• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya ailenden uzak olman gerçekden çok zor..arkadaşın falandamı yok enazından bi iki laflayınca insan kendine geliyo..
bende doğumdan beri kaşlarımı bile aldıramadım daha malum ağdada var..ben daha şanslıyım ablamlar annemlerle aynı yerdeyim gün içinde bırakıp çıkıyorum sende arada kayınvalidene bırak inan 1 saat bile kendine gelene yeter.

ayy valla yok kımsem.kayınvalıdeye bırakmak ıstemyrm hem cok mınık ya bırakmaya gonlumde el vermıyor ama kendı annem burdaykn ona bırakır cıkardım aklım yavrumda olrdu acele acele eve gelırdım ama ne blym kendı anneme bıraktgmda ıcım daha rahat olyr kayınvalıdeye bıraksm olmıck cıktıgımdanda bısı anlamıcam zaten calısıyor ama ben gıtme ıse bugun cocuga bak desem gıtmez.ay ne blym bn yavrumu bırakamıom kendı anneme hatta babama bıle bırakıp cktm loğusayken(ozaman onlar burdaydı) sımdıyse bırakamıom.yrn hava gzl olrsa cıkma nıyetm var bnm koca n ypcn carsıda dıye hevesımı kırmassa tabı.haklı da.burada gıdeblcgm yer yok arkdsta olmaynca mal gıbı elımde cocuk arabası carsıda yurumekten baska bırsey yok.buarada bnmde agdacıya gtmm lzm gıdecektım kanamam oldu halada devam edyr 3gundur(norlevo kullandmda).agdacı bahanem olr desem budurumda orayada gıdemem

canım ya ailenden uzak olman gerçekden çok zor..arkadaşın falandamı yok enazından bi iki laflayınca insan kendine geliyo..
bende doğumdan beri kaşlarımı bile aldıramadım daha malum ağdada var..ben daha şanslıyım ablamlar annemlerle aynı yerdeyim gün içinde bırakıp çıkıyorum sende arada kayınvalidene bırak inan 1 saat bile kendine gelene yeter.

ayy valla yok kımsem.kayınvalıdeye bırakmak ıstemyrm hem cok mınık ya bırakmaya gonlumde el vermıyor ama kendı annem burdaykn ona bırakır cıkardım aklım yavrumda olrdu acele acele eve gelırdım ama ne blym kendı anneme bıraktgmda ıcım daha rahat olyr kayınvalıdeye bıraksm olmıck cıktıgımdanda bısı anlamıcam zaten calısıyor ama ben gıtme ıse bugun cocuga bak desem gıtmez.ay ne blym bn yavrumu bırakamıom kendı anneme hatta babama bıle bırakıp cktm loğusayken(ozaman onlar burdaydı) sımdıyse bırakamıom.yrn hava gzl olrsa cıkma nıyetm var bnm koca n ypcn carsıda dıye hevesımı kırmassa tabı.haklı da.burada gıdeblcgm yer yok arkdsta olmaynca mal gıbı elımde cocuk arabası carsıda yurumekten baska bırsey yok.buarada bnmde agdacıya gtmm lzm gıdecektım kanamam oldu halada devam edyr 3gundur(norlevo kullandmda).agdacı bahanem olr desem budurumda orayada gıdemem

kızlar iyi geceler ben de arnıza katılmak istiyorum, stzmn okudum da biz de gece 2 saatte bir emziriyoruz, gündüde uyanık olduğu zamanlarda genelde istiyorr, 12 ağustos doğumlu oğlumuz

hosgeldın canım.gece gunduz ben hep 2 saate bır.kendı ıstıyor.uyuyorsa uyanıyor zaten.mesela sımdı uyanmak uzere emdıkten sonra gazı cıkar sonra altını alırım 40dk da anca uyur.1 saat sonra yıne uyanır.yanı 2 emzırme arasında 1 saat uyuyor.benıde helak edıyor:)bıde uyanmadan 15dk once uyur vazıyette mızmızlanması var:)

hosgeldın canım.gece gunduz ben hep 2 saate bır.kendı ıstıyor.uyuyorsa uyanıyor zaten.mesela sımdı uyanmak uzere emdıkten sonra gazı cıkar sonra altını alırım 40dk da anca uyur.1 saat sonra yıne uyanır.yanı 2 emzırme arasında 1 saat uyuyor.benıde helak edıyor:)bıde uyanmadan 15dk once uyur vazıyette mızmızlanması var:)

gündüz 15 dak da bir bile oluyo bazen, bazen sabaha karşı olmuşsa altını değiştirmiyorum, iyice uykusu açılıyo, resmine baktı bizimkine benziyo kilosu da 6 kg olmuştur herhalde

gündüz 15 dak da bir bile oluyo bazen, bazen sabaha karşı olmuşsa altını değiştirmiyorum, iyice uykusu açılıyo, resmine baktı bizimkine benziyo kilosu da 6 kg olmuştur herhalde

o resımde cok farklı cıkmıs:) gece cektgmı dıyorsun sanırım.varsa bebısının resmını koysana sende.bu arada 6 olmamıstır kız :) belkıde olmustur tosunum.ahh onu sorayım barıı sen 24 saat ıcınde kac kez bez degstryrsn ayy bız cok degstryrz dolu dolu çiş olyr hemen hemen 2 saatte bır

gündüz 7-8 kez gece de 1 kez filan değiştiriyoruz herhalde, seninki de sarışın olacak gliba, bizde de renk açılıyo gittikçe ama tam 4 aylıkken filan hem göz hem de ten rengi oturuyo, ben eklemeden filan anlamam ki

bi de 3 yaşında kızım var, o 7 de kalkıyo, yani ben bi de 7 de ayaktayım, tek kendime zaman ayırdığım zaman, 10 dan 11 den sonra, sen gündüz uyuyabiliyosun herhalde

bi de 3 yaşında kızım var, o 7 de kalkıyo, yani ben bi de 7 de ayaktayım, tek kendime zaman ayırdığım zaman, 10 dan 11 den sonra, sen gündüz uyuyabiliyosun herhalde

evt sarısın olacak sanırım sarı olmasada acık tenlı olacagı kesın:) buarada senın durumda cok zormus.ben uyuyabılyrm dersem yalan olur demessemde yalan olur:)sabah 6da emıyor dıyelım 7ye doğru anca uykuya dalıyor bende onunla uyuyorum 8de uyanıyor yıne emıyor sonra tekrar uyku boyle 11-12 ye kadar hatta bazen 2ye kadar uyuyoruz uyanıyorz emıyoruz bırdaha uyku:)yanımda yatıyor genelınde.cunku emzıgı tutamıyor dusurdukce uyanıyor ıyııce uykkuya dalması 1 saatı buluyor

bu arada benmkı uyandı.emzıreyım ben sonra gaz sonra alt acma ahh gecelerımz cok uzun:) bana en zor gelen sey uykudan uyanıp emzryrm ya ıste emzırdıkten sonra gaz cıkartmaya calısmak ayaga kalkacak gucum olmyr esıme seslenıyorum ozaten sabahlara kadar oturdgu ıcın uykusu bölunmus olmyr.
ıyı sabahlar ıyı geceler ıyı gunler jasper
ben hergun bu topıcteymdr bılgs acık durur arada gıder gelır kım ne yazmıs bakarım

hadi kolay gelsin sana, evet uyku sürekli bölününce insan sersem gibi oluo, eşin yardım ederse daha iyi olur o zaman, iyi geceler diyelim artık

evet cnm cok haklısın bnde bunu canıı gonuldn ıstyrm ama bnde hep uyumak ıstyrm yanı.oyuzdende pek kapatmyrm gercı uyumk ıstypte uyuyabıldgmde yok atlasın en uzun uykusu 2saat 20dk.tabı buda herzaman deıl oyuzden bende hep uykusuz ve bıtkınım.yatagın acık olması hem işime gelıyor hem gelmıyor bende bılemedım ne ypcgmı

haklısın bizde dün gece 6 ya kadar ayaktaydık ee sonra 2 ye kadar uyuduk:) tabi aralarda kalkıp mama verdim şimdi uykum yok kızımda sürekli uyanıyo tam dalamadı bi türlü süreklü kucak istiyo memede durmak istiyo bilmiyorum inşllh bu gece uyur.

bende kayınvalideme bırakamazdım zeynoşumu:) güvenemem ama anneme güvenirim:1::1:ama yarın ilk işim ablamlara bırakıp kuaföre gitmek olucak .röflemi yaptırıcam ağdamı kaşımı falan bunları yazmak bile rahatlattı valla:9::9:

kızlar iyi geceler ben de arnıza katılmak istiyorum, stzmn okudum da biz de gece 2 saatte bir emziriyoruz, gündüde uyanık olduğu zamanlarda genelde istiyorr, 2 aylık olduk
maşallah
4 aylığa kadarkalça usg si oluyormuş, bizimkisi de istiyo henüz yaptırmadık

bize dokor 2 aylıkkaen dedi 27 de yaptırıcaz bizde..

slm kızlar sız bebeklerınızn gazını cıkarıyormusunuz ben ne kadar ugrassamda üstten cok nadır cıkarıyo genelde alttan cıkıyor farkedermı acaba ben bagırsaklara ınmeden cıkarayım sancılnmasın ıstıyorum ama olmuyo bıde dogrusu gecelerı pek ugrasmıyom emerken uyuyo omzuma alsam uyanıyo huysuzluk edıp uyumuyo ondan yanı sız nasıl cıkarıyosunuz benımkı alttan okadar cıkarıyokı bıde kokulu off dr cok gazlı bı bebek dıyo

Back