2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar. özlemişim burayı.. evet ben de facebook'a kaçanlardanım ama buranın yeri başka daha sık gelicem bebiş izzin verirse..

kızlar milupanın hoşgeldin bebek seti geldi. içindeki kitapçıkda emzirme süresi azalır emzirme sıklığı uzargünde 5 kez yeterlidir yazıyo.. doktorum da günlük süt ihtiyacı 750 cc dedi. hatırlar mısınız bilmem benim oğlum ilk ay çok az kilo almıştı. bu ay 1 kilo almış. günlük 100-120 cc mama veriyodum. doktor 90-90 iki kez ver dedi ama bi seferde o kadar içemez.. neyse büyük ölçüde rahatladım sütüm yetmiyo diye çok üzülüyodum. gerçi hala çok minik 4600 gr, 57 cm.. doktor normal dedi..

bi sorunumuz dil altı bağı var. 1 yıl içinde kendiliğinden geçmezse basit bi operasyonla kesiyolarmış.. inş gerek kalmaz..

mrb cnm.dıl altı bağı problemı topıcte bı arkdsn bebegınde daha vardı okumustum ama kımdı cıkaramadım smdı.o dedıgın operasyonu yaptrmıstı.nasıl farkedılıyor bu problem.?bu arada daha sık uğrıcam demıssın bencede gelın artık geri:) çok azız burda.daimilerden bi ben varım 2-3kısı daha.

canım banada doktor 22 C de tut oda ısısını dedi

cnm bnce bu ayar klımada farklı işliyor.cunku 22de mumkun deıl durulmaz bebekle.kii bız 26da üşüdüğümüz oluyor.en ıyısı bı derece almalı odaya.klımanın 26 gosterdgnı oda derecesı kaç gosterecek bunu merak edıyorum.bu arada cocuk dktorunun odası 26ydı.bebeklerı bezlerı kalacak sekılde soyuyor muaynede.demekkı üşümeyeceklerı bır ısı ki odası 26:) klımanın bı sıcak bırde soğuk kademelerı var yanı farklı çalısıyor bence bu sıstem:)

slm canm basbasa kalmısız benımkını uyutmaya calısıyom bıde hamartalıgım tuttu sarma sarayım deıdm ama saramıyorum bıtan esarıyom kız aglıyo gerıgelıyom :)yarın öburgun daha oburgun hep mısafırım var napcam ben yaa

canım farkedilmiycek gibi değil görünüyo perde gibi zar gibi bişey.. dil alt dudağı geçemiyo, yani dilini çıkaramıyo..
o arkadaşla facede görüştük sanırım onlar 20günlük aldırmış bağı basit bi işlemmiş.. bakalım araştırıcaz inş gerek kalmaz ya.

:) bn bıde mutfaga alamıyorum Atlas ı.soğuk cunku.odadan cıkaramıyorum telsızı koyuyorum aynen senın hesap zırt zırt sızlanıp benı yanına ıstyr.bıde bnm korıdor baya uzun bı baştan bi başa yuruyorum:)misafırler bnm bıttı daha gelecek kımse kalmadı.2kısı var toplu halde gelenlerle gelemeyen.onlarda negun gelırler bılmem ben herduruma karsı boreklerı sarıp buzluga koyuyorum gecen kayınvalıdenn komsuları geldı aksam 5bucukta aradılar aksam 9da bendelerdı.hemen cıkardım boreklerı pısırdım.son boreklerdı.yıne sarıp atmam lazm buzluga.sizede tavsıye ederm kızlar bıde buzluktan cıkan borekler daha bı guzel oluyor dıyeyım:)

ınsallah canım.şimdiden geçmiş olsun.mınıcık dıllerı var dımı.öpesı gelıyor ınsanın:)

ınsallah canım.şimdiden geçmiş olsun.mınıcık dıllerı var dımı.öpesı gelıyor ınsanın:)

sağol canım ööle yaa.. Bi de bi güzel sesler çıkarmaya başladı ki.. Eğleniyoo bi güzel o diliyle bişeyler anlatmaya çalışıyo. Günler geçtikçe daha neleri görücez.. Alllah bütün evlatları ailelerine bağışlasın..

selam bısey sorabılırmıyım bebek bezı ne kullanıyosunuz kıloya göre hangısını alıyosunuz

canım calpol verdim ben yarım ölçek. eczaneden almıştım aşıya gitmeden önce içirdim 30-45 dk sonrada aşı oldu yavrum. inşallah atlas ta sıkıntısız atlatır

amin güzelim..bnmkının ses cıkarmaları cok yok anca anca heralde.duruyor duruyor ıkıldanıyor anca ses cıkıyor :)

prıma 3 numara kullanıyorum canım.enson 5160 kg dı.3numarada 4-9 kg ıcın.

ben 2 numara kullanıyorum ama artık elimdeki paket bitince 3 e gececegm.artık iz yapıyor bacaklarına.sıkıyor yavrucumu.su migrosta 1 ana 2.cisi yüzde 50 vardı ya o zaman 2 tane almıstım düşünmeden.sımdı bitirene kadar beklicez

aynen bnde o kampanyadan bulamadgım ıcın 2 ye gecmıstım.o bezler coooktan bıttıde 3 e gectık:) anlasılan bz bayaaa bez tüketiyoruz:

yok bizde cok tüketioz.sadece elimzde daha vardı o yzden btmedi

uykum geldı bnm ya.bnmkı 1 saate uyanır.banyo yaptırdık belkı rahatladıgından bıraz daha uzun uyur.dilerim oyle olur.bende bı dınleneyım.yanına sokulayım oğlumun ayy sarılıp uyuyasım gelıyor daha anca yanında mumya gıbı yatıyorum:)

merhaba arkadaslar. Ben de agustos annesi olacaktım ama benim ufaklık gec geldi. Hamileliğim boyunca sizleri takip ettim. Yeni üye oldum ve ilk kez yazıyorum. Bundan sonra devamı gelir artık:)

merhaba arkadaslar. Ben de agustos annesi olacaktım ama benim ufaklık gec geldi. Hamileliğim boyunca sizleri takip ettim. Yeni üye oldum ve ilk kez yazıyorum. Bundan sonra devamı gelir artık:)

merhabalaarr.hoşgeldn aramıza.fazla kiişi kalmadk zaten.ben burdaym heran.beklerz:)))

hadi baakalım..biz onu öğleye kadar yapıoz babamız işe gdnce.baana yapma kokuna alışır diyorlar.aama surda 1-2 ay daha evdeym sonra istesemde yapamam.kızımla tadını cıkarıoz:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…