Yazdıklarınızı okumaya hiç fırsatım olmuyor, çünkü gündüzleri oğlum abartmıyorum sürekli ağlıyor. Evde de yalnızım, bazen çok bunalıyorum, öyle az da ağlamıyor hani bırakayım alışsın ağlamamayı öğrensin demek gibi bir şansım da yok. ağlarken susturmayı başaramazsam direk mosmor oluyor ve gözyaşı ile ağlıyor, bu da beni çok üzüyor. Ağlamaması için kucağıma alıyorum mecbur, çoğu zaman kucağıma almak da yeterli gelmiyor ayakta dolaşmamı istiyor
Gündüz uyuduğu zamanlarda da kolumda göğsümde omzumda uyuyorsa uyanmıyor, yatağında ise 5dk yı bulmuyor uyanması
Emzik her gün deniyoruz ama malesef emmeyi bilmiyor heralde ağzından fırlıyor emzikler
Gündüzleri sık sık emmek istiyor, göğsümde uyumak istiyor....
Bütün bunlara karşın geceleri uykuları gayet derin, 8 de yatar,5 saat uyur, sonra sabaha kadar 2 ser saat arayla emmek için mıkırdanır,emzirince hemen uyur...
Gündüzleri beni çok yoruyor gerçekten, sallıyorum da her şeyi de deniyorum ama henüz düzelme belirtisi göstermedi. Gazı mı var başka bir sorun mu bilemiyorum ama çok yorulduğum bir gerçek... Gündüzleri lavoboya bile gidemiyorum bırakın kendime vakit ayırmayı...
Hiperaktif oluyormuş sanırım böyle çocuklar, bunu da bugün öğrendim ve üzüldüm