canım ya ailenden uzak olman gerçekden çok zor..arkadaşın falandamı yok enazından bi iki laflayınca insan kendine geliyo..
bende doğumdan beri kaşlarımı bile aldıramadım daha malum ağdada var..ben daha şanslıyım ablamlar annemlerle aynı yerdeyim gün içinde bırakıp çıkıyorum sende arada kayınvalidene bırak inan 1 saat bile kendine gelene yeter.
canım ya ailenden uzak olman gerçekden çok zor..arkadaşın falandamı yok enazından bi iki laflayınca insan kendine geliyo..
bende doğumdan beri kaşlarımı bile aldıramadım daha malum ağdada var..ben daha şanslıyım ablamlar annemlerle aynı yerdeyim gün içinde bırakıp çıkıyorum sende arada kayınvalidene bırak inan 1 saat bile kendine gelene yeter.
kızlar iyi geceler ben de arnıza katılmak istiyorum, stzmn okudum da biz de gece 2 saatte bir emziriyoruz, gündüde uyanık olduğu zamanlarda genelde istiyorr, 12 ağustos doğumlu oğlumuz
hosgeldın canım.gece gunduz ben hep 2 saate bır.kendı ıstıyor.uyuyorsa uyanıyor zaten.mesela sımdı uyanmak uzere emdıkten sonra gazı cıkar sonra altını alırım 40dk da anca uyur.1 saat sonra yıne uyanır.yanı 2 emzırme arasında 1 saat uyuyor.benıde helak edıyor:)bıde uyanmadan 15dk once uyur vazıyette mızmızlanması var:)
gündüz 15 dak da bir bile oluyo bazen, bazen sabaha karşı olmuşsa altını değiştirmiyorum, iyice uykusu açılıyo, resmine baktı bizimkine benziyo kilosu da 6 kg olmuştur herhalde
bi de 3 yaşında kızım var, o 7 de kalkıyo, yani ben bi de 7 de ayaktayım, tek kendime zaman ayırdığım zaman, 10 dan 11 den sonra, sen gündüz uyuyabiliyosun herhalde
allahtan gece mama yapmıyoruz, o çok daha zor
evet cnm cok haklısın bnde bunu canıı gonuldn ıstyrm ama bnde hep uyumak ıstyrm yanı.oyuzdende pek kapatmyrm gercı uyumk ıstypte uyuyabıldgmde yok atlasın en uzun uykusu 2saat 20dk.tabı buda herzaman deıl oyuzden bende hep uykusuz ve bıtkınım.yatagın acık olması hem işime gelıyor hem gelmıyor bende bılemedım ne ypcgmı
maşallahkızlar iyi geceler ben de arnıza katılmak istiyorum, stzmn okudum da biz de gece 2 saatte bir emziriyoruz, gündüde uyanık olduğu zamanlarda genelde istiyorr, 2 aylık olduk
4 aylığa kadarkalça usg si oluyormuş, bizimkisi de istiyo henüz yaptırmadık
işte suankı halımız:)Eki Görüntüle 270343 Eki Görüntüle 270344
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?