• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selaaaam kızlarrr.... nasılsınız.. $DSC09166.jpg
bu da bizim son halimiz teyzeleri..

slm kızlar bebişlerinize hangi bezi kullanıyosunuz 21 günlük bebeğim her altını değiştirmemmde üstündüe değiştiriyorum huggies kullanıyorum neden sızdıryor acaba fikri olan var mı

slm kızlar bebişlerinize hangi bezi kullanıyosunuz 21 günlük bebeğim her altını değiştirmemmde üstündüe değiştiriyorum huggies kullanıyorum neden sızdıryor acaba fikri olan var mı

ben prima aktif kullanıyorum.bebeğim 2 aylık şimdi.20 günlük olmadan ben 2 nolu beze geçmiştim.çünkü aralarında çok fark yok ama daha uzun.1 ayı geçtikten sonrada 3 noya geçtim.halen onu kullanıyorum.bezin numarası önemli bence.

aynı sorun bizde de oldu huggies de.ıslaklığı hemen hissediyor ve anında ağlamaya başlıyordu uyuyorsa da üstüne taşıyordu isyan ettim prima aldım suan onda daha iyiyiz taşmaolmadı.ıslaklık hissetme problemi de azaldı.bu arada evde hala huggies var gündüzleri uyanıkken bağlayıp kullanıyorum bitireceğim paketi mecburen

aynı sorun bizde de oldu huggies de.ıslaklığı hemen hissediyor ve anında ağlamaya başlıyordu uyuyorsa da üstüne taşıyordu isyan ettim prima aldım suan onda daha iyiyiz taşmaolmadı.ıslaklık hissetme problemi de azaldı.bu arada evde hala huggies var gündüzleri uyanıkken bağlayıp kullanıyorum bitireceğim paketi mecburen

ben de prima kullanıyorum. huggiesi denemek istiyodum doğal pamuklu olanı hiç denemiyim mi o zaman ne dersiniz?

tavsiye etmem ben bi sürü çamaşır çıkıyo sürekli sızdıryor sanki ucuz bez gibi primadan bile pahalı sen memnun değilmsin pirmadan

yooo çok memnunum primadan ama konu bebek olunca insan en iyisini yumuşağını bulmak adına yeni şeyler de denemek ister ya, o anlamda huggies deniyim diyodum. huggiesin yenidoğan ıslak mendili çok güzel mesela, o sebeple belki bezi de güzeldir diye düşünmüştüm.

yooo çok memnunum primadan ama konu bebek olunca insan en iyisini yumuşağını bulmak adına yeni şeyler de denemek ister ya, o anlamda huggies deniyim diyodum. huggiesin yenidoğan ıslak mendili çok güzel mesela, o sebeple belki bezi de güzeldir diye düşünmüştüm.

huggies prima kadar yumuşak değil bantları da öyle esnek değil.organik falan ama çocuk hep ıslak kaldıktan soa neyleyim onun organikliğini.hasta olur diye korktum ben Allah korusun.primanın 2 no sarı paketi aldım premium care in numunesini doğdugunda kullanmıştım ama anlamadım çok küçüktü bebek.şimdi de almadım önce bunu deneyeyim dedim.

sızdırması en az olan prima galiba, bugün canbee 2 kullandık, 2 defa komple üst deiştirdim, zaten çamaşırlar da kurumuyo, yine prima alıcam galiba

cnm huggiesten hiç memnun kalmadım bebegimi pişik yaptı oraganik ama ıslaklık kalıyo emici degil en iyisi prima çocuklarda rahat ediyooo:9

bu bebek bezinden memnun olma olayı kişiden kişiye değişiyor demekki.. ben bebeğim doğmadan önce ablamın tavsiyesi ile huggies almıştım ama o paketleri açmadan önce ilk başta numune verilen bebek bezlerini kullanayım dedim prima sensitive vardı onları kullandım ve çok hoşuma gitti hemen eşimi gönderdim sensitive bulamamış premium care almış aynısı demiş marketteki görevli neyse onu kullandım hep sızdırdı belinden yukarıya doğru çiş olmuş.. bir an önce paket bitsin de huggieslere başlayayım diye sık sık altını değiştirdim bebeğimin.. sonra huggies paketini açtım çook memnun kaldım hiç sızdırmadı ama paketi açtıktan sonra tatile gitmeye karar verdik açılmamış küçük paket bebek bezi lazım oldu giderken taşıması kolay olur diye market market gezdim huggiesin 2 numarasını bulamadım prima premium care aldım(burdan bi arkadaş belki 1 numara küçük gelmiştir o yüzden sızdırmış olabilir demişti) bende bu sebeple prima premium care 2 no aldım ama maalesef bu da sızdırdı..şimdi paket bitene kadar hem prima hem huggies karışık kullanıyorum ama primadan hiç memnun kalmadım..

sızdırması en az olan prima galiba, bugün canbee 2 kullandık, 2 defa komple üst deiştirdim, zaten çamaşırlar da kurumuyo, yine prima alıcam galiba

canbebe numuneleri de var şuan evde oda fena değilmiş aslında.. ama bugün sızdırmış oda.. sanırım gevşek bağladım ondan oldu diye düşündüm.

primanın hangi çeşidini kullanıyosun peki onu deneyim bari

ben primayı cok begendm molfix de fena deil ama.ben cok bez denedm prima evybaby molfıx huggıes en güzeli bana göre tabi prima.sarı paketli olan

premium care da kullandım, normalini de kullandım ikisi de güzel. ama bebeğin rahatlığı açısından premium care daha güzel sanırım çünkü çok çok ince.

bnde prıma premıum care kullandım 2 paket kadar.cok sık alt degıstrdgmz ıcın normalını aldım 2numaraya gecınce ıcınde cok daha fazla vardı.sımdı 3 numaradayız yıne normal paket aldım ıcınde 100 tane var.premıum care dende farkını goremedım ben canım ya

Back