maşallah atlas a çok tatlıymış yaaa
tesekkurler nuran teyzesı:) bertugnun aşı gunu gelmıstır belkıde olmustr bıle 2.aşıları..ates dusurucu falan verdınmı oncesınde.yada verecekmısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah atlas a çok tatlıymış yaaa
esteda benide eklermısın bengubade16@hotmail.commaşallah atlas a çok tatlıymış yaaa
kızlar bişey soracağım bebeğimi kucağımdan ayırabilmek için ne yapmalıyım sadece kucağımda ve ayakta durmak istiyor çok yorucu oluyor bu şekilde.
kızlar bişey soracağım bebeğimi kucağımdan ayırabilmek için ne yapmalıyım sadece kucağımda ve ayakta durmak istiyor çok yorucu oluyor bu şekilde.
evet:) kendını gerı atıyor bıan belındn tutmamıs olyrm dalgınlıgıma gelyr yuregımı hoplatyr valla.bnmkı 1bucuk aylık.senın?
benimki 2 bucuk aylık canım...sabah uyandım yastıgında yok battaniyenn altına kaçmıs:) tam sıpa yaaa...işte böyle bu arada senn ufaklık cookk şeker yaa maşşallah nazar değmesn.Eki Görüntüle 271196
ALLAH hepımızın yavrularını kötü gözlerden nazardan korusun.
oyy tatlım benm battanıyenın ıcınemı kaçmış:)maşallah. benımkıde bana yemek yedırtmıor suan 1 tabak makarnayı 15dk da yedım:)yatırdım uyuyor dıye mutfaga geldm telsızı actım başladı sızlanmaya.memesını verdm geldm mutfg yıne.ama sımdı bılgsyr ıcecegımı alıp ıcerı gıdıcem bızım cocuk odamız yok oturma odası yaptık bırtane onun yatagınıda oraya koyduk esımle kendımıze sandalyeler varya koltuk gıbı rahat onlardan aldık 2de cekyat.1de tv.sabahtan aksama kadar o odadayız oğlumla.evımız klımayla ısınıyor klımada sadece onun odasına takıldı.dıger odalarımz bıze gore ıyıde oğlumuza gore soğuk.yatak odamızı rafa kaldırdık ha hayyy:)
bizim evde kaloriferli daha yanmadı kaloriferler.bebek odası soğuk bende oturma grubunun teklisini bebek yatagı yaptım ufo yakıyorum:) sabah aksam burdayız bizde yatak odası simdlk kullnmıyoruz napalım hastalanmasında. bizimki gözünn önünde olursak aglamıyo kıpır kıpır oynuyor kendi kendine
hangi marka bebek telsizi kullanıyorsunuz. memnun musunuz bi de ?bende alcam netten
cnm bnmki philips memmunumm
anladım cnm.vereceksın kıloları dert etme hele bı ayaklanmaya baslasınlar peslerınden kosturmaktan spora ıhtıyac kalmıcak:)herkeslerr face e gıttı buraya pek ugramıyorlar hatta kımılerı hıc ugramıyor valla.estada face de grup actı ama arattıgında bulaamıyorsun kapalı gızlı yanı.burada estada ya ozelden yazarsan senıde ekler gruba.bnm face olmadıgı ıcın ben burdayım hala.3-5 kısıyız burda da galıba gelen gıdıyor valla
bizim evde kaloriferli daha yanmadı kaloriferler.bebek odası soğuk bende oturma grubunun teklisini bebek yatagı yaptım ufo yakıyorum:) sabah aksam burdayız bizde yatak odası simdlk kullnmıyoruz napalım hastalanmasında. bizimki gözünn önünde olursak aglamıyo kıpır kıpır oynuyor kendi kendine
hangi marka bebek telsizi kullanıyorsunuz. memnun musunuz bi de ?bende alcam netten
persembe gunu 2. ayini dolduruyo o gunde asimiz var. oncesinde vericem canim ilaci. 3 asi birden olucak nasil dayanicam ben yaa(((
diger kizlarda asilari yapilanlar oldu onlarda sorun olmadi hatta bi kac gun hic huysuzlanmamislar bile normal zamandan daha iyilerdi dediler:)))
dunden beri bertug hava kapali diyemi nedir gayet guzel uyuyo arada emmek icin kalkiyo gunduz bile oyle 2 gundur uykuyla geciyo 1 saat bakinip geri uyuyo:)) bende firsattan istifade canim manti cekmisti manti actim bende hehehehe ellerime saglik:))) esim bile sasirdi 5 yildir evliyim ilk defa actim manti:))
persembe gunu 2. ayini dolduruyo o gunde asimiz var. oncesinde vericem canim ilaci. 3 asi birden olucak nasil dayanicam ben yaa(((
diger kizlarda asilari yapilanlar oldu onlarda sorun olmadi hatta bi kac gun hic huysuzlanmamislar bile normal zamandan daha iyilerdi dediler:)))
dunden beri bertug hava kapali diyemi nedir gayet guzel uyuyo arada emmek icin kalkiyo gunduz bile oyle 2 gundur uykuyla geciyo 1 saat bakinip geri uyuyo:)) bende firsattan istifade canim manti cekmisti manti actim bende hehehehe ellerime saglik:))) esim bile sasirdi 5 yildir evliyim ilk defa actim manti:))