Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bebegım ılk kez bugun hıc kaka yapmadı
selaaaam kızlarrr.... nasılsınız..Eki Görüntüle 273059
bu da bizim son halimiz teyzeleri..
slm kızlar sız bebeklerınızn gazını cıkarıyormusunuz ben ne kadar ugrassamda üstten cok nadır cıkarıyo genelde alttan cıkıyor farkedermı acaba ben bagırsaklara ınmeden cıkarayım sancılnmasın ıstıyorum ama olmuyo bıde dogrusu gecelerı pek ugrasmıyom emerken uyuyo omzuma alsam uyanıyo huysuzluk edıp uyumuyo ondan yanı sız nasıl cıkarıyosunuz benımkı alttan okadar cıkarıyokı bıde kokulu off dr cok gazlı bı bebek dıyo
Maşallah ne güzel büyümüş Atlas bebek
haklısın bizde dün gece 6 ya kadar ayaktaydık ee sonra 2 ye kadar uyuduk:) tabi aralarda kalkıp mama verdim şimdi uykum yok kızımda sürekli uyanıyo tam dalamadı bi türlü süreklü kucak istiyo memede durmak istiyo bilmiyorum inşllh bu gece uyur.
bende kayınvalideme bırakamazdım zeynoşumu:) güvenemem ama anneme güvenirimama yarın ilk işim ablamlara bırakıp kuaföre gitmek olucak .röflemi yaptırıcam ağdamı kaşımı falan bunları yazmak bile rahatlattı valla
hha hayy ben bugun cıktım sonunda oğlumla allahtan havada ıyıydı.ağdacıya gıttım:) kebapçıya gıttım:) carsıları turladm:) dukkana gıttık ıcerıdekı sesten hıc rahatsz olmyr korkmuyorda yavrum.son ses haraketlı yabancı muzık bas o bıcım dısarıdan duyullacak sekılde.banamısın demeden uyudu valla.hamıleyken ben hep dukkandaydm yuksek sese alısık ya.bıde oyle şaşkın şaşkın bakarken fotoğrafını cektım eşimin telefonunda gelınce buraya yuklıcem.hadıı yarında sen cık bakalım:)
hha hayy ben bugun cıktım sonunda oğlumla allahtan havada ıyıydı.ağdacıya gıttım:) kebapçıya gıttım:) carsıları turladm:) dukkana gıttık ıcerıdekı sesten hıc rahatsz olmyr korkmuyorda yavrum.son ses haraketlı yabancı muzık bas o bıcım dısarıdan duyullacak sekılde.banamısın demeden uyudu valla.hamıleyken ben hep dukkandaydm yuksek sese alısık ya.bıde oyle şaşkın şaşkın bakarken fotoğrafını cektım eşimin telefonunda gelınce buraya yuklıcem.hadıı yarında sen cık bakalım:)
oğlun sana benziyormuş çok güzel çıkmışsınız
kaç yaşındasın merak ettim aynı gün doğum yaptık benimkide seninki gibi gecikmeli olmuştu şimdi büyüdüler bile
84 lüyüm 3.5 yıllık evliyim iki oğlum var.Şu an zor günlerim yani
kaç yaşındasın merak ettim aynı gün doğum yaptık benimkide seninki gibi gecikmeli olmuştu şimdi büyüdüler bile