Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sam simplex mı ne ıyıymıs.ben bıogaıa kullanmıstım memnundum.doktorda ıyı oldgnu soylemıstı.eger bebegn kendılıgınden gazını cıkarıyrsa(gazman demıssın ya:)) bence verme.ben vermıyorum artık.ılk zamanlar verıyordum.karnını ozellıkle sağ tarafını ovabılırısın.hanı sıcak havlu yada mınık su torbası falan yanı maksat sıcak olması karnınn rahatlatıyor.ben elme yagı aldım arada suruyorum serce parmagımı batırıyorum sıseye 3 kez batırmam yetıyor.o ısıtıyor karnının o yagla masaj ypyrm.doktorada sordm elma yagını.karnını ısıttıg ıcın rahatlatır rahatlayıncada gazı cıkar dedı.yanı işe yaramaz demedı.bence buulursan alablrsın cokta uygun.ayaklarının altınada mınık mınık sür.mısler gıbıde kokuyor hem:))ya kizlar bisey daha sorucam sizlere,gaz ilaci kullaniyormusunuz,kullaniyorsaniz hangisini tavsiye edersiniz,benim oglum resmen gazman,infacol diye bi damla verdi doktor hic bi ise yaramiyo,bende turkiyeden nurse harveys diye bi surup getirttim 1.ayin dolmasini bekliyorum,1 aylikken veriliyomus,3 gun sonra baslicam,aranizda kullanan varmi,yada gaz icin neler yapiyosunuz..
ben kimyon suyu veriyom gazını cıkatsada rahatlatıyo gibi geliyo bana doktora söyledi muayene gittiğimizde verebilirsin dedi bi kere sende dene
yarım cay kasıgı kımyonu 1 cay bardagıylamı karıstryrsın? tam tarıfı verebılırmsn ben daha once yaptm faydasız geldı bıde yanı suyu kaynat sogut falan...tam tarıfı ne bunun ne zamanlarda veryrsun?ben emzrme oncesı dıe duymustum.bak elma yagını kullan derım zararıda yok
ya kizlar bisey daha sorucam sizlere,gaz ilaci kullaniyormusunuz,kullaniyorsaniz hangisini tavsiye edersiniz,benim oglum resmen gazman,infacol diye bi damla verdi doktor hic bi ise yaramiyo,bende turkiyeden nurse harveys diye bi surup getirttim 1.ayin dolmasini bekliyorum,1 aylikken veriliyomus,3 gun sonra baslicam,aranizda kullanan varmi,yada gaz icin neler yapiyosunuz..
ya kizlar bisey daha sorucam sizlere,gaz ilaci kullaniyormusunuz,kullaniyorsaniz hangisini tavsiye edersiniz,benim oglum resmen gazman,infacol diye bi damla verdi doktor hic bi ise yaramiyo,bende turkiyeden nurse harveys diye bi surup getirttim 1.ayin dolmasini bekliyorum,1 aylikken veriliyomus,3 gun sonra baslicam,aranizda kullanan varmi,yada gaz icin neler yapiyosunuz..
selam kızlar ;kimsecikler yok bebişlerimiz tüm vaktimizi alıyor.bir şey sorucam benim kızım 50 günlük ,bir kaç gündür gözlerinde kayma oluyor.ben yeni fark ettim.belki daha öncede vardı.buda beni korkutuyor.bu konuda bilgisi olan varmı?geçermi?haftaya kontrolümüz var sorucam doktora ama şimdi içim hiç rahat değil.
selam kızlar ;kimsecikler yok bebişlerimiz tüm vaktimizi alıyor.bir şey sorucam benim kızım 50 günlük ,bir kaç gündür gözlerinde kayma oluyor.ben yeni fark ettim.belki daha öncede vardı.buda beni korkutuyor.bu konuda bilgisi olan varmı?geçermi?haftaya kontrolümüz var sorucam doktora ama şimdi içim hiç rahat değil.
1 çay kaşığı silme kimyonu 1 cay bardağı kaynak suya koyuyon çökünce 2 kaşık veriyon evet özellikle emzirme öncesi vermek lazım günde 3 kere verilebilir deniyo ama bence fazla ne de olsa baharat midesini yakmasın yavrucuklarımızı ben bi ara her gece veriyodum yatmadan önce şindi huysuzlanınca veriyorum canım
bu arada bizde bu gün kırklandık bebeklerinize bayıldım maşallahh
benim bebişim tok olsa da elini emiyor.ben hiç emzik vermedim.vermeyi düşünmüyorum ama elini emdikçe de üzülüyorum
neden vermyorsun
kızlar yaaa benim kuzum 2 saattir ağlıyor.kucagımda ve gezdiriyorum.tam sakınlesiyor tekrar baslıyor aglamaya.uyukluyor kolumda yatırınca kıyameti koparıyor.emsn sakınleşir dedim onu agzına verince daha beter bagırdı içim parcalandı yaaa. dogdugundan beri hiç bu kadar aglamamıstı ne yapacam ben.evde de yalnızım.