• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aslında çok değil ama 2 haftada 1200 gr almış doktorumuz çok dedi

bende 27 ağustosta erken doğum yaptım 35 +5 de:( malesef 1 hafta küvezde kaldık:(
12 gün önce 4460 kiloyduk boyumuz 55 cm çıktı.. seninkinin kilosuda maşallah güzel ...benim korkum böyle hızlı hızlı kilo alması..şimdi nekadar oldu bilmiyorum

çok canım çok olmazmı 2 haftada diyosun 1 ayda 1 kilo almaları normal diyo doktorlar

hımm senin iş yaş kaçamazsın:)c
ay neden okadar oturuyo ki..bende evlenmeden önce sabahlardım hep ...
emzikle oyalanması ne güzel maşallah.benimki emzikle hiç oyalanmıyo acıkdıysa evi inletiyo emziği verincede öğürüyo elimi ayağımı biribirine karıştırıyo valla

ayy zor valla senın iiş.benım adam neden okdr oturuyor dersen..kendı işimiz oldg ıcın sabah erken kalkma derdı yok gec kalktg ıcın uykusu gelmıyor gelmeyınce sabahlıyor ıste boyle.mesela bak hala uyuyor.kaçta uyanacakta kaçta uyuyacak tekrar:)) hamıleykn sınır olrdm budurumada sımdı ısıme gelıyor gecelerı gaz cıkarmak işkence gelıyor onun omzuna atıverıyorum genelınde.

çok canım çok olmazmı 2 haftada diyosun 1 ayda 1 kilo almaları normal diyo doktorlar

işte benim tedirginliğimde bu ama ihtiyacı var demekki istiyo dedi..
oyla diyada oyalanmıyo eğer kafaya taktıysa yemeyi zapdedilmiyo..şimdi aranıyo anne sütü sağmıştım vericem.en son 12 de 90 lık mama vermiştim.
seninki ne durumda sanırım siz 3 aylık oldunuz.

işte benim tedirginliğimde bu ama ihtiyacı var demekki istiyo dedi..
oyla diyada oyalanmıyo eğer kafaya taktıysa yemeyi zapdedilmiyo..şimdi aranıyo anne sütü sağmıştım vericem.en son 12 de 90 lık mama vermiştim.
seninki ne durumda sanırım siz 3 aylık oldunuz.

yok yarın 3 aya gircez 2 bitiyor benimki o kadar iştahlı degil ya normal içiyor işte her bebek gibi

kızlar kılo durumundan söyle bırsey dıcem benımkı 2780 doğdu.1 aylıkken aşıya gıttık 4800 cıktı.yanııı 2 kg almış 1 ayda.aşı gunumuz 27 eylul dü...sonraaa cuma tartıldık 5300 cıktı.yanıı bu seferde aradan 10 gun geçmıs oldu.
10 gunde 500gr almış.
ama doktorumuz maşallah dedı.cok falan demedı...bn sureklı kustugundan ve sadece 10dk emıdıgınden soz ettım oda tarttı,sonra dedıkı kaç kg doğdu 2780 dıyınce ooo yaptı elıyle paşamız hızlı yıyor cabuk doyuyor yanı kusmasını dert etme cok ıyı kılo almıs guzel demek ıstedı
sızın hesaplamalarınıza gore sııznkıler daha mı cok kılo amıs kızlar? yoksa bnmkımı cok

burcuşafak08 yok ttlm cok deıl ıste bnmkıde aynı.2 haftada 1200 almıs benımkıde 4 haftada 2 kg almış
10 gunde de 500gr.
aynı senınkıyle bnmkkının yemesı galıba.ınternnte bebıslerın aylarına gore kılo aralıklarına bakıyorum alt sınırla ust sınırın tam ortasında oluyor kılosu.
kaç kılo suan? bıde kaç numara bez kullanıyorsunuz hangı marka?????????

kızlar kılo durumundan söyle bırsey dıcem benımkı 2780 doğdu.1 aylıkken aşıya gıttık 4800 cıktı.yanııı 2 kg almış 1 ayda.aşı gunumuz 27 eylul dü...sonraaa cuma tartıldık 5300 cıktı.yanıı bu seferde aradan 10 gun geçmıs oldu.
10 gunde 500gr almış.
ama doktorumuz maşallah dedı.cok falan demedı...bn sureklı kustugundan ve sadece 10dk emıdıgınden soz ettım oda tarttı,sonra dedıkı kaç kg doğdu 2780 dıyınce ooo yaptı elıyle paşamız hızlı yıyor cabuk doyuyor yanı kusmasını dert etme cok ıyı kılo almıs guzel demek ıstedı
sızın hesaplamalarınıza gore sııznkıler daha mı cok kılo amıs kızlar? yoksa bnmkımı cok

seninki benim concondan fazla almış doktorun çok demedi demek
tabi sen sadece anne sütü veriyosun...
bizde 2950 doğduk çıkarken 2860 dık

seninki benim concondan fazla almış doktorun çok demedi demek
tabi sen sadece anne sütü veriyosun...
bizde 2950 doğduk çıkarken 2860 dık
cıkarken değılde 5 gunlukken sarılıgına bakılmak ıcın gttıgımızde 120 gr kılo vermıstı.2780 doğdu ama 120 gr dustu sonra.
bez markanız ve numaranız kaçç?

burcuşafak08 yok ttlm cok deıl ıste bnmkıde aynı.2 haftada 1200 almıs benımkıde 4 haftada 2 kg almış
10 gunde de 500gr.
aynı senınkıyle bnmkkının yemesı galıba.ınternnte bebıslerın aylarına gore kılo aralıklarına bakıyorum alt sınırla ust sınırın tam ortasında oluyor kılosu.
kaç kılo suan? bıde kaç numara bez kullanıyorsunuz hangı marka?????????

şuanki klosunu bilmiyorum ama 12 gün önce 4460 dı.bizimkiler aynı gidiyo hemen hemen..
prima 2 ye başladım 1 de oluyo ama 2 de daha rahat gibi kaka taşmıyo bezden.
sen ne kullanıyosun..

şuanki klosunu bilmiyorum ama 12 gün önce 4460 dı.bizimkiler aynı gidiyo hemen hemen..
prima 2 ye başladım 1 de oluyo ama 2 de daha rahat gibi kaka taşmıyo bezden.
sen ne kullanıyosun..

ben de prıma 2 kullanıyorum..1 numarayken prımanın premıum care kullanmıstım.bez bıtıp almaya gıdınce ondan yoktu bızde 2 numara aldık.ogunden berıde normal prıma 2 numarası.lastıklerı baya ız yapıyor sızde de oluyormu?acaba kucukmu dıyorum ama bantlarkende baya bırbırlerıne yakın bantlıyorum bel kısmı anca oluyor.nıyeyse bacaklarda hep lastık ızı..

aman iyi bari benimkide orta sınırda..bundan sonra bakalım nasıl olucak kilo alımı ilk doğduğunda 2 saatte bi beslnemek istiyodu zaman aralıkları açıldı..bu ay sonu gidicez ..
bu ay sonu aşımızda var ateş olabilir diye gitmeden yarım saat önce fitil atıp gidicem sanada öyle dedilermi

yok demedıler cnm hangı aşı? 2.aşılar dımı?? bızımkı 25 ekımde olacak.ates yapablr dedı sanırım aşıdan sonra mı ılaç verecek ne.senın yaptgn mantıklı onceden fıtıl alacaksın demek.ısmı ne fıtılın ne alayım sence ben? korkarım ben fıtıl koymaya..

ben de prıma 2 kullanıyorum..1 numarayken prımanın premıum care kullanmıstım.bez bıtıp almaya gıdınce ondan yoktu bızde 2 numara aldık.ogunden berıde normal prıma 2 numarası.lastıklerı baya ız yapıyor sızde de oluyormu?acaba kucukmu dıyorum ama bantlarkende baya bırbırlerıne yakın bantlıyorum bel kısmı anca oluyor.nıyeyse bacaklarda hep lastık ızı..

bizdede 1 numara lastik izi yapıyoo 2 de birbirine yakın bantllanıyo.
hala elimde 7 8 tane 1 numara var bitirmek için kullanıyım diyorum..bide uni baby ıslak mendil kullanıyorum çok menunum sen ne kullanıyosun

kızzzz benımkı hala 2 saatte bır acıkıyor...bu aradauyandı emzırcem gaz falan sonra yıne burdayım ama he:))

yok demedıler cnm hangı aşı? 2.aşılar dımı?? bızımkı 25 ekımde olacak.ates yapablr dedı sanırım aşıdan sonra mı ılaç verecek ne.senın yaptgn mantıklı onceden fıtıl alacaksın demek.ısmı ne fıtılın ne alayım sence ben? korkarım ben fıtıl koymaya..

evet 2 ay aşısı..paranox s fitilin adı doktorum yazdı zaten bana doktorumda söyledi fitilin yarısından biraz azını at diye.
ya bende korkarım atmaya ama bi cesaret yapıcam attıktan sonra popusunu tut dedi 2 dakika bekletki çıkmasın.

emzırdım gazını cıkardm verdm babasının yanına.sonra bı poposunu temızledm.gırıstım ütüye.bu arada benm koca gıyındı cıktı.bz her pazar dısarı cıkardık ee artık yavru var bıdee hava cok berbat felakt yagmur var 6-7aydr boyle yagmamıstı.hava guzel olsaydı bzıde cıkarırdı ama mumkun deıl buhavada.bundan sonrada havalar boyle ıgıder bz oğlumla eve kılıtlenırız.bnmkıne ymk ypymmı dedım yok ben 2 saat sonra acıkırım dısarıda yerım aksam geldımıde karnım ac olmaz dedı.bıde dıorkı belkı bu yagmurlu havada otururum bır bırahaneye meyhaeye artık neysee ıste bı kenarda rakım bır kenarda kavurmam bıde elıyle tarıf edıyor:) ohh pazar sana pazar len dedım.bu arada gıttg yerın meşhur bır kavurması var sırf adamlar gtggnden bna yemek nasıp olmadı bayanlar gıdemıyor.dedım bende dunku makarnayı ısıtır yerım.1 tabakcık getırıver o kavurmadan dıorum.:)) anlıyacagınız pazar hava fecii gunduz gunduz lambayı yaktım oylle kapalı hava.oğlum uyanmak uzere benm utu masası ortada.tv acık ama kendı kendıne calısıyor ızleyenı yok..ne boyle bugun ruhum ölecek can çekısıyor galıba:43:

emzırdım gazını cıkardm verdm babasının yanına.sonra bı poposunu temızledm.gırıstım ütüye.bu arada benm koca gıyındı cıktı.bz her pazar dısarı cıkardık ee artık yavru var bıdee hava cok berbat felakt yagmur var 6-7aydr boyle yagmamıstı.hava guzel olsaydı bzıde cıkarırdı ama mumkun deıl buhavada.bundan sonrada havalar boyle ıgıder bz oğlumla eve kılıtlenırız.bnmkıne ymk ypymmı dedım yok ben 2 saat sonra acıkırım dısarıda yerım aksam geldımıde karnım ac olmaz dedı.bıde dıorkı belkı bu yagmurlu havada otururum bır bırahaneye meyhaeye artık neysee ıste bı kenarda rakım bır kenarda kavurmam bıde elıyle tarıf edıyor:) ohh pazar sana pazar len dedım.bu arada gıttg yerın meşhur bır kavurması var sırf adamlar gtggnden bna yemek nasıp olmadı bayanlar gıdemıyor.dedım bende dunku makarnayı ısıtır yerım.1 tabakcık getırıver o kavurmadan dıorum.:)) anlıyacagınız pazar hava fecii gunduz gunduz lambayı yaktım oylle kapalı hava.oğlum uyanmak uzere benm utu masası ortada.tv acık ama kendı kendıne calısıyor ızleyenı yok..ne boyle bugun ruhum ölecek can çekısıyor galıba:43:

evet hava çok sıkıcı gerçekten:( benim koca da halı saha maçına gitti, ben de bebişi uyuttum dinlenmeye çalışıyorum işte:)aslında gitmiyim diyip durdu da zorla gönderdim ben, yazık haftada bi bişey yapıyo zaten adamceğiz, onu da engellemiyim dedim:))benim de belki bi arkadaşım gelicek bebişi sevmeye, onu bekliyorum ben de, gelirse diye ortalığı topladım toz vs aldım biraz:) bizimki her an uyanabilir korkusuyla oturuyorum işte:))

Back