir iki defa emmeye kalkıyor.ama dediğin gibi beni tuvalete bile salmıyo.hemen ağlıyo.birde 4-5 gündür uyanırken ağlayarak uyanıyor.hemde çığlık çığlığa.

evet canım hareketlenmeye başladı.benim yavrumda gündüz ayaklarımda sallaya sallaya yarım saat zor uyuyor.geceleride 11-12 gibi uyuyor.sabah 7 de ayakta.gece bir iki defa emmeye kalkıyor.ama dediğin gibi beni tuvalete bile salmıyo.hemen ağlıyo.birde 4-5 gündür uyanırken ağlayarak uyanıyor.hemde çığlık çığlığa.

canım ben neler ektım bılemezssın daha 15 gundur duzene gırdı hersey ınanaırmısın uyanırsa napıcam dıye kara kara düşünürdüm acaba bıgun uyandıgında aglamadıgını gorurumuyum dıyodum cok sükür sımdı eskıye gore ıyı sabret senı tanımaya baslayınca daha ıyı oluyo benımkıde oyle uyanıyodu oku bıraz kuran falan oku ayetelkürsü fatıha ıhlas nas felak oku duzelır ınsallah benı emmıyodu bıle ya aglaıyodum onala beraber sımdı ıyı allahıma sukur ınsallah bıdaha ole olmaz

Benimkide sürekli ağlayarak uyanıyor ama doğduğundan beri öyle.Bizimkininde uykusu cok hafif o yüzden sallıyorum sürekli.İyi değil ama uyumayınca ne yapcaz.Bide benimki fazla uyanık yatmayı sevmiyor ayakta gezmek istiyor yani.Ama en hoşlandığı şey altı açık beklemek o zaman sesli sesli gülmeye başlıyor.Benim içinde biraz rahat oluyor bırakıyorum öyle

bizim uyku düzeni bi otursa başka bişe istemem heralde ne gecemiz ne gündüzümüz var gündüz hiçbi iş yapamıyorum anca akşam 6 7 gibi uyuyo 2 saat o zaman kalkıp evi silip süpürüyorum.benden başka hiç kimsede durmuyo babaannesi alıyo bi 10 dk. sonra getiriyo çığlıkçığkığa beni görüncede direk kahkaha atmaya başlıyo şimdi gerçekten bebek yok benimkisi çok fena ya:16:bizim gülmesi çok fena zaten bırakın gülsün öle normalde gülmüyo sürekli bi kahkalar sevinç çığlıkları ama bide yalnız bırak odada çık o zaman kıyametler kopuyo

Son düzenleme:
Back