2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar benim kızım 15 ağustos doğumlu 4. ayın içinde benim merak ettiğim 4.ayında bebeğine ek gıda başlayan var mı?nette araştırdım azar azar vrilebilir miş..

arkadaşlar benim kızım 15 ağustos doğumlu 4. ayın içinde benim merak ettiğim 4.ayında bebeğine ek gıda başlayan var mı?nette araştırdım azar azar vrilebilir miş..

Benim kızımda 16 agustosda doğdu ek gıda icin çok erken sütun varsa en az 6 ayı bekle bence

slm feyzaa nasılsın

artık paylaşımdasın sevindim yeni nick aldın değilmi

KK ya hoşgeldinnn

TSK yeni nik aldım ve coook gecikmemize olsa geldim 9 ayı sizlerle geçirdim kızımı buyuturkende mutluluğumu sizinle paylaşmak istiyorum cunku bu mutluluğu sizin kadar kimse anlayamaz 3 cu kızım ama sonradan görme anneler gibiyim coook güzel bir ask allahım olmayan herkese versin

Ben cocuğu hasta olanlarla konuştum çok kötü geçirdiklerini söylediler hastaneye yatmışlar biraz pahalı ama hasta olsalar daha çok masraf yapılır yaşadıklarının telafisi olmaz

benim kızımın aşı kartında 14 kasımda aşısı görünüyordu bizde tatildeydik hemşiremiz aradı aşı değil kontrol olduğunu söyledi boy kilo ve baş çevresi yani 3. ayda aşı yok:)

Ben cocuğu hasta olanlarla konuştum çok kötü geçirdiklerini söylediler hastaneye yatmışlar biraz pahalı ama hasta olsalar daha çok masraf yapılır yaşadıklarının telafisi olmaz

merhaba feyza.. evet rota aşısı yaptırmak gerekli benim görümcemin çocukları ablamın çocukları geçen sene yakalandılar bu hastalığa çok felaket bişey.. Allah korusun bebeklerimizi

benim kızımın aşı kartında 14 kasımda aşısı görünüyordu bizde tatildeydik hemşiremiz aradı aşı değil kontrol olduğunu söyledi boy kilo ve baş çevresi yani 3. ayda aşı yok:)

evet 3. ayda aşı yok rota var onuda doktorumuz ağızdan damla şeklinde ben yapıcam dedi.

geçenlerde bizde doktora gitmiştik doktorumuz çok gerekli bir aşı olmadığını söyledi bizde yaptırmadık...

arkadaşlar aranızda doğum kilolarını vermeye başlayan varnı bende tık yok hala bu durum beni çok raahatsız ediyo yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…