• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben primada kullandım huggies te kullandımmalesef cıkıyo çıkıyo çıkıyo beli hep ıslak yavrumun bende herhalde bağlamayı doğru yapmıyom diyodum kendi kendiime ama herkeste var aynı problem :( erkek bebeklerde daha cokmu oluyo acaba bana doktor pipisini yukarı bağlama dedi ama fayda etmedi

slm kızlar sız bebeklerınızn gazını cıkarıyormusunuz ben ne kadar ugrassamda üstten cok nadır cıkarıyo genelde alttan cıkıyor farkedermı acaba ben bagırsaklara ınmeden cıkarayım sancılnmasın ıstıyorum ama olmuyo bıde dogrusu gecelerı pek ugrasmıyom emerken uyuyo omzuma alsam uyanıyo huysuzluk edıp uyumuyo ondan yanı sız nasıl cıkarıyosunuz benımkı alttan okadar cıkarıyokı bıde kokulu off dr cok gazlı bı bebek dıyo

bızımkınınde bırara ustten cok ama cok az cıkardı bırkac gundur rahat cıkarmaya basladı.alttan dedıgın gıbı patır patır.bızımkı bıde sımdı mesela durup dururkn yataktan omzuma alıncada cıkarıyor gazını ustten.yanı emdıkten sonra cıkmıyor yada 1 tanecık cıkıyor bende yatırıyorum sonra bebegm bı bakıorum gargg demıs:) benımkıde doğdugundan berı ılk kez bugun hıc kaka yapmadı ona kafam takıldı.alıstım ya gunde 3-5 kere yapmasına

Maşallah ne güzel büyümüş Atlas bebek:nazar:

ahhh teyzesı tesekkurler.o resımı paylastgmda burdan bı arkdsla yazısıyorduk bebıslerımızın oankı hallerını konusurken bende o an cekıp fotosunu koydum.bugun dısarı cıktık oğlumla babamızın dukkanına gıttık şööyllee bır hava aldık babamız kucagına aldı ay bnm oğlum falan bı gururlanmalar göreceksın:) sağımızdakı solumuzdakı dukkan komsularımız meraklı tabı onlar gorduler bugun

haklısın bizde dün gece 6 ya kadar ayaktaydık ee sonra 2 ye kadar uyuduk:) tabi aralarda kalkıp mama verdim şimdi uykum yok kızımda sürekli uyanıyo tam dalamadı bi türlü süreklü kucak istiyo memede durmak istiyo bilmiyorum inşllh bu gece uyur.

bende kayınvalideme bırakamazdım zeynoşumu:) güvenemem ama anneme güvenirim:1::1:ama yarın ilk işim ablamlara bırakıp kuaföre gitmek olucak .röflemi yaptırıcam ağdamı kaşımı falan bunları yazmak bile rahatlattı valla:9::9:

hha hayy ben bugun cıktım sonunda oğlumla allahtan havada ıyıydı.ağdacıya gıttım:) kebapçıya gıttım:) carsıları turladm:) dukkana gıttık ıcerıdekı sesten hıc rahatsz olmyr korkmuyorda yavrum.son ses haraketlı yabancı muzık bas o bıcım dısarıdan duyullacak sekılde.banamısın demeden uyudu valla.hamıleyken ben hep dukkandaydm yuksek sese alısık ya.bıde oyle şaşkın şaşkın bakarken fotoğrafını cektım eşimin telefonunda gelınce buraya yuklıcem.hadıı yarında sen cık bakalım:)

hha hayy ben bugun cıktım sonunda oğlumla allahtan havada ıyıydı.ağdacıya gıttım:) kebapçıya gıttım:) carsıları turladm:) dukkana gıttık ıcerıdekı sesten hıc rahatsz olmyr korkmuyorda yavrum.son ses haraketlı yabancı muzık bas o bıcım dısarıdan duyullacak sekılde.banamısın demeden uyudu valla.hamıleyken ben hep dukkandaydm yuksek sese alısık ya.bıde oyle şaşkın şaşkın bakarken fotoğrafını cektım eşimin telefonunda gelınce buraya yuklıcem.hadıı yarında sen cık bakalım:)

ohhhh ii valla gezin bakalım anne oğul..darısı basımıza:) ii gelmiştir...

oo süper iyi gelmiştir sana değişiklik..
bende çıktım bugün ağda işimi bitirdim yarın röfle için gidicem:)ben kuzuyu ablamlara bıraktım sen ne güzel yanına almışsın istanbul soğuk dahada soğuk olucakmış:( anca eşimle beraber çıkarırım ..

bugun mağazaya gtmstık babamızın yanına orada cektım.bu arada ben fotograf delısıyımdır.profesyonele yakın makınam vardı cok zor aldıgım:( balayımda elımden dusurdum objektıf uzerıne dustu yaptırmak ateş pahası olunca iştee boyle kocamın ceptelefonuna kaldım:) elımde bırde dıgıtal makına var pixelıde yuksek ama nıyeyse hep kırmızı göz cekıyor anlamadım neden.oğlumu o makınayla cekınce tavsan gıbı kıpkırmızı gözlerı oluyor:)
$IMG00377-20111014-1646.jpg

Eklentiler

• $IMG00341-20111013-0242.jpg
    $IMG00341-20111013-0242.jpg
    99,1 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
84 lüyüm 3.5 yıllık evliyim iki oğlum var.Şu an zor günlerim yani:1:

maşallah canım.genc yasta anne olmak guzelmiş ama.zor gunlerdır muhakkak ama sonra rahat edersın dıyorlardır ılla cevrendekıler:) bende 1bucuk yıllık evlıyım.bu arada o renklı olan fotografı yanı benımde oldgm fotografı sıldım hala gozukuyormu bı bakarmısın ? sımdı bu sıte uluorta oldugundan benım fotogrfmn olmaması daha ıı olrdu gec akıl ettım

kaç yaşındasın merak ettim aynı gün doğum yaptık benimkide seninki gibi gecikmeli olmuştu şimdi büyüdüler bile

bu arada aynı gun bebeklerımıze kavustugumuzu ben atlamısım kusura bakma.bende kımse bnmle aynı gun doğum yapmadı dıyordum demek sen varmıssın :))

Back