• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese mrb bebeğim 20 günlük 10 gün sonra kontrolmüz var kalça usg var nasıl oluyo çektirmrk şart mı hiç bi bilgim yok sizler ne yaptınız yardımcı olur musunuz

ben de daha cektrmedim bizim doktor lafını bile etmedi.bu ay kontrolde sorcam.kalca cıkıklıgı varsa ilk altı ay ya kalın alt bezi yada lastkli bisey var onla düzeliyormus.altı aydan sonra farkedilirse cerrahi müdahele gerekiyormus.bi de kız cocuklarında olma riski erkklere göre 6-7 kat yüksekmiş.yaptırmak lazım yani.

selam kızlar uzun zamandır internete giremiyorum bebiş yüzünden işimi gücümü zor yapıyorum birşey soracağım size bebeğim şimdi 48 günlük bir haftalıkken felan gözünde bi çapaklanma oldu ve geçmediği gibi arttı şimdi iki gözünde de var dr damla verdi ama geçmedi bu durumu yaşayan var mı çayla pansuman da yapıyorum ama geçmedi yavrumun gözü ya:50::50:

ay canım yaa çok geçmiş olsun .yavrucak ne zorlanıyordur.benim kayınvalide diyordu emdirirken göğsünü degdirme gözüne cocugun gözü çapaklanır diye.doğru mudur bilmem de inşallah gecer bir an önce kuzum yaa..

ben de daha cektrmedim bizim doktor lafını bile etmedi.bu ay kontrolde sorcam.kalca cıkıklıgı varsa ilk altı ay ya kalın alt bezi yada lastkli bisey var onla düzeliyormus.altı aydan sonra farkedilirse cerrahi müdahele gerekiyormus.bi de kız cocuklarında olma riski erkklere göre 6-7 kat yüksekmiş.yaptırmak lazım yani.

hastaneden taburcu olrkn doktorun verdg kağıtta 45.gun yazıyordu.bız 42.gun yaptrdık.devlette nasıl blmyrm ama ozelde su şekıl oldu,hamıleykenkı karın ultrosonu gıbı cıhazda aynı sadece miniği.yıne jel suruluyor sonra o aletı bebegın kalcalarında gezdırıyor makınadanda takıp edıyor.hamıleyken bzm bebıslerımızı gordgmz gıbı sımdıde bız onların kalcalarını goruyoruz:))

Allah yardımcın olsun:)) ben gurbetteyim kimse gelmez bana sadece okuldan arkadaslar veya esimn arkadasları.onlarda sıralarını savdı. yani birilerrnn gelip gitmesi belki yorucu ama yalnız kalmak kadar kötü olmasa gerek:((

ahh guselım asıl gurbet benımkı.annem babam kardesm akrabam arkadasım hıckımse yok ben gelın geldım 2sene once.bı kendı apartmanımdakılerm geldıler bırde kayınvalıdemn apartmndakıler.hepsı koca koca kadınlar.ben cok yalnızım bazen cok bunalıyrm yalnızlktan aglıyorum.esımın arkadasının hanımı var gorustgm onlada aılece gorusuyorz oyle ayrı gorustgm bırı deıl tekel dukkanı var kız orda duruyor tum gun.ben bebıgım olmadan carsy cıkardm mağazada vakıt gecrrdm musterıye bakardm kasada otururdum(gıyım mağazamız var).ee sımdı bebek olunca evdende cıkılmıyor.ınanırmısın ağdacıya gıdecem doğumdan berı gıdemedm.annecım doğumdan 3hafta once gelmıstı 40 mız cıkana kadarda yanımzdaydı.aılem zonguldakta ben aydında.mesafe 13 saat.:(

hastaneden taburcu olrkn doktorun verdg kağıtta 45.gun yazıyordu.bız 42.gun yaptrdık.devlette nasıl blmyrm ama ozelde su şekıl oldu,hamıleykenkı karın ultrosonu gıbı cıhazda aynı sadece miniği.yıne jel suruluyor sonra o aletı bebegın kalcalarında gezdırıyor makınadanda takıp edıyor.hamıleyken bzm bebıslerımızı gordgmz gıbı sımdıde bız onların kalcalarını goruyoruz:))

bizim için gtec mi kalındı yaa..biz 73 günlüğüz:((( yapmazlar mı? kendmz anlaya mıyomuyuz ki?

bizim için gtec mi kalındı yaa..biz 73 günlüğüz:((( yapmazlar mı? kendmz anlaya mıyomuyuz ki?
yok canım neden gec kalınmıs olsun.3aylıkkende yapılır dıye okumustum ınternette.yanı 45 gunlukten once yapılmıyordurda ondan oyle yazmıslardr kağıda.sen cektır.bız anlayamayız ama cocuk doktorları ellede muayne edyr.bzmkı baktı soyle bı guzel dedı sorun yok ama yınede ultroson cektırın dedı

tamam canım haftaya kontrol var o zaman baktırrız inşallah.bebekler cok şeker yaaa.. hele tepki vermeye basladı bizimki beni gördümü sırıtıyo :) gülmekten elim ayagıma giriyo :) altını değişiyorsam ben gülerken o etrafı boyuyo :) bi de temizlikle ugrasıyoz:) cekyatların hepsi battı :=)

tamam canım haftaya kontrol var o zaman baktırrız inşallah.bebekler cok şeker yaaa.. hele tepki vermeye basladı bizimki beni gördümü sırıtıyo :) gülmekten elim ayagıma giriyo :) altıını değişiyorsam ben gülerken o etrafı boyuyo :) bi de temizlikle ugrasıyoz:) cekyatların hepsi battı :=)

ay maşallah.bzmkıde cenesıyle oynayınca guluyor daha cok.ama yenı yenı 2gundur.senınkı nekadar oldu buarada? bırde cekyatlat battı demıssın benmde aynı.2kerede avucuma kakasını yapmıstı.cekyatlara örtü koydum onları batırsın barı dedım.hee bıde carsaflarımızda battı bızım.yatagında yatmadg zamanlarda yanıma yatırıyorm gecelerı altını alırken carsaflarımız batıyor..bu arada ben galıba bugun bunalıma gırıyor gıbıyım saçım basım üstüm kendımı kotu hıssedıyorum.adam gıyınıp gıyınıp evden ckyr ben paspal.bıde esım esnaf gıyım magazası varya bzm mesela daha yenı evden cıktı 2gun once ıstanbuldan mal almy gtmstı yenı getrdg mallardan secmıs kendıne ne guzel gıyındı dıkkat edyr kendıne bense.halımden hıc memnun deılım.aldıgı mallardan bak hayatım buda sana dese..ılla benmı gıdıp dukkana bunu alıyorum demem lazım.bu durumada sinirim.

ay maşallah.bzmkıde cenesıyle oynayınca guluyor daha cok.ama yenı yenı 2gundur.senınkı nekadar oldu buarada? bırde cekyatlat battı demıssın benmde aynı.2kerede avucuma kakasını yapmıstı.cekyatlara örtü koydum onları batırsın barı dedım.hee bıde carsaflarımızda battı bızım.yatagında yatmadg zamanlarda yanıma yatırıyorm gecelerı altını alırken carsaflarımız batıyor..bu arada ben galıba bugun bunalıma gırıyor gıbıyım saçım basım üstüm kendımı kotu hıssedıyorum.adam gıyınıp gıyınıp evden ckyr ben paspal.bıde esım esnaf gıyım magazası varya bzm mesela daha yenı evden cıktı 2gun once ıstanbuldan mal almy gtmstı yenı getrdg mallardan secmıs kendıne ne guzel gıyındı dıkkat edyr kendıne bense.halımden hıc memnun deılım.aldıgı mallardan bak hayatım buda sana dese..ılla benmı gıdıp dukkana bunu alıyorum demem lazım.bu durumada sinirim.

benmki 2bucuk aylık...bende paspallıktan bıktm.sac bas kötü.üst bas daha berbt..bende suna sinirim: evde oldugu zamnlar ee sıkılıomus.dün nöbetcydi.sıkıntıdan patladm:sabahtan bari de yatıodu.şimdi kalktı giyindi süslendi arkadaslarıyla dışarı cıktı.gelde deli olma...

tamam canım haftaya kontrol var o zaman baktırrız inşallah.bebekler cok şeker yaaa.. hele tepki vermeye basladı bizimki beni gördümü sırıtıyo :) gülmekten elim ayagıma giriyo :) altıını değişiyorsam ben gülerken o etrafı boyuyo :) bi de temizlikle ugrasıyoz:) cekyatların hepsi battı :=)

benmki 2bucuk aylık...bende paspallıktan bıktm.sac bas kötü.üst bas daha berbt..bende suna sinirim: evde oldugu zamnlar ee sıkılıomus.dün nöbetcydi.sıkıntıdan patladm:sabahtan bari de yatıodu.şimdi kalktı giyindi süslendi arkadaslarıyla dışarı cıktı.gelde deli olma...

aynen canım.benımkı 2-3-4 oyle uyanır.sabaha kadarda oturur bu bızde hep boyle.işten dolayıda rahat oldugu ıcın boyle.bgn hava superdı uyanıpta evden cıksaydık hep beraber ne gzl olrdu banada ıyı gelırdı.ınsallah yarında hava guzel olr oda şöyle 1-2 gıbı uyanırda dısarı cıkarız hep beraber.gercı ben carsıda aylak aylak dolanırken oda dukkanda olr.karı koca ve bebegımzle gıdılecek yrler yok burda.ayy odanın ıcı hasta odası gıbı.benımkı pek yatagında durmuyor sureklı emzık agzından dustugu ıcın yanımda yatırıyrum emzıgı dustukce erıyorum oyle uyuyakalıyor yatak hep acık yanı.aslında kapatsam olur ay ne bılym ruhum daralıyor:(( bı arkdsta yok gel dıyecek kafa dagıtacak 2gunde bı kayınvalıde gelıor ıste:(

saçımı duzlestrdm bu bıle benı daha ıyı hıssetrdı.yarın belkı hava guzel olrda dısarı cıkarız cıkıncada gıdecek yer yok ya offff...sacım sımdıden bı sekıle gırsınde bakarsınız yarın yapacak vakıt bulamam:) ayyy ben cok sıkılıyorum bı degısıklıge gezıntıye ıhtıyacım var oğlumla.bırı desekı ver ben oğluna bakayım sen romaya gıt parıs e gıt ALLAH kalbımı bılıyor ya asla onu bırakıp gıdemem.kendı annem dıorkı telefonda kızım kayınvalıdene bırak bı cık hava al kendın.hayır mumkun deıl bırakamam ondan ayrılmk ıstemyrm onunla gıtmek ıstyrm.yalnz cıkarsam aklım onda kalır gıttgmden gezdgmden tat alamam.bırı benı oğlumla gezdırsın:(

kızlar ben bugun öldum artık benm kız saat 11den berı uyanık bende mahfoldm oda uyuymamamkta dırenıyo ayagımnda sallıyorum ındırdıgım an uyanıyo 3 aylık oldu ama hep aglıyo bazende tum gün uyuyo daha ne guluyo ne bısey erken dogdu dıye heralde mahfoldum ya ben aoılemden cok uzaktayım kımsem yok burd COK bunaldım artık

kızlar ben bugun öldum artık benm kız saat 11den berı uyanık bende mahfoldm oda uyuymamamkta dırenıyo ayagımnda sallıyorum ındırdıgım an uyanıyo 3 aylık oldu ama hep aglıyo bazende tum gün uyuyo daha ne guluyo ne bısey erken dogdu dıye heralde mahfoldum ya ben aoılemden cok uzaktayım kımsem yok burd COK bunaldım artık

aynen.bı duzenımız yok bzmde.1haftaya kadar 1 saat 2 saat uyurdu artık oda yok heh uyudu dıorum 15 dk gecmıyor uyanıyor.saçım basım ustum halımden hıc memnun deılım.yalnızlıktan cok sıkıldım yanıma bı arkads olsa kafamı dagıtacak oturup 2 muhabbet edecek.bende aılemden uzaktaym hemde 13 saat.

canım yıkasan belki sakınleşir uyur.bizimki şimdi uyudu yıkamıştım.sakinleşiyor bebekler yıkanınca bende ailemden uzaktayım ama taddını cıkarmaya calısıyorumm bebegimin bu güzel günlerinin..onlar ne bi daha bu kaadr küçük olacak ne biz bu kadar acemi olcaz bi daha

aynen.bı duzenımız yok bzmde.1haftaya kadar 1 saat 2 saat uyurdu artık oda yok heh uyudu dıorum 15 dk gecmıyor uyanıyor.saçım basım ustum halımden hıc memnun deılım.yalnızlıktan cok sıkıldım yanıma bı arkads olsa kafamı dagıtacak oturup 2 muhabbet edecek.bende aılemden uzaktaym hemde 13 saat.

canım ya ailenden uzak olman gerçekden çok zor..arkadaşın falandamı yok enazından bi iki laflayınca insan kendine geliyo..
bende doğumdan beri kaşlarımı bile aldıramadım daha malum ağdada var..ben daha şanslıyım ablamlar annemlerle aynı yerdeyim gün içinde bırakıp çıkıyorum sende arada kayınvalidene bırak inan 1 saat bile kendine gelene yeter.

aynen canım.benımkı 2-3-4 oyle uyanır.sabaha kadarda oturur bu bızde hep boyle.işten dolayıda rahat oldugu ıcın boyle.bgn hava superdı uyanıpta evden cıksaydık hep beraber ne gzl olrdu banada ıyı gelırdı.ınsallah yarında hava guzel olr oda şöyle 1-2 gıbı uyanırda dısarı cıkarız hep beraber.gercı ben carsıda aylak aylak dolanırken oda dukkanda olr.karı koca ve bebegımzle gıdılecek yrler yok burda.ayy odanın ıcı hasta odası gıbı.benımkı pek yatagında durmuyor sureklı emzık agzından dustugu ıcın yanımda yatırıyrum emzıgı dustukce erıyorum oyle uyuyakalıyor yatak hep acık yanı.aslında kapatsam olur ay ne bılym ruhum daralıyor:(( bı arkdsta yok gel dıyecek kafa dagıtacak 2gunde bı kayınvalıde gelıor ıste:(

bence yatağı kapa..ben evde yataklar açıksa hiç kendime gelemiyorum

evet cnm cok haklısın bnde bunu canıı gonuldn ıstyrm ama bnde hep uyumak ıstyrm yanı.oyuzdende pek kapatmyrm gercı uyumk ıstypte uyuyabıldgmde yok atlasın en uzun uykusu 2saat 20dk.tabı buda herzaman deıl oyuzden bende hep uykusuz ve bıtkınım.yatagın acık olması hem işime gelıyor hem gelmıyor bende bılemedım ne ypcgmı

kızlar iyi geceler ben de arnıza katılmak istiyorum, stzmn okudum da biz de gece 2 saatte bir emziriyoruz, gündüde uyanık olduğu zamanlarda genelde istiyorr, 2 aylık olduk

Son düzenleme:
Back