çok garip geldi buraya yazmak ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsınız kızlar görüşmeyeli baya bi zaman oldu
ay ay sizi nicklerinizle gördüm ya çok garip bir duygu yaaa, hüzünlendim bak şimdi ...
dimi canım yaa eskiye döndük birden
canım avatarın çok güzelmiş buarada:) neyse kuzey bey uyanmadan gidip azıcık uyuyayım, bedia yüzünden oğlum aç kalmasın :) tatlı rüyalar...
Ben siteye üye olalı çok olmadı ama bende oğluşumu tanıtayım. ismi kadir, 10 ağustosta 2000 gram doğdu. ilk ay 1300, ikinci ay 1000 ve üçüncü aydada 500 gram aldı. Benimde moralim çok bozuldu. Herşeyden önce son ay sürekli ağladı ve tam ememedi gazı çoktuve benim sütümde azaldı geceleri çok sık uyandı kilo alımının durduğu belliydi.,
Gaz için aktardan aldığın rezene ve anasonu 2 bardak kaynamış suya atıp demleyip 3-4 kaşık veriyordum. Dr umuz hergün 90 cl verebilirsin rezene çayını dedi ki hakikaten çok işe yaradı 6 gündür kullanıyoruz ve daha kucağa alırken gazını çıkarıyor hiç zorlanmıyor. Ki madem çok gazı çok bebişini ağlatma rezene dene derim
Kilo alımımıza dr düşük dedi ki 700 gramın altı bebeğin doymadığının göstergesidir dedi. Ya gazdan yiyemiyordur, ya sütünğz azdır yadasütün kalitesi. Zira dr protein, yumurta, balık, tavuk , et ,sebze yemezsenz sütün kalitesi az olur ve bebek yine düşük kilo alır dedi. ve yine bize günde iki defa 90+90 cl mama vermemezi söyledir. Oğlum mama almadı tıpkı 8 yaşındaki kızım gibi zira oda almamıştı bizde kalıtsal galiba mama, biberon vs almamak. Ama arı nın pirinç ununu aldım su ile gayet akışkan bir şekilde yapıp içine bir iki damla zeytinyağı damlatıp veriyorum. İlk gün biraz zorlandı ama alıştı 5-6 günde kilo alımında gözle görünür fark oldu. 4 aydada ek gıdalara başlamamız gerekecekmiş.
Bide kaka yapımının az olmasıda doymadığının göstergesi olur günde sayıca çok yapabilir ki benim oğlum 4-5 defa yapıyordu ama miktar azdı ve çok zorlanarak yapıyordu, zorlanmasıda bağırsakların boş olmasından itici gücün olmamasından kaynaklı yani yine doymamasından kaynaklı bir sorunmuş.
Allah kolaylık versin sıkma canını dr una sor istersen...