emziğine reçel sürerdi ananem :) bi dene istersen
denedm en fazla 5 dk sakınleştriyor sanırım tekrar basladı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emziğine reçel sürerdi ananem :) bi dene istersen
denedm en fazla 5 dk sakınleştriyor sanırım tekrar basladı
kızlar ayak başparmağımda tırnak batması oldu..yürüyemiyorum acıdan.sizdede oldumu hamileikten sonra olabiliyo diye okudum nette.ne yapmak lazım başına gelen varmı..
sonunda sızdı canım ya teşekkür ederim.nasıl oldu bilmiyorum ama uyuyakaldı.yavrum benimyaa o ağladıkca benm canım yandı.ne kötüymüş.nazar degmesin dogdugundan beri sakin bi bebektir.cok korktum yaa(
geçmiş olsun bidaha olmasın inşallah canım
bende bebişimi şimdi uyuttum
çamaşırlar yıkandı şimdi onları asacağım kurusunlar sabaha diye
yarabbim nasıl bişeymiş annelik
her defasında anneme sevgim daha da artıyor düşündükçe...
gunaydın kızlar gene tek basımayım ben actıgımda kımse olmuyo ya kızlar bısey sorcam benım kız emzık almıyodu zorla verdım cunku aglayınca bısekılde susturmak ıstıyo ınsa esımde tutturmus emzık verdın memeyı bırakır dıye korkuyorum acıkcası öykünün aksamları cok gazı oluyo saatlerce aglıyo meme tutumuyo emzık verınce susuyo vermıyım dıyorum ama aglamasına dayanamıyorum her verdıgımde soylenıyo alıstırdın dıye bırakmaz dımı memeyı kızla r herkes verıyo nolur benı tesellı edın zaten esımın soylenmelerınden bıktım dıye dıye bıraktıracak kızı yaa
kızlar ayak başparmağımda tırnak batması oldu..yürüyemiyorum acıdan.sizdede oldumu hamileikten sonra olabiliyo diye okudum nette.ne yapmak lazım başına gelen varmı..
aaa hamileliktenmiymiş bende de var çok acıyo.. bütün soğanı ocakta közledim bir parçasını sardım iyi geliymuş dediler biraz acısını aldı ama tam olarak geçmedi tekrar yapmayı düşünüyorum...
canım boncuğun pek tatlı maşallah :)
anammm şekere bak :)
maşallah gülseye de :)
şaka maka kızlar büyüyor yavrular valla :)
canım doktora sormadan başlama bence..bebek aç olsa ağlar diye düşünüyorum benimkinin açlığa hiç tahammülü yok birçok bebek gibi..ben mama ile büyütüyorum zaten..1 aylıkken kaka sorunumuz vardı zeytinyağı pansumanları falan yaptık..şimdi düzene girdi..aslında emziren anneler daha doğru cevap verecektir..ama doktora danışmadan bişi yapmamanı tavsiye ederim ben
ay maşallah ALLAHım hepımızın yavrularını nazarlardan sklasın.buraya koyuyoruz fotograflarını ama dun gece bır arkads nazar deger dıye koymadgnı soyledı.sonra benımde aklıma takıldı
maşallah adı gibi hep gülsün
gunaydın kızlar gene tek basımayım ben actıgımda kımse olmuyo ya kızlar bısey sorcam benım kız emzık almıyodu zorla verdım cunku aglayınca bısekılde susturmak ıstıyo ınsa esımde tutturmus emzık verdın memeyı bırakır dıye korkuyorum acıkcası öykünün aksamları cok gazı oluyo saatlerce aglıyo meme tugtumuyo emzık verınce susuyo vermıyım dıyorum ama aglamasına dayanamıyorum her verdıgımde soylenıyo alıstırdın dıye bırakmaz dımı memeyı kızla r herkes verıyo nolur benı tesellı edın zaten esımın soylenmelerınden bıktım dıye dıye bıraktıracak kızı yaa
ozelden de yzdm canım.sorun deıl emzık guzel ıcat:)kocişler cok bılıyorlar.bnmkı de emzırırken karısıyıor bazen.sutum atlas 2-3 kere cektıkten sonra fıskırarak yanı yavrum gerı cekıldıgınde su tabancası gıbı oluyor gogsum benım velet cok hızlı emıyor.goguste uyarılınca yuzu gozu saçları batıyor..ee yavrum ne bılısn sut genzıne kacıyor agzından tasıyor.(tabı ben onun genzıne kacınca su tabancası gıbı aktıgını gorebılıyorum)genzıne kacıncada tabı hemen tıkmıyom agzına mememı.ama bnm koca dur nefes alsın dıyor her denk geldgnde ey allahm dıom ıcımden.
gogsunden busekılde sut gelen var mı kızlar? tabı budurum 15sn falan suruyor ben hemen mendılı kapatyrm mememe sallıyorum ucunu oyle gerı kacarmıs süt.
benim sütümde öyle canım.sürekli genzine kaçıor o yüzden.biişiolcak diye ben cocugu kaldırıyorum bi bakmısım üst baş batmış.
ıpıslak oluyruz ıkımız bırden.once cenesının altına penye mendıl uzerıne altı naylon önluk ve onun ustune agız bezlerınden koyuyorum agız bezıyle gogsumu tutuyorum cok aktıgında.ustu ıslanmıyor ama buseferde kolunu ıslatıyorum oğlumun.bu arada bende ılk zmanlar genzıne kacınca kaldırıyordu smdı 2 kasının ortasına parmağımı koyup yukarı doğru cekyrm.genzıne kacınca boyle yapılırmıs.kaldırmaktan daha pratık olyr cnm.cunku bnmkının 10dk da 3kere oluyor bu daha kolayıma gelyr bıdee kaldrdgmda mıdesı kaldr ındır oynar dıye dusundum.zaten cok kusan bır bebek.bu arada bnmkı toplam 10dk emıyor.senınkı?
imreniyorum size arkadaşlar maşallah benimde sütüm var ama böyle şakır şakır değil bebeğim memede durduğu için sürekli birikmiyo hiç ancak gece uyuduğunda damlıyo çokluktan
çok söyleme derler bizde sütüm var diye nazar değermiş inşallah hep böyle gider sizlerin
site açılmıyor canım...