• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

o

ne dmk cnm.bu arada tatlıdan kastın serbetlıler falansa bısey dıyemıce hklısın kesmelısın.ama cıkolata falansa o bendede mevcut.mesela bn cıkolatalı tatlılara bayılırım hazır pudınglerden gunde 4tane falan eger olursa evde profıterol yada supangleden 2-3 tane.tabı evde bulunmadıgından yıyemıyrm okdr cok olsa yerım ama.kılo aldrdgnıda dusunmuyrm hıc.gunde 3-4 cıkolata yerım ama en kolay bulunan sey evımzde.bıde hazır pudınglerde eksık olmaz bnm buzdolabndan.heleekıı alpellanın kakolu pudıngı.allahım olsaada yesem.buarada ben 2 gunde uzun pastayı kendım yerım kakaoluysa tabı.ama şerbetlılerden hıc hoslanmam

aynen ben de şerbetlileri hiç sevmem de profiterol falan süper oluoy:))eşim de sağolsun habire alıp getiriyo her akşam yiyorum ben de biraz napıyım dayanamıyorum:))ama kilo almıyorum ya, gerçi ben de gündüz yiyemiyorum anca meyve yiyebiliyorum işte, belki ondandır:)

selam kızlar nasılsınızz ?
3 gündür ist. puslu yağmurlu ıcım daraldı yaa
pasamı banyo yaptırdım bugun cok rahatladı artık sık sık yaptıramıcaz havalar soguyoo

bısı sorcam bebeklerın banyo suyu kac derece olmalı acaba yaa
ben hala kendım yaptıramıyorum banyosunu ve bırılerıne muhtac olmak benı delı edıyoo
bı otursalar o zman sıkıntı olmaz neyse bız kactık
hepınız opuyoz teyzelerıı

aynen ben de şerbetlileri hiç sevmem de profiterol falan süper oluoy:))eşim de sağolsun habire alıp getiriyo her akşam yiyorum ben de biraz napıyım dayanamıyorum:))ama kilo almıyorum ya, gerçi ben de gündüz yiyemiyorum anca meyve yiyebiliyorum işte, belki ondandır:)

benimde tartım bozuldu ne zamandır tartılamadım ondan daha rahat yemeye başladım yaa:(((

selam esteda beni de ekler misin berivanguler@hotmail.com
teşekkurler
faceden arkadaşlık gönderdim kabul et öyle gruba ekleyebiliyorum:))
ohh mıss.annemde gıtmeden acıp kapatıp buzluga atmıstı bır ara pısırrım bende:) buarada atlasta bertug gıbı havalardan heralde uyuyor sakın maşallah.suan uyandı emzırmem lazım.uzun uzun bsıler yazacaktm sana ama emzırmm lazm:) yazıcam musaıt zmanda.kanamam olduda bugun.haptan heralde norlevo almıstım ya
derin bi ohh dedim valla benimde aklıma takılmıştı ne oldu acaba diye :))sevindim bu haberi aldığıma:D

bende senın gıbıyım.kılo almam hıc.kayınvalıdeme bugn doğm fotolarıını gosterdmde ay şuu halını bıdaha goreblrmym bılmem cok ıyıydı guzeldı falan.bıde ne demıstı bılıormusun ayy senı hıc byle gormıcem sanmıstım:) azcık etlı butlu olmamı ıstyr:))bnde cok zayıflktan hoslanmam ama bunye kılo almıyor ne yapayım.suankı kılomdan memnumum 56yım.hamıle kaldıgımda da 52ydım.

pasamı banyo yaptırdım bugun cok rahatladı artık sık sık yaptıramıcaz havalar soguyoo

ben hala kendım yaptıramıyorum banyosunu ve bırılerıne muhtac olmak benı delı edıyoo

canım ben hep tek yıkadım bi kere cesaretlensen devamı gelir:))ben küvette yıkıyorum onun küvetinide bizim küvete koyuyorum sıcak suyuda açıyorum çok sıcak olmayacak şekilde ayarlıyorum hiç üşümüyo çok su aktığı için. ilk zamanlar dökme suyla yıkıyodum o zaömanda bileğimin içini deydiriyodum çok yakmayacak şekilde ayarlıyodum ama öylede habire su dökemediğimden üşüyodu ama artık o sorunda kaltı:))

derecsını bılyrm bnm derecem yok ama dirsegımle ayarlıyorum ısısını.dirsegmı yakmıcak kadar soğukta gelmıcek kdar.bende tek yaptrmıorum ılla bı su döken olmalı.eşim dökuyor bn yıkıorm

estadacım nurancım ben sımdı kanama gordgme gore gebe deılım dımı:) ama gebelk olsada olmasada kanama olrmus oyle duydum sanki.gercı o hapı almasamda hamıle kalmazdm ben nemelazım dıye aldım.hanı adette gormuoruz ya tedırgın olrdum yoksa hamıleyım dıe onu almasaydm test alırdım zaten:)

estadacım nurancım ben sımdı kanama gordgme gore gebe deılım dımı:) ama gebelk olsada olmasada kanama olrmus oyle duydum sanki.gercı o hapı almasamda hamıle kalmazdm ben nemelazım dıye aldım.hanı adette gormuoruz ya tedırgın olrdum yoksa hamıleyım dıe onu almasaydm test alırdım zaten:)

hamile değilsindir canım sanmam. ama duyduğun doğru 9 ay boyunca adet görenler var. sen erken adet olmuşsun bende hala bişi yok . ilkinde 6.5 ay sonra olmuştum:)) ama içinde bişey varsa test al ama gerek yok bence. bundan sonra daha dikkat hehehehe

kraftt kullanıyrm bende.memnunum.ancak ıcınden 3 tane şarjlı pıl cıkıyor.3tanede senın alman lazım.şarjsız pıl koyuncada hergun sarjı bıtıyor.3tane şarjlı pıl almalısın.ben memnunum valla.

kraftın yorumları gayet iyi fiyatı da öyle tesekkr ederm

Ben duşun altına koyuyorum oğlumu, sıcaklığı da bileğimle ayarlayarak duş başlığıyla yıkıyorum. Ağlarken bile koysam küvetine, duş alırken kollarına iki yana açıyor, rahatlıyor, çok seviyor duş almayı. Banyoya puf koyuyorum, üzeirne de havluları, duş biter bitmez havluların üzerine yatırıp kuruluyorum. Tek başıma yıkıyorum yani. İlk banyosunda yardım almıştım sonra hep kendim yıkadım, bazen eşim de yardım etti evde olduğu zamanlarda. Sabun çok nadir kullanıyorum, genelde su ile yıkıyorum sadece, bazen de bebe yağı sürüyorum vücuduna ama o zaman dikkat etmek lazım kaldırırken bebek kayıverir Allah korusun.

Yazdıklarınızı okumaya hiç fırsatım olmuyor, çünkü gündüzleri oğlum abartmıyorum sürekli ağlıyor. Evde de yalnızım, bazen çok bunalıyorum, öyle az da ağlamıyor hani bırakayım alışsın ağlamamayı öğrensin demek gibi bir şansım da yok. ağlarken susturmayı başaramazsam direk mosmor oluyor ve gözyaşı ile ağlıyor, bu da beni çok üzüyor. Ağlamaması için kucağıma alıyorum mecbur, çoğu zaman kucağıma almak da yeterli gelmiyor ayakta dolaşmamı istiyor:( Gündüz uyuduğu zamanlarda da kolumda göğsümde omzumda uyuyorsa uyanmıyor, yatağında ise 5dk yı bulmuyor uyanması :( Emzik her gün deniyoruz ama malesef emmeyi bilmiyor heralde ağzından fırlıyor emzikler :( Gündüzleri sık sık emmek istiyor, göğsümde uyumak istiyor....

Bütün bunlara karşın geceleri uykuları gayet derin, 8 de yatar,5 saat uyur, sonra sabaha kadar 2 ser saat arayla emmek için mıkırdanır,emzirince hemen uyur...

Gündüzleri beni çok yoruyor gerçekten, sallıyorum da her şeyi de deniyorum ama henüz düzelme belirtisi göstermedi. Gazı mı var başka bir sorun mu bilemiyorum ama çok yorulduğum bir gerçek... Gündüzleri lavoboya bile gidemiyorum bırakın kendime vakit ayırmayı...

Hiperaktif oluyormuş sanırım böyle çocuklar, bunu da bugün öğrendim ve üzüldüm :(

ben yemekten daha çok su içiyorum:)) içim yanıyo resmen emzirirken:))

canım face adresini gönder ekliyim:))

canım bizde dün doktora gittik oğlum 1 aydan ebri düzgün kaka yapamıyodu doktorumuzda sadece anne sütü alan bebeklerde olması normal dedi ama eğer çok sıkışırsanız probiyotikli ilaç var onu veriyim dedi. adı biogara

biraz geç oldu canım ama kusuruma bakma

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazdıklarınızı okumaya hiç fırsatım olmuyor, çünkü gündüzleri oğlum abartmıyorum sürekli ağlıyor. Evde de yalnızım, bazen çok bunalıyorum, öyle az da ağlamıyor hani bırakayım alışsın ağlamamayı öğrensin demek gibi bir şansım da yok. ağlarken susturmayı başaramazsam direk mosmor oluyor ve gözyaşı ile ağlıyor, bu da beni çok üzüyor. Ağlamaması için kucağıma alıyorum mecbur, çoğu zaman kucağıma almak da yeterli gelmiyor ayakta dolaşmamı istiyor:( Gündüz uyuduğu zamanlarda da kolumda göğsümde omzumda uyuyorsa uyanmıyor, yatağında ise 5dk yı bulmuyor uyanması :( Emzik her gün deniyoruz ama malesef emmeyi bilmiyor heralde ağzından fırlıyor emzikler :( Gündüzleri sık sık emmek istiyor, göğsümde uyumak istiyor....

Bütün bunlara karşın geceleri uykuları gayet derin, 8 de yatar,5 saat uyur, sonra sabaha kadar 2 ser saat arayla emmek için mıkırdanır,emzirince hemen uyur...

Gündüzleri beni çok yoruyor gerçekten, sallıyorum da her şeyi de deniyorum ama henüz düzelme belirtisi göstermedi. Gazı mı var başka bir sorun mu bilemiyorum ama çok yorulduğum bir gerçek... Gündüzleri lavoboya bile gidemiyorum bırakın kendime vakit ayırmayı...

Hiperaktif oluyormuş sanırım böyle çocuklar, bunu da bugün öğrendim ve üzüldüm :(

yok canım Allah korusun.. benim bebişte aynen böyle anlattığın şekilde.. gündüzleri uyumuyor uyursada tilki uykusunda uyuyor kucaktan inince uyanıyor.. gezinmek istiyor etrafa bakınıyor gazı oluyor mıkırdanıyor kucağa alınmazsa mosmor olurcasına ağlıyor duyanda eyvah çocuğu yere düşürdüler herhalde diyodur kesin o derece yani :) ama geceleri 11-12 civarında uyuyup 2 saat ara mıkırdanıyor emziriyorum uykuya devam ediyor sabah 7 ye kadar böyle.. 7den sonrada bazen uyur bazen uyumaz..
ama bence normal artık düzenlerini oluşturmaya başlıyolar..

Back