- 5 Eylül 2007
- 1.074
- 1
- 158
ozel hastanede yaparlar dımı ozel ası oldgndan? ne kdrmıs 150 dıe duydum
evet canım özelde yaptırdım ben..aynen 150 tl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozel hastanede yaparlar dımı ozel ası oldgndan? ne kdrmıs 150 dıe duydum
norlevo(ertesıgunhapı) kullandım.40 ımız cıktıı ya adam rahat durmadı:) tobe tobe.bıberonla beslemekte zormus hee.
doktor ona göre vermiştir canım bişey olmaz ver sütünü bence bende verdim antibiyotik kullandım bişey olmadı
ben de prıma 2 kullanıyorum..1 numarayken prımanın premıum care kullanmıstım.bez bıtıp almaya gıdınce ondan yoktu bızde 2 numara aldık.ogunden berıde normal prıma 2 numarası.lastıklerı baya ız yapıyor sızde de oluyormu?acaba kucukmu dıyorum ama bantlarkende baya bırbırlerıne yakın bantlıyorum bel kısmı anca oluyor.nıyeyse bacaklarda hep lastık ızı..
kızzzz benımkı hala 2 saatte bır acıkıyor...bu aradauyandı emzırcem gaz falan sonra yıne burdayım ama he:))
işte suankı halımız:)Eki Görüntüle 270343 Eki Görüntüle 270344
cnmm emzırırken kullanılmıyo dıye bılıyorum bu hapı ????
kızlarr bebegımın kakası bezının arkasına kadar uzanıyor neredeyse sırtına gelecek:) kucagımdayken kaka yaptgndanmı oyle tasacak gıbı olyr yoksa kkucuk oldugundan mı? ben kucuk geldıgını dusunuyorum lastıklerıde cok ız yapıyor zaten.ama bel bölgesınıde baya yakın bantlıyorum (karnını sıkmıcak kadar tabı)oyle yapmassam gevsek duruyor.2 numara prıma kullaıyorm 3-6 kg yanı.benımkı 5300..
3 numaraya geceyım artık dımı??? 3 numarada 4-9(oda buyuk gelmesın)
Ben 3 numara aldım büyük değil....Lastikleri bayağı iz yapıyodı 2 numaranın...Bu arada 2. ay aşılarımızı çarşamba günü olucaz..Siz oldunuz mu??Aşıdan öncede doktor kontrolümüz var..Bakalım sütüm yetiyo mu??
canım bu lastik izleri hepsinde yapıyo bence..
bu kaka olayı bellerine kadar çkıyo benimkide öyle ama 2 numarada daha rahatız..4 9 kg arası olduğuna göre 3 numara kullanırsın bence dene olmazsa 1 2 hafta sonra kullanırsın.
ya ben hastalanmak istiyorum ama günde 3 kere emziren annelerin adeti 6 aya kadar gecikiyomuş
Doğumdan sonra ilk adet kanaması ne zaman olur? - UZMANTV
kızlar 1 damla su bıle ek gıdaya gırıyor dıyor baska bır vıdeoda da.yanı gebelıkten korunuyormusuz ya emzırırken ama 1 damla su bıle bızım prolaktin mı ne dedı o hormonu harakete gecrr buda korunmamızı kesebılırmıs yanı sut korurmus ama hıcc bırsey vermessk bebege su bıle
sızler su verıyormusunuz bu arada? doktorunuz ne dedı.bzmkı bolbol verın dedı.ama bazıları vermyn dıor bu vıdeodakıde vermeyın dıyor.ben emzırmeden bazen cok sıstıgı ıcın azıcık sagıyorum o ılk akan süt su gıbı oluyor bekledıkce.bebegmz burdan suyu alıyormus
Doğumdan sonra ilk adet kanaması ne zaman olur? - UZMANTV
kızlar 1 damla su bıle ek gıdaya gırıyor dıyor baska bır vıdeoda da.yanı gebelıkten korunuyormusuz ya emzırırken ama 1 damla su bıle bızım prolaktin mı ne dedı o hormonu harakete gecrr buda korunmamızı kesebılırmıs yanı sut korurmus ama hıcc bırsey vermessk bebege su bıle
sızler su verıyormusunuz bu arada? doktorunuz ne dedı.bzmkı bolbol verın dedı.ama bazıları vermyn dıor bu vıdeodakıde vermeyın dıyor.ben emzırmeden bazen cok sıstıgı ıcın azıcık sagıyorum o ılk akan süt su gıbı oluyor bekledıkce.bebegmz burdan suyu alıyormus
ya bu hastalanmanın bize faydası var mı acaba ben kanamam biter bitmez hastalandım kanama mı ki diye şüphelendim hatta
canım ben doktora sormuştum zaten anne sütünden alıyo mamadanda alıyo demişti çok istersen 90 lık mamaya 95 lik su koyup yap demişti.direk su verme dedi.her doktor ayrı bişey söylüyo.
nasıl aydında havalar bugünn:)istanbul yine karanlık yağmurlu
işte suankı halımız:)Eki Görüntüle 270343 Eki Görüntüle 270344
dun aksam bana arkds geldı 2 kısı.11de de arkadsın kocasını aldı geldı bnmkı dukkandan gelırken.ama benım oğlanın doğdugundan berı en uzun ayakta kalısıydı.hıc oturamadım yanlarında.2de onlar kalktılar benım velet 9 dan 3bucuga kadar uyumadı benı fecı yordu.oturup kafa dagıtamadım korıdorda gıdıp gelmekten yoruldum felaket.12bucukla 1 arası uyudu sadece.saolsun yarım saat oturttu benı Atlas bey oğlum:)gelenlerde şaşırdı uykusuzluguna
zaten özellikle buluyolar sanırım misafirin geldiği zamanları, bizimki de öyle yapıyo ben hep içerde onu emzirmekle uğraşıyorum, misafirleri bile göremiyorum :) dün de arkadaşım geldi ama o da eşiyle ve 8 aylık oğluyla gelmişti:) bizimki onları uykudan yeni uyanmış ve ağlar bi şekilde karşılayınca bu sefer onların oğluşu da korktu bizimkinin ağlamasından, o da başladı ağlamaya:))ortalık yıkıldı yani:)bizimki meme istiyodu tabi ben içeri kaçtım, eşim de maçtaydı çok komik oldu yani, arkadaşım yanıma geldi de eşi salonda tek başına oturmak zorunda kaldı, rezalet :))))öyle olunca da çok kalmadılar zaten onların bebişin uyku vakti varmış meğerse (aahhh ahh nerde o günler), eve gidelim de uyusun dediler:)ben de o yüzden misafir geldiğinde strese giriyorum çok:)
ay senınkıde benımk gıbı facı bır mısafır karsılama ve agırlama olmus
evet yani şahane oldu gerçekten:)