Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
stzmn şunlara baksana ne tatlılar ben albümlere bakıyorumda ordan buldum üçüzleri
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=7082
nekdr sure memede duruyor?yalancı emzıkle ıdare edılmıyrmu cnm?bnmkı 2 saatte bır emıyor.
uyanıkken hep memede duruyo yemek yerken bile emziriyorum gündüzde max 2 saat uyuduğunu düşünürsek siz hesap edin
yalancı memeye alıştıramadım itiyo ağzından napsamda alışsa arkadaşlar ya bi fikir verin bana
zormus ya..dıyorlar ya recele batır falan.ben hıc yapmadım ama ıstersen 1-2 kereden bısıcık olmaz recel deılde pekmeze batırsa nokta kadar ucunu.pekmez katkısızdır cunku recelde seker katkısı var.
bi kere bal denedim banamısın demedi memeyi ağzına sokunca öğürüyo kuscak gibi yapıyo bazen '' koli bantıyla bantlıcam ağzına görceksin diyom '' tabi cocuk ne anlar benimkide laf işte :)
Bebeklere emzik verilmeli mi? - UZMANTV
canım ben isteyerek verdm benm esmde arada söyleniyor ama kendisinn kucagındayken bebek susmadı mı benm kucagıma veriyor.ve artı benmki parmaklarını elini sürekli ağzına götürüyor elini emmesindense emzık emsın daha iyi bence.gören hep aç bu bebek diyordu okadar ses cıkara cıkara somuruyor ellerini.uzman tvdede verilebilir diyo
bu gece itibariyle odallarımızı ayırdık biz teyzoşlar....inşallah aksilik olmaz agladıgında duyarım gece...
Bazen bizimle aynı yatakta,bazen aynı odada ama kendi besiginde,bazen ayrı odada kendi yataginda,bazen sadece benimle misafir yatağında... Nereyi bulursak orada uyuyoruz sanırım he he ... Haliyle düzeni oluşmuyor çocuğun...
bi kere bal denedim banamısın demedi memeyi ağzına sokunca öğürüyo kuscak gibi yapıyo bazen '' koli bantıyla bantlıcam ağzına görceksin diyom '' tabi cocuk ne anlar benimkide laf işte :)
slm hanımlar .benek dışında pek yorumlar yok geçmişi okuyunca.ben doktordan geldim bugün 50 gün oldu kanamm kesilmedi yeniden bir operasyon olmam gerkiyormuş.moralim çok bozuktu ama çabuk toparladım .yarın sabah randevum var ne olur dua edin.kan pıhtılaşması olmuş.
Bazen bizimle aynı yatakta,bazen aynı odada ama kendi besiginde,bazen ayrı odada kendi yataginda,bazen sadece benimle misafir yatağında... Nereyi bulursak orada uyuyoruz sanırım he he ... Haliyle düzeni oluşmuyor çocuğun...
slm hanımlar .benek dışında pek yorumlar yok geçmişi okuyunca.ben doktordan geldim bugün 50 gün oldu kanamm kesilmedi yeniden bir operasyon olmam gerkiyormuş.moralim çok bozuktu ama çabuk toparladım .yarın sabah randevum var ne olur dua edin.kan pıhtılaşması olmuş.
ıpıslak oluyruz ıkımız bırden.once cenesının altına penye mendıl uzerıne altı naylon önluk ve onun ustune agız bezlerınden koyuyorum agız bezıyle gogsumu tutuyorum cok aktıgında.ustu ıslanmıyor ama buseferde kolunu ıslatıyorum oğlumun.bu arada bende ılk zmanlar genzıne kacınca kaldırıyordu smdı 2 kasının ortasına parmağımı koyup yukarı doğru cekyrm.genzıne kacınca boyle yapılırmıs.kaldırmaktan daha pratık olyr cnm.cunku bnmkının 10dk da 3kere oluyor bu daha kolayıma gelyr bıdee kaldrdgmda mıdesı kaldr ındır oynar dıye dusundum.zaten cok kusan bır bebek.bu arada bnmkı toplam 10dk emıyor.senınkı?
kusmasına doktorunuz bi ilaç verdimi? benimki de çok kusuyor molitium diye bi şurup kullanmaya başladık henüz bi değişiklik olmadı