o
ne dmk cnm.bu arada tatlıdan kastın serbetlıler falansa bısey dıyemıce hklısın kesmelısın.ama cıkolata falansa o bendede mevcut.mesela bn cıkolatalı tatlılara bayılırım hazır pudınglerden gunde 4tane falan eger olursa evde profıterol yada supangleden 2-3 tane.tabı evde bulunmadıgından yıyemıyrm okdr cok olsa yerım ama.kılo aldrdgnıda dusunmuyrm hıc.gunde 3-4 cıkolata yerım ama en kolay bulunan sey evımzde.bıde hazır pudınglerde eksık olmaz bnm buzdolabndan.heleekıı alpellanın kakolu pudıngı.allahım olsaada yesem.buarada ben 2 gunde uzun pastayı kendım yerım kakaoluysa tabı.ama şerbetlılerden hıc hoslanmam
aynen ben de şerbetlileri hiç sevmem de profiterol falan süper oluoy:))eşim de sağolsun habire alıp getiriyo her akşam yiyorum ben de biraz napıyım dayanamıyorum:))ama kilo almıyorum ya, gerçi ben de gündüz yiyemiyorum anca meyve yiyebiliyorum işte, belki ondandır:)
faceden arkadaşlık gönderdim kabul et öyle gruba ekleyebiliyorum:))selam esteda beni de ekler misin berivanguler@hotmail.com
teşekkurler
derin bi ohh dedim valla benimde aklıma takılmıştı ne oldu acaba diye :))sevindim bu haberi aldığımaohh mıss.annemde gıtmeden acıp kapatıp buzluga atmıstı bır ara pısırrım bende:) buarada atlasta bertug gıbı havalardan heralde uyuyor sakın maşallah.suan uyandı emzırmem lazım.uzun uzun bsıler yazacaktm sana ama emzırmm lazm:) yazıcam musaıt zmanda.kanamam olduda bugun.haptan heralde norlevo almıstım ya
aynen ben de şerbetlileri hiç sevmem de profiterol falan süper oluoy:))eşim de sağolsun habire alıp getiriyo her akşam yiyorum ben de biraz napıyım dayanamıyorum:))ama kilo almıyorum ya, gerçi ben de gündüz yiyemiyorum anca meyve yiyebiliyorum işte, belki ondandır:)
selam kızlar nasılsınızz ?
3 gündür ist. puslu yağmurlu ıcım daraldı yaa
pasamı banyo yaptırdım bugun cok rahatladı artık sık sık yaptıramıcaz havalar soguyoo
bısı sorcam bebeklerın banyo suyu kac derece olmalı acaba yaa
ben hala kendım yaptıramıyorum banyosunu ve bırılerıne muhtac olmak benı delı edıyoo
bı otursalar o zman sıkıntı olmaz neyse bız kactık
hepınız opuyoz teyzelerıı
pasamı banyo yaptırdım bugun cok rahatladı artık sık sık yaptıramıcaz havalar soguyoo
ben hala kendım yaptıramıyorum banyosunu ve bırılerıne muhtac olmak benı delı edıyoo
esteda benide eklermısın bengubade16@hotmail.com
estadacım nurancım ben sımdı kanama gordgme gore gebe deılım dımı:) ama gebelk olsada olmasada kanama olrmus oyle duydum sanki.gercı o hapı almasamda hamıle kalmazdm ben nemelazım dıye aldım.hanı adette gormuoruz ya tedırgın olrdum yoksa hamıleyım dıe onu almasaydm test alırdım zaten:)
kraftt kullanıyrm bende.memnunum.ancak ıcınden 3 tane şarjlı pıl cıkıyor.3tanede senın alman lazım.şarjsız pıl koyuncada hergun sarjı bıtıyor.3tane şarjlı pıl almalısın.ben memnunum valla.
anlayamadım ben ya..doğumdan sonrakı kanaman ne zaman bıttı sen ne zaman adet gordun? belkıde kanamanın devamıydı?n kdr oldu sen doğm yapalı
ben yemekten daha çok su içiyorum:)) içim yanıyo resmen emzirirken:))
canım face adresini gönder ekliyim:))
canım bizde dün doktora gittik oğlum 1 aydan ebri düzgün kaka yapamıyodu doktorumuzda sadece anne sütü alan bebeklerde olması normal dedi ama eğer çok sıkışırsanız probiyotikli ilaç var onu veriyim dedi. adı biogara
biraz geç oldu canım ama kusuruma bakma
Yazdıklarınızı okumaya hiç fırsatım olmuyor, çünkü gündüzleri oğlum abartmıyorum sürekli ağlıyor. Evde de yalnızım, bazen çok bunalıyorum, öyle az da ağlamıyor hani bırakayım alışsın ağlamamayı öğrensin demek gibi bir şansım da yok. ağlarken susturmayı başaramazsam direk mosmor oluyor ve gözyaşı ile ağlıyor, bu da beni çok üzüyor. Ağlamaması için kucağıma alıyorum mecbur, çoğu zaman kucağıma almak da yeterli gelmiyor ayakta dolaşmamı istiyorGündüz uyuduğu zamanlarda da kolumda göğsümde omzumda uyuyorsa uyanmıyor, yatağında ise 5dk yı bulmuyor uyanması Emzik her gün deniyoruz ama malesef emmeyi bilmiyor heralde ağzından fırlıyor emzikler Gündüzleri sık sık emmek istiyor, göğsümde uyumak istiyor....
Bütün bunlara karşın geceleri uykuları gayet derin, 8 de yatar,5 saat uyur, sonra sabaha kadar 2 ser saat arayla emmek için mıkırdanır,emzirince hemen uyur...
Gündüzleri beni çok yoruyor gerçekten, sallıyorum da her şeyi de deniyorum ama henüz düzelme belirtisi göstermedi. Gazı mı var başka bir sorun mu bilemiyorum ama çok yorulduğum bir gerçek... Gündüzleri lavoboya bile gidemiyorum bırakın kendime vakit ayırmayı...
Hiperaktif oluyormuş sanırım böyle çocuklar, bunu da bugün öğrendim ve üzüldüm
bu arada tatilden geldik süperdi.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?