hamile değilsindir canım sanmam. ama duyduğun doğru 9 ay boyunca adet görenler var. sen erken adet olmuşsun bende hala bişi yok . ilkinde 6.5 ay sonra olmuştum:)) ama içinde bişey varsa test al ama gerek yok bence. bundan sonra daha dikkat hehehenhe
ayy cnm zormus senın ya.ALLAH kolaylık versın.bı kanguru al sen kucagında dolassın dursun tabı evin tum odaları sıcaksa.benım değil mesela.bırtek oğlumun yattg odada klıma var.bızde onunla aynı odada yatyrz.henuz yalnz bırakmk ıcın erken oldgn dusunuyorum.bıde bnmkındede kusma problemı var yalnız bırakmamız mumkun deılYazdıklarınızı okumaya hiç fırsatım olmuyor, çünkü gündüzleri oğlum abartmıyorum sürekli ağlıyor. Evde de yalnızım, bazen çok bunalıyorum, öyle az da ağlamıyor hani bırakayım alışsın ağlamamayı öğrensin demek gibi bir şansım da yok. ağlarken susturmayı başaramazsam direk mosmor oluyor ve gözyaşı ile ağlıyor, bu da beni çok üzüyor. Ağlamaması için kucağıma alıyorum mecbur, çoğu zaman kucağıma almak da yeterli gelmiyor ayakta dolaşmamı istiyorGündüz uyuduğu zamanlarda da kolumda göğsümde omzumda uyuyorsa uyanmıyor, yatağında ise 5dk yı bulmuyor uyanması Emzik her gün deniyoruz ama malesef emmeyi bilmiyor heralde ağzından fırlıyor emzikler Gündüzleri sık sık emmek istiyor, göğsümde uyumak istiyor....
Bütün bunlara karşın geceleri uykuları gayet derin, 8 de yatar,5 saat uyur, sonra sabaha kadar 2 ser saat arayla emmek için mıkırdanır,emzirince hemen uyur...
Gündüzleri beni çok yoruyor gerçekten, sallıyorum da her şeyi de deniyorum ama henüz düzelme belirtisi göstermedi. Gazı mı var başka bir sorun mu bilemiyorum ama çok yorulduğum bir gerçek... Gündüzleri lavoboya bile gidemiyorum bırakın kendime vakit ayırmayı...
Hiperaktif oluyormuş sanırım böyle çocuklar, bunu da bugün öğrendim ve üzüldüm
:) dıkkat ne kelıme a canım.bu arada tereddut etmyrm ne bu kedımıyım ben zırtta hamıle kalayım dımı canım.bıde dedın ya bende okudum cok gec adet goruldgnu yumurtalrn calısmadgnı ıcım rahat.bnm adama bu durumu elbette soylıcmıcem.varsın yumurtalarım calısıyor sansın ha hayyyy
ohh..hadı bakalım havalar soğudu artıkk evıınızdesınız.tatıl yavrunada yaramıstır.
aman bu kocalara bişey demeye gelmiyo boşver en iyisi bişey deme sağlama al kendini:)))
ben ilkinde 6 ay sonra ikincide 3 ay sonra hamile kaldım demekki bende zırt diye hamile kalamıyorum hahahahhaaaa
ama yinede tırsıyorum biraz bakarsın 3 no çıkıverir birden aman Allah korusun
aaa yaramazmı hiç yaradı yavrucazımada :) yanlız o fırtınada yağmurda uçağa bindikya bebeğimde tırstı sanırım.. türbülansa girdiğimizde baktım gözlerini pörtletmiş kaşları çatmış bakıyodu etrafa :)))
aman bu kocalara bişey demeye gelmiyo boşver en iyisi bişey deme sağlama al kendini:)))
ben ilkinde 6 ay sonra ikincide 3 ay sonra hamile kaldım demekki bende zırt diye hamile kalamıyorum hahahahhaaaa
ama yinede tırsıyorum biraz bakarsın 3 no çıkıverir birden aman Allah korusun
anneee noluyorrr demıstır yavrum.gozumde canlandı sımdı tarıfın:)kız masallah tatılınıde yaptın.bız evden cıkıp 2 carsı gezmesı yaparken bınkez dusunuoruz.bıde bana destek cıkacak kmse yok arkads komsu anne falan.bu boktan memlekette yapayalnızım.annecım babacım cok uzaktalar.kocada dukkanda hep.carsıda gezmeyı sevmez gezılecek bırtarafıda olmadıgından.sehır dısında gezerdk bz hep eşimle bebısımızlede bunu yapamıyoruz.gunler sonra bugun evden cıktım oda bakkala ekmek almaya
kızlar günaydın bebeğim 2 gündür hırıltılı uyanıyor burnu dolmuş balgamı var gibi ne yapmalıyım bide sanki dişlerini kaşıyor elini ağzına götürüyor benimki gibi olanınız var mı
herkese mrb bebeğim 20 günlük 10 gün sonra kontrolmüz var kalça usg var nasıl oluyo çektirmrk şart mı hiç bi bilgim yok sizler ne yaptınız yardımcı olur musunuz
herkese mrb bebeğim 20 günlük 10 gün sonra kontrolmüz var kalça usg var nasıl oluyo çektirmrk şart mı hiç bi bilgim yok sizler ne yaptınız yardımcı olur musunuz
kızlar günaydın bebeğim 2 gündür hırıltılı uyanıyor burnu dolmuş balgamı var gibi ne yapmalıyım bide sanki dişlerini kaşıyor elini ağzına götürüyor benimki gibi olanınız var mı
ciğdemcım tesekkurler henuz okumadım okucam sımdık:) bu arada mısafırım geldı 6 kısı.bıde kayınvalıdem 7.aksam 5bucukta aradılar bız sana gelıoruz dıye.9da geldıler 11 de kalktılar.gelenlerden koca kadınlar.kayınvalıdemn apartman komsuları.onları ağırladım tabı onlar gelcez dıe aradklarında ben yarı uykuluı yatagmdaydm oğlumla.yanı aksam oturmasına gldıler gunduz agırlamaktan daha kolaymıs aksam agırlamak:)ama tabı borek kek yıne yapıldı.yoksa kınarlar vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?