Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim.Stzmn seninle aynı gün doğum yaptık.Yazılarını takip ediyorum
maşallah
bize dokor 2 aylıkkaen dedi 27 de yaptırıcaz bizde..
hoşgeldin aramıza.fazla kişi kalmadık zaten cogu face gitti .
slm kızlar bebişlerinize hangi bezi kullanıyosunuz 21 günlük bebeğim her altını değiştirmemmde üstündüe değiştiriyorum huggies kullanıyorum neden sızdıryor acaba fikri olan var mı
slm kızlar bebişlerinize hangi bezi kullanıyosunuz 21 günlük bebeğim her altını değiştirmemmde üstündüe değiştiriyorum huggies kullanıyorum neden sızdıryor acaba fikri olan var mı
aynı sorun bizde de oldu huggies de.ıslaklığı hemen hissediyor ve anında ağlamaya başlıyordu uyuyorsa da üstüne taşıyordu isyan ettim prima aldım suan onda daha iyiyiz taşmaolmadı.ıslaklık hissetme problemi de azaldı.bu arada evde hala huggies var gündüzleri uyanıkken bağlayıp kullanıyorum bitireceğim paketi mecburen
ben de prima kullanıyorum. huggiesi denemek istiyodum doğal pamuklu olanı hiç denemiyim mi o zaman ne dersiniz?
tavsiye etmem ben bi sürü çamaşır çıkıyo sürekli sızdıryor sanki ucuz bez gibi primadan bile pahalı sen memnun değilmsin pirmadan
yooo çok memnunum primadan ama konu bebek olunca insan en iyisini yumuşağını bulmak adına yeni şeyler de denemek ister ya, o anlamda huggies deniyim diyodum. huggiesin yenidoğan ıslak mendili çok güzel mesela, o sebeple belki bezi de güzeldir diye düşünmüştüm.
aynı sorun bizde de oldu huggies de.ıslaklığı hemen hissediyor ve anında ağlamaya başlıyordu uyuyorsa da üstüne taşıyordu isyan ettim prima aldım suan onda daha iyiyiz taşmaolmadı.ıslaklık hissetme problemi de azaldı.bu arada evde hala huggies var gündüzleri uyanıkken bağlayıp kullanıyorum bitireceğim paketi mecburen
sızdırması en az olan prima galiba, bugün canbee 2 kullandık, 2 defa komple üst deiştirdim, zaten çamaşırlar da kurumuyo, yine prima alıcam galiba
yooo çok memnunum primadan ama konu bebek olunca insan en iyisini yumuşağını bulmak adına yeni şeyler de denemek ister ya, o anlamda huggies deniyim diyodum. huggiesin yenidoğan ıslak mendili çok güzel mesela, o sebeple belki bezi de güzeldir diye düşünmüştüm.
primanın hangi çeşidini kullanıyosun peki onu deneyim bari
premium care da kullandım, normalini de kullandım ikisi de güzel. ama bebeğin rahatlığı açısından premium care daha güzel sanırım çünkü çok çok ince.