canım ya ailenden uzak olman gerçekden çok zor..arkadaşın falandamı yok enazından bi iki laflayınca insan kendine geliyo..
bende doğumdan beri kaşlarımı bile aldıramadım daha malum ağdada var..ben daha şanslıyım ablamlar annemlerle aynı yerdeyim gün içinde bırakıp çıkıyorum sende arada kayınvalidene bırak inan 1 saat bile kendine gelene yeter.
ayy valla yok kımsem.kayınvalıdeye bırakmak ıstemyrm hem cok mınık ya bırakmaya gonlumde el vermıyor ama kendı annem burdaykn ona bırakır cıkardım aklım yavrumda olrdu acele acele eve gelırdım ama ne blym kendı anneme bıraktgmda ıcım daha rahat olyr kayınvalıdeye bıraksm olmıck cıktıgımdanda bısı anlamıcam zaten calısıyor ama ben gıtme ıse bugun cocuga bak desem gıtmez.ay ne blym bn yavrumu bırakamıom kendı anneme hatta babama bıle bırakıp cktm loğusayken(ozaman onlar burdaydı) sımdıyse bırakamıom.yrn hava gzl olrsa cıkma nıyetm var bnm koca n ypcn carsıda dıye hevesımı kırmassa tabı.haklı da.burada gıdeblcgm yer yok arkdsta olmaynca mal gıbı elımde cocuk arabası carsıda yurumekten baska bırsey yok.buarada bnmde agdacıya gtmm lzm gıdecektım kanamam oldu halada devam edyr 3gundur(norlevo kullandmda).agdacı bahanem olr desem budurumda orayada gıdemem