2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar bişi sorucam
benim bebeğim hergün en fazla 10 dk kadar meme alıyor
yalnız sağıyorum süt yok, sıkıyorum süt yok komple bitti mi acaba ?
aptamil 1 içiyoruz hergün memeye de tutuyorum çok isterdim emmesini çok

canım sağma ile süt gelmese bile emme ile geliyormuş sen yine vermeye devam et bir şey gelmese hiç emmez.

canım benım kızda bı ara oyle oldu neler yapmadımkı emsın dıye ayakta sarkı soyleye soyleye süpürgeyı calıstırdm netten süpürge sesı ındırdım bıtek onla emıyodum oyle üzülmüştümkı sütm azalkmıstı sımdı bıraz duzeldı eskıye göre bıde emzık verıyosan emzıktende oyle oluyomus dr soledı ben emzıgı bıraktım daha ıyı oldu üzme kendını sütün azalır dedıklerımı dene ınsallah duzelır

ateşi yoksa eğer hiç kalkmaadan emzir arkadaşım en ii ilaç
gecen ben çok fena grip oldum oğlumada geccek korkusuyla iki gün boyunca hiç kalkmadan emzirdim çok şükür Allaha birkaç öksürükten başka bi şey olmadı

merhab kızlar
selin nbr atlas nasıl ?
ya ben sahte ısımle face actım oradan gırdım 1-2 kere face kızlarla muhabbet etmedık daha bıraz bakndım neler yazmısla
ama tam kullanmayıda bılmıyorum zaten cok vakıt gecıremıyorum nette ne bılım bıtmıyo ıs guc eymenle ugrasıyorum olşe gecıyo gunler
anlamıyorum ınan 3,5 aylık olduk ne zaman gectı bılmıyorum

sütüm azalıyo demıssın canım cok emmeye basladılar onun ıcın azaldıgını dusunuyosun ama ıns azalıyo bende de oldu aynısı

eger face gırersen haberım olsun ya hep beraber ordan devam edelım yada burdan
zaten baksana kımse kalmadı burda yaa (

eymen banyo yaptırdım uyuttum bende kahvaltı yapamadım sabahtan berı huysuzdu anca doyuruyorum ac karnımı
yaa bıde bısey sorucam bızmkı ne zaman kaka yapsa sırtına cıkıyo cıvık oldugundan mı senınde ole oluyomu prıma kullanıyorum ama hatta bu sefer esım premıum care almıs yıne cıkıyo
ole aman aman cok kaka da yapmıyo ama ???

kç numara bez kullnıyorsun.

Merhaba bende 15 ağustosta doğum yaptım benide aranıza alırmısınııızz uzun zamandır takip ediyordum ama hamileyken sorcak pek sorum yoktu ama malum bebişlerin bu zamanlarında sorulcak sorular hiç bitmiyo

selam kızlar;çok şükür bugün emme konusunda daha iyiyiz.10 dk.çıkardık,7 dk.bir meme 3 dk.bir meme allahım elimde saat önce uyutuyorum yada mayıştırıyorum,sonra internetten saç kurutma mak.sesi açıyorum,loş bir ışık altında ve sonuç almaya başladım,inş.devam eder,birde ağzındaki yaralar için pamukçuğumuz varda,mukostatin 3x1 kullanıyorum.oda rahatlattı sanırım,ama ne stresti iki gün bu arada hiç mama vermedim,yada biberon.sabır sabır,psikolojim bozulmuştu,evdede yapayalnız olunca babaya telefonda ağladım sürekli...ama inş.emecek minik kızım daha.

Merhaba bende 15 ağustosta doğum yaptım benide aranıza alırmısınııızz uzun zamandır takip ediyordum ama hamileyken sorcak pek sorum yoktu ama malum bebişlerin bu zamanlarında sorulcak sorular hiç bitmiyo

hoşgeldin canım,bizde çok az kaldık burada,facede takılıyoruz artık,ama buranın tadı başka orası magazinsel kısım bence,burada sorunlarımız paylaşıyoruz,dertleşiyoruz,azıcık dedikodu yapıyoruz,çok faydalı oluyo,tekrar hoşgeldin...

Teşekkür ederim hoşbulduk face grubunada katılmak isterim kimin kontrolündeyse eylul.bayindir@hotmail.com eklermisinizz Kociş burda olmadığından boş vaktim çok oluyo sürekli sıkılma modundayım dedikodu ve diğerleri iyi gelebilir

merhaba canım tekrardan,senindemi eşin yanında değil benimde sadece cumadan pazara geliyor.1,5 yıldır böyleyiz malesef.ama topikte kimse kalmadı yaa.

neredesiniz kızlar geliin.eski günlerdeki gibi.facede derdimizi anlatamıyoz ki şöyle,iki laflıyalım.

Sen yine şanslısın canım 2 günde olsa görüyorsun benim eşim askerde hamileliğimde doğumda hiç birşeyde yanımda değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…