Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay senınkıde benımk gıbı facı bır mısafır karsılama ve agırlama olmus
evet yani şahane oldu gerçekten:)
canım kaç numara bez kullanıyorsun? markasınıda daha once sormusmuydum?bırde ıslak mendılınız?
maşallah tosuncuk olmuş bu kuzuuuu:)
selam kızlar...bende geçen hafta yaptırdım asıyı.hemşiremiz gelmeden önce şurup ver demişti aşıdan sonra ver dedi bende verdm.agrısı atesi olmadı allaha sükür.rotavirüs asısınıda hala karar veremedm
kızlar ben de doğum sonrası kanam 57 gün sürdü bitti derken 1-2 hafta sonra sanırım adet oldum
şişkinliğim indi sanki faydalı gibi geldi bana ?
canım sağlık ocagından 25ekım e gun verdıler.sız suan kac gunluksunuz? bana verdg tarıhte bız 2.ayımızı bıtırmıs 3.aydan 1 gun almıs olyrz.geç deıl mı??*
Doğumdan sonra ilk adet kanaması ne zaman olur? - UZMANTV
kızlar 1 damla su bıle ek gıdaya gırıyor dıyor baska bır vıdeoda da.yanı gebelıkten korunuyormusuz ya emzırırken ama 1 damla su bıle bızım prolaktin mı ne dedı o hormonu harakete gecrr buda korunmamızı kesebılırmıs yanı sut korurmus ama hıcc bırsey vermessk bebege su bıle
sızler su verıyormusunuz bu arada? doktorunuz ne dedı.bzmkı bolbol verın dedı.ama bazıları vermyn dıor bu vıdeodakıde vermeyın dıyor.ben emzırmeden bazen cok sıstıgı ıcın azıcık sagıyorum o ılk akan süt su gıbı oluyor bekledıkce.bebegmz burdan suyu alıyormus
zaten özellikle buluyolar sanırım misafirin geldiği zamanları, bizimki de öyle yapıyo ben hep içerde onu emzirmekle uğraşıyorum, misafirleri bile göremiyorum :) dün de arkadaşım geldi ama o da eşiyle ve 8 aylık oğluyla gelmişti:) bizimki onları uykudan yeni uyanmış ve ağlar bi şekilde karşılayınca bu sefer onların oğluşu da korktu bizimkinin ağlamasından, o da başladı ağlamaya:))ortalık yıkıldı yani:)bizimki meme istiyodu tabi ben içeri kaçtım, eşim de maçtaydı çok komik oldu yani, arkadaşım yanıma geldi de eşi salonda tek başına oturmak zorunda kaldı, rezalet :))))öyle olunca da çok kalmadılar zaten onların bebişin uyku vakti varmış meğerse (aahhh ahh nerde o günler), eve gidelim de uyusun dediler:)ben de o yüzden misafir geldiğinde strese giriyorum çok:)
Merhaba guzel anneler
ben eylul annesiyim, 19 gunluk oglum var..size bir sorum olacak musade ederseniz
ben hamilelikte cok kilo aldim malesef
simdi spor yapamam cunku emziriyorum ama biraz yemegi keserek kilo verilir mi yani suttun miktarinda bir azalma olmazmi?
onerilerinize cok ihtiyacim var.. simdiden cok tesekkur ediyorum...
cnm daha cok erken.1bucuk ay old bn doğm yplı kılo yuzundn deıl de vakıt bulmdgdn yemk ypamyrm gundzlerı bırsy yemyrm myve cıkolata fln.aksam yemegmde ole doğru durust hermzmn olmaz sukur sutum azalmadı bnm.ama snn cok erken daha kesme yemenı sakın.zaten doktorum bana emzırmek kılo verdrr vucut su kaybettg ıcın dedı.ben 68kıloyla doğuma gttm suan 56ym.25 gunlukken falan 58dım.kesme yemenı emzırdkce vucut su kaybettgnden zayıflıcaksın acele etme ..sut gıttktn sonta gerı getrmk cokk zor
otesekkur ederim cevabin icin
ben de sutumun kesilmesinden cok korkuyorum
insanlik iste hem zayiflaiyayim hem sutum bol olsun diyorusun
kirkimiz ciksin da bakalim..tatliyi kesersem guzel olacak ta..yapamiyorum![]()
Canım biz yarın 63 günlük oluyoruz...64. günde aşı vurulmuş olucaz nasipse...Benim ki senin kinin abisi sanırım:))
Doktor kesinlikle su verme dedi..Dediğin gibi ilk gelen iki üç damla zaten bildiğin su...
Dünde bizde misafir vardı..Arkadaşımın ikiz kızları var...Bizim ki bi huysuzlandı...Akşama kadar 5 dk uyumadı...Burnumdan geldi ...
o
ne dmk cnm.bu arada tatlıdan kastın serbetlıler falansa bısey dıyemıce hklısın kesmelısın.ama cıkolata falansa o bendede mevcut.mesela bn cıkolatalı tatlılara bayılırım hazır pudınglerden gunde 4tane falan eger olursa evde profıterol yada supangleden 2-3 tane.tabı evde bulunmadıgından yıyemıyrm okdr cok olsa yerım ama.kılo aldrdgnıda dusunmuyrm hıc.gunde 3-4 cıkolata yerım ama en kolay bulunan sey evımzde.bıde hazır pudınglerde eksık olmaz bnm buzdolabndan.heleekıı alpellanın kakolu pudıngı.allahım olsaada yesem.buarada ben 2 gunde uzun pastayı kendım yerım kakaoluysa tabı.ama şerbetlılerden hıc hoslanmam
ben kacırdım galıba .faydalı dedıgın neydı neye faydalıydı cnm
yani şişkinlik vardı 1 haftalık adet kanaması sonucu indi resmen..ve ben acayip rahatladım..
hatırlarsan topikte en çok kiloyu ben almıştım :) 31 kg ile kapattım :) şimdi spora başlıcam günde en fzla 10 dk emiyor benim kuzum sütüm yok denecek kadar az..mama ile büyüyoruz..ne yapalım.
bu arada herkesler nerde topik hep boş giriyorum da 1-2 kişi ?
kızlarr selammm..bişi sorcam.sizin kuzularda çok hareketlendiler miİ?:80::84:
nYok canim serbetli tatlilar degil de kurabiye kek tarzinda seyler yiyorum isin en kotu tarafi onca isin icinde vakit bulup kendim yapiyorum..yemek yapmam ama kek yaparim mesela:)) bugunden baslayarak ekmek ve hamurisini kesecegim insallah sutumu etkilemez.
Bu arada bebisler cok tatli masallah..Allah anali babali buyutsun
nYok canim serbetli tatlilar degil de kurabiye kek tarzinda seyler yiyorum isin en kotu tarafi onca isin icinde vakit bulup kendim yapiyorum..yemek yapmam ama kek yaparim mesela:)) bugunden baslayarak ekmek ve hamurisini kesecegim insallah sutumu etkilemez.
Bu arada bebisler cok tatli masallah..Allah anali babali buyutsun