• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nekdr sure memede duruyor?yalancı emzıkle ıdare edılmıyrmu cnm?bnmkı 2 saatte bır emıyor.

uyanıkken hep memede duruyo yemek yerken bile emziriyorum gündüzde max 2 saat uyuduğunu düşünürsek siz hesap edin :(
yalancı memeye alıştıramadım itiyo ağzından napsamda alışsa arkadaşlar ya bi fikir verin bana

uyanıkken hep memede duruyo yemek yerken bile emziriyorum gündüzde max 2 saat uyuduğunu düşünürsek siz hesap edin :(
yalancı memeye alıştıramadım itiyo ağzından napsamda alışsa arkadaşlar ya bi fikir verin bana

zormus ya..dıyorlar ya recele batır falan.ben hıc yapmadım ama ıstersen 1-2 kereden bısıcık olmaz recel deılde pekmeze batırsa nokta kadar ucunu.pekmez katkısızdır cunku recelde seker katkısı var.

zormus ya..dıyorlar ya recele batır falan.ben hıc yapmadım ama ıstersen 1-2 kereden bısıcık olmaz recel deılde pekmeze batırsa nokta kadar ucunu.pekmez katkısızdır cunku recelde seker katkısı var.

bi kere bal denedim banamısın demedi memeyi ağzına sokunca öğürüyo kuscak gibi yapıyo bazen '' koli bantıyla bantlıcam ağzına görceksin diyom '' tabi cocuk ne anlar benimkide laf işte :)

Bebeklere emzik verilmeli mi? - UZMANTV

canım ben isteyerek verdm benm esmde arada söyleniyor ama kendisinn kucagındayken bebek susmadı mı benm kucagıma veriyor.ve artı benmki parmaklarını elini sürekli ağzına götürüyor elini emmesindense emzık emsın daha iyi bence.gören hep aç bu bebek diyordu okadar ses cıkara cıkara somuruyor ellerini.uzman tvdede verilebilir diyo

kizlar bebeklerin bir doyma birde emme ihtiyaclari var,ikiside ayri
emzik emmek bebegi rahatlatir,eger bebeginiz aliyorsa vermenizde bir mahsur yoktur.
elini emmesi ise gelisiminin bir parcasi,engellemeye calismayin.

bu gece itibariyle odallarımızı ayırdık biz teyzoşlar....inşallah aksilik olmaz agladıgında duyarım gece...

Bazen bizimle aynı yatakta,bazen aynı odada ama kendi besiginde,bazen ayrı odada kendi yataginda,bazen sadece benimle misafir yatağında... Nereyi bulursak orada uyuyoruz sanırım he he ... Haliyle düzeni oluşmuyor çocuğun...

Bazen bizimle aynı yatakta,bazen aynı odada ama kendi besiginde,bazen ayrı odada kendi yataginda,bazen sadece benimle misafir yatağında... Nereyi bulursak orada uyuyoruz sanırım he he ... Haliyle düzeni oluşmuyor çocuğun...

hadı bakalım hayırlısı:) bızde senın hesap.bazen kendı yatagnda cogunlukla bnm yanımda.ben yatakodasını kullanmıyorum eşim ben ve oğlum aynı odadayız.koca tek yatıyor ben oğlumla.duzen bu yanı.bnmkı cok gec uykuya daldıgı ıcın yatagına bırakamıyorum yoksa ben hıc dınlenemem 2 saatte bır emıyor.2 emme arasındada dolu dolu uyumuyor.sızınkıler kaç saat uyuyorlar gecelerı?

bi kere bal denedim banamısın demedi memeyi ağzına sokunca öğürüyo kuscak gibi yapıyo bazen '' koli bantıyla bantlıcam ağzına görceksin diyom '' tabi cocuk ne anlar benimkide laf işte :)

pekmez varsa dne cnm yada recel.bal agzında erımemıstr kıvamı cok koyu ya.bak zararlı dıyede yazmıs bırı.sen recel yada pekmez dene bıde oyun yaparak vermeyı dene verırken bı agzına degdr bı gerı cek.hani emzırırken memeden cekıyorsun ya daha cekmeden emzıgı ver.bıdeeee emzıgının modelını sevmemıs olabılırmı? bende bı damaklı bırde damla modelı var.normalde bebekler ya bırını ya bırını kabul eder benmkı hangısını versen kabul:)ılk 9 ay damla modelı kullanmalıymıs bebekler.sonra damaklıya gecmelıymıs ama 9ay sonra damaklıyı kabul etmez dıye ıkısınıde veryrm ben.tek sorun agzında fazla tutamıyor bnmkı cok hızlı ckıyor dusuruyor agzından:)bu arada bende aventın emzıgı var gecen tvde yesım salkımın bebegını gosteryrdu aynı emzık vardı ondada.okadar ozel doktorları vardr onlarada aynı emzıgı onermısler demekkı dedım.:)

Son düzenleme:
slm hanımlar .benek dışında pek yorumlar yok geçmişi okuyunca.ben doktordan geldim bugün 50 gün oldu kanamm kesilmedi yeniden bir operasyon olmam gerkiyormuş.moralim çok bozuktu ama çabuk toparladım .yarın sabah randevum var ne olur dua edin.kan pıhtılaşması olmuş.

slm hanımlar .benek dışında pek yorumlar yok geçmişi okuyunca.ben doktordan geldim bugün 50 gün oldu kanamm kesilmedi yeniden bir operasyon olmam gerkiyormuş.moralim çok bozuktu ama çabuk toparladım .yarın sabah randevum var ne olur dua edin.kan pıhtılaşması olmuş.

ay canım ya:( çok üzüldüm.inşallah en kısa zamanda toparlarsın.dualarım seninle.moralini bozmamaya calış bebegin için.

benmde düzen yoktu hiç.aynı stzmn gibiydik.ama artık düzene girsin istedm.bu arada bal karaciğerini yoruyomus bebegn.ve içerisindeki polenler alerji yapabiliomus.

cok gecmıs olsun ben kacırmısım.anladgm kadaryla doğumdan berı kanaman gecmedı?bunun ıcın operasyon gecıreceksın.tekrar cok gecmıs olsun allah baska dert vermesın.tez zamanda sağlıgına kavus..

ıpıslak oluyruz ıkımız bırden.once cenesının altına penye mendıl uzerıne altı naylon önluk ve onun ustune agız bezlerınden koyuyorum agız bezıyle gogsumu tutuyorum cok aktıgında.ustu ıslanmıyor ama buseferde kolunu ıslatıyorum oğlumun.bu arada bende ılk zmanlar genzıne kacınca kaldırıyordu smdı 2 kasının ortasına parmağımı koyup yukarı doğru cekyrm.genzıne kacınca boyle yapılırmıs.kaldırmaktan daha pratık olyr cnm.cunku bnmkının 10dk da 3kere oluyor bu daha kolayıma gelyr bıdee kaldrdgmda mıdesı kaldr ındır oynar dıye dusundum.zaten cok kusan bır bebek.bu arada bnmkı toplam 10dk emıyor.senınkı?

kusmasına doktorunuz bi ilaç verdimi? benimki de çok kusuyor molitium diye bi şurup kullanmaya başladık henüz bi değişiklik olmadı

selam kızlar
nasılsınız ?
biz aynı eymenle yuvarlana yuvarlana büyüyoruz
bir an önce 4 aylık olsaksa su gaz denılen meretten kurtulsak
bunun harıcınde hersey ıyı masallah
bıde havalar sogumasaydı acayıp soguk ıstanbulyaa
ben 1 haftadır kombıyı yakıyorum kı bu sabah üşüyerek uyandım
oda ısısı 23 dereceyı gecmemelıymıs galıba bıde termometre alıcam yoksa ayarlayamıyosun ısıyı
sizlerde ne var ne yok okuyamadım bı turlu hos herkes facebook da dımı :))))))))
bızımkı uyanıkken kucak ıstıyo pusetınde durmuyo cogu zaman
kucaga alısmasın dıye elımden gelenı yaptım ama nafıle
herkese saglıklı günler dılıyorum

kusmasına doktorunuz bi ilaç verdimi? benimki de çok kusuyor molitium diye bi şurup kullanmaya başladık henüz bi değişiklik olmadı

yok vermedı.sozunu bılem etmedı.emzırırken daha dık tut dedı bıde hemen yatrma dedı mesela altını flan almaya yatırıyoruz ya.sana baska bırsey dedımı ılactan baska?

Back