• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişey soracağım bebeğimi kucağımdan ayırabilmek için ne yapmalıyım sadece kucağımda ve ayakta durmak istiyor çok yorucu oluyor bu şekilde.

kızlar bişey soracağım bebeğimi kucağımdan ayırabilmek için ne yapmalıyım sadece kucağımda ve ayakta durmak istiyor çok yorucu oluyor bu şekilde.

yatakta yanına yatsan emzıgını agzına versen ve poposunu pıspısla yada sırtını sıvazla ama baya yanına yanaş yatakta tenının kokusunu alsın.dene bakalım hatta yatarak emzır azıcık sonra cekıver memenı ozaman dha ıyı olr sankı.sonra ıse yarayp yaramadgnı soylermsn burda:)

ya benimki de dün öyleydi ara sıra yapıyor ben yavaş yavaş kandırıyorum onu omuzumda uyuyor önce oturuyorum sonra yavaş yavaş eğik oturuyorum o dalınca bi yarım saat sonra yatağına yatırıyorum bazen yaygarayı koparıyor ama:))

evet:) kendını gerı atıyor bıan belındn tutmamıs olyrm dalgınlıgıma gelyr yuregımı hoplatyr valla.bnmkı 1bucuk aylık.senın?

benimki 2 bucuk aylık canım...sabah uyandım yastıgında yok battaniyenn altına kaçmıs:) tam sıpa yaaa...işte böyle bu arada senn ufaklık cookk şeker yaa maşşallah nazar değmesn. $DSC09149.jpg

benimki 2 bucuk aylık canım...sabah uyandım yastıgında yok battaniyenn altına kaçmıs:) tam sıpa yaaa...işte böyle bu arada senn ufaklık cookk şeker yaa maşşallah nazar değmesn.Eki Görüntüle 271196

ALLAH hepımızın yavrularını kötü gözlerden nazardan korusun.
oyy tatlım benm battanıyenın ıcınemı kaçmış:)maşallah. benımkıde bana yemek yedırtmıor suan 1 tabak makarnayı 15dk da yedım:)yatırdım uyuyor dıye mutfaga geldm telsızı actım başladı sızlanmaya.memesını verdm geldm mutfg yıne.ama sımdı bılgsyr ıcecegımı alıp ıcerı gıdıcem bızım cocuk odamız yok oturma odası yaptık bırtane onun yatagınıda oraya koyduk esımle kendımıze sandalyeler varya koltuk gıbı rahat onlardan aldık 2de cekyat.1de tv.sabahtan aksama kadar o odadayız oğlumla.evımız klımayla ısınıyor klımada sadece onun odasına takıldı.dıger odalarımz bıze gore ıyıde oğlumuza gore soğuk.yatak odamızı rafa kaldırdık ha hayyy:)

ALLAH hepımızın yavrularını kötü gözlerden nazardan korusun.
oyy tatlım benm battanıyenın ıcınemı kaçmış:)maşallah. benımkıde bana yemek yedırtmıor suan 1 tabak makarnayı 15dk da yedım:)yatırdım uyuyor dıye mutfaga geldm telsızı actım başladı sızlanmaya.memesını verdm geldm mutfg yıne.ama sımdı bılgsyr ıcecegımı alıp ıcerı gıdıcem bızım cocuk odamız yok oturma odası yaptık bırtane onun yatagınıda oraya koyduk esımle kendımıze sandalyeler varya koltuk gıbı rahat onlardan aldık 2de cekyat.1de tv.sabahtan aksama kadar o odadayız oğlumla.evımız klımayla ısınıyor klımada sadece onun odasına takıldı.dıger odalarımz bıze gore ıyıde oğlumuza gore soğuk.yatak odamızı rafa kaldırdık ha hayyy:)

bizim evde kaloriferli daha yanmadı kaloriferler.bebek odası soğuk bende oturma grubunun teklisini bebek yatagı yaptım ufo yakıyorum:) sabah aksam burdayız bizde yatak odası simdlk kullnmıyoruz napalım hastalanmasında. bizimki gözünn önünde olursak aglamıyo kıpır kıpır oynuyor kendi kendine

bizim evde kaloriferli daha yanmadı kaloriferler.bebek odası soğuk bende oturma grubunun teklisini bebek yatagı yaptım ufo yakıyorum:) sabah aksam burdayız bizde yatak odası simdlk kullnmıyoruz napalım hastalanmasında. bizimki gözünn önünde olursak aglamıyo kıpır kıpır oynuyor kendi kendine

oy maşallah yavruna.bızım cocuk odası dıye yapılmıs olan odamız cok ufak bızde oyuzden orayı gıysı ıvırzıvır odası olrk kullnyrz.yavrumla vakıt gecrmk ıcın suan otrdgm oda ıdeal.suan kıpır kıpır aglamakla ağlamamak arası emzırmeye kaıyorum gelırm yıne:)

dediklerinizi deneyeceğim umarım kıyameti koparmaz her oturduğumda yaptığı gibi ana kucağını denedim titreşimi olduğu halde ondada durmadı denemekten vazgeçmeyeceğim ama

anladım cnm.vereceksın kıloları dert etme hele bı ayaklanmaya baslasınlar peslerınden kosturmaktan spora ıhtıyac kalmıcak:)herkeslerr face e gıttı buraya pek ugramıyorlar hatta kımılerı hıc ugramıyor valla.estada face de grup actı ama arattıgında bulaamıyorsun kapalı gızlı yanı.burada estada ya ozelden yazarsan senıde ekler gruba.bnm face olmadıgı ıcın ben burdayım hala.3-5 kısıyız burda da galıba:( gelen gıdıyor valla

canım benim face var ama buraya girdiğim kadar giriyorum face de bakalım şimdilik burası iyigibi :) topiği yaşatmak da lazım
biz bekçiler olalım :)

oy maşallah yavruna.bızım cocuk odası dıye yapılmıs olan odamız cok ufak bızde oyuzden orayı gıysı ıvırzıvır odası olrk kullnyrz.yavrumla vakıt gecrmk ıcın suan otrdgm oda ıdeal.suan kıpır kıpır aglamakla ağlamamak arası emzırmeye kaıyorum gelırm yıne:)

persembe gunu 2. ayini dolduruyo o gunde asimiz var. oncesinde vericem canim ilaci. 3 asi birden olucak nasil dayanicam ben yaa:((((
diger kizlarda asilari yapilanlar oldu onlarda sorun olmadi hatta bi kac gun hic huysuzlanmamislar bile normal zamandan daha iyilerdi dediler:)))
dunden beri bertug hava kapali diyemi nedir gayet guzel uyuyo arada emmek icin kalkiyo gunduz bile oyle 2 gundur uykuyla geciyo 1 saat bakinip geri uyuyo:)) bende firsattan istifade canim manti cekmisti manti actim bende hehehehe ellerime saglik:))) esim bile sasirdi 5 yildir evliyim ilk defa actim manti:))

hangi marka bebek telsizi kullanıyorsunuz. memnun musunuz bi de ?bende alcam netten

kraftt kullanıyrm bende.memnunum.ancak ıcınden 3 tane şarjlı pıl cıkıyor.3tanede senın alman lazım.şarjsız pıl koyuncada hergun sarjı bıtıyor.3tane şarjlı pıl almalısın.ben memnunum valla.

persembe gunu 2. ayini dolduruyo o gunde asimiz var. oncesinde vericem canim ilaci. 3 asi birden olucak nasil dayanicam ben yaa:((((
diger kizlarda asilari yapilanlar oldu onlarda sorun olmadi hatta bi kac gun hic huysuzlanmamislar bile normal zamandan daha iyilerdi dediler:)))
dunden beri bertug hava kapali diyemi nedir gayet guzel uyuyo arada emmek icin kalkiyo gunduz bile oyle 2 gundur uykuyla geciyo 1 saat bakinip geri uyuyo:)) bende firsattan istifade canim manti cekmisti manti actim bende hehehehe ellerime saglik:))) esim bile sasirdi 5 yildir evliyim ilk defa actim manti:))

ohh mıss.annemde gıtmeden acıp kapatıp buzluga atmıstı bır ara pısırrım bende:) buarada atlasta bertug gıbı havalardan heralde uyuyor sakın maşallah.suan uyandı emzırmem lazım.uzun uzun bsıler yazacaktm sana ama emzırmm lazm:) yazıcam musaıt zmanda.kanamam olduda bugun.haptan heralde norlevo almıstım ya

ohh mıss.annemde gıtmeden acıp kapatıp buzluga atmıstı bır ara pısırrım bende:) buarada atlasta bertug gıbı havalardan heralde uyuyor sakın maşallah.suan uyandı emzırmem lazım.uzun uzun bsıler yazacaktm sana ama emzırmm lazm:) yazıcam musaıt zmanda.kanamam olduda bugun.haptan heralde norlevo almıstım ya

Back