Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar selam boyun eğriliği ile ilgili bı fıkrı olan varmı bızde böle bı durum var hergun masaj yapıyoruz nekadar surede duzelıcek bılmıyorum çok uzuluyorum bebegım garıp gıbı hep sağa yatırıyo basını offf
feyzamm şu anda vermen gereken kaç kilon var? ben doğumdan sonra 3 kilo aldım hamilelik kilolarıyla birlikte şu anda vermem gereken 10 kilom varr yaaa amannn
canım, benden 160 aldılar ama ben bilmiyordum meğer asıl fiyatı 145miş kızlar dediler. bide eczanedende sipariş edilebiliyormuş, o zaman ne kadar geldiğini bilmiyom. zaten onu kendinde yapabilisrsin. kayınpederim dediği, siz zaten bebeğe çok dikkat ediyorsunuz, yani kapması zor diyor. ama oldkuki, kaptı sonuçta çocuk, ne yaptığı ne yediği arada kontrol edemzsin o zaman ishal olup vücudu direnç kazanır çünkü bu aşı grip aşısı gibi bir şeymiş. bide aşıyı yaptırsanda bebek kesinlikle ondan sonra hastalanmıyor diye bir şey yok sadece daha rahat atlatıyormuş. zaten devlet gerek görseydi bunuda öbür aşılarla yaptırırdı. bide bunu veren firma ha biri doktorları yurt dışına gönderen bir firmaymış, ondan çoğu doktor eşantiyonlar veya yurt dışına gidebilmek için annelere önerip duruyorlar. bunları hepsini kendisi dedi. zararı var mı diye sorduğumda, zararı yok dedi sadece parasal zararı var:) bu kısmıda ben dedim:) ben yaptırdığım için 2yide yaptıracağım ama daha önce bu konuşmayı yapsadık belki yapmazdım
kociş kapti pc yi bende cepten yaziyorum ama çok zormuş ya burdan girmek
evet bende dunku arkadas girdi demisler ondan girdim ama yok sanirsam
rota aşısı bir doz için 110 tl verdik..
Bu arada dünki arkadaş geldimi kk ya
dünki dediğin, kim ki o?
kızlar, ben otomatik enter basıyorum ama sonracevaplaya basacağımı hatırlıyorum:) evet, facetan girmek daha kolaymış
kızlar ;birşey sorucam aramızda işe başlayanlar var,benimde az kaldı başlamama,şimdiden depoluyorum sütleri,kaç cc veriliyor bir öğünde,ona göre koyayım buzluğa,birde araları kaç saate ayarlattınız? tecrübelerinizi paylaşırmısınız?
evet bende dunku arkadas girdi demisler ondan girdim ama yok sanirsam
bebeğim 3 aylk oldu fakat en fazla 2 saat uynık kalıp uyumayı tercih ediyor fazla uyuduğunu düşünüyorum sizin bebeişerinizdede durum aynımı?
kızlar biz geldik ama bu sefer feyzaaa kaçtı:)
bebeğim 3 aylk oldu fakat en fazla 2 saat uynık kalıp uyumayı tercih ediyor fazla uyuduğunu düşünüyorum sizin bebeişerinizdede durum aynımı?