canım, ben senin faceni gönderdim, sadece yöneticinin onaylanması gerekiyor:)benide eklermisiniz faceye canan_chn13@hotmail.com
bu arada, sen izmirde mi yaşıyorsun? memleket izmir gözüküyorda:)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım, ben senin faceni gönderdim, sadece yöneticinin onaylanması gerekiyor:)benide eklermisiniz faceye canan_chn13@hotmail.com
cnm sen yokmusun facede??
kuzum sutun coksa ondanda kusuyor olabilir bizimkide kusuyor. sende face acip gelsene yahu.
Yokum ben canım face de...
Geleyim bende burda kimse kalmadı.
only_smile82@hotmail.com.. ekler misiniz beni de?
gruba ekledim canım.
canım bizi facede bulamazsın çünkü hem kapalı hemde gizli grup hiç kimse göremez sadece grup üyeleri görebiliyo
canım benım kız önce gunde 1-2 kez yapıyordu.sonra 2 gune çıktı artık 4gunde bır yapıyor iki üç kez dayanamadım halıne zeytınyağı manevrası yaptım.Ama sonra bıraktım,ıkınmalarına ben de dayanamıyorum ama dununce bır yandan da gereklı kasları guçlenıyor.4 gune uzadığını farketmeden iki kez yaptığım mudahale işe yaramamıştı.Demek zamanı gelmemiş dedim bende.Sabah akşam 30cc rezene veriyorum,gaz için de neo baby...8.Haftadayız,iyi kötü gaz çıkarıyor artık.Bence sen de 5 gunu falan geçerse mudahale et ben öyle yapıcam.
yahu ozlemisim burayi valla buranin yeri ayri. burda kimse kalmadi zannediyordum varmis hala. arada ugramak lazim burayada.
kızlar acil cvp verırsenız sevınrıım
rotavirüsü asısı varmıs galıba hemde 3. ayda mı ne yapıylıyomus dogrumu
bana saglık ocagında bole bısey soylemedıler
sizde yaptıran varmı ;?
özel bı asımı? yanı paralımı ?
ilk defa duyuyorum ya saglık ocagında bısey demedıler 3. ay ası yok dedıler kafam karıstı sen nerden duydunkı?
canım, doktorlar sırf sussun diye emzirmeyin diyorlarda ama imkansız. ben kendim bazen dayanamayıp sırf uyusun diye emzirtiyorum çünkü gündüzleri uykuya dalamıyor. kucağımda uyuttursamda yatağa koyunca direk uyanıyor, ee kızım uyumayınca bu sefer debelenmeye başlıyor aglayacak gibi oluyor, ee bende kıyamıyorum o zaman. işte sık sık emzirincede bu sefer çok besleniyor, sonrada bezlerde uzaylı altına yapmış gibi yeşil kaka çıkıyor:):) ama onun herhangi bir sorunu yokmuş, doktordan bende sormuştum, buradaki kızlarda aynısını dediler
evet canım aslında öyle ama napalım işte susturmanın başka yolu olmuyo bazen de dediğin gibi:))))
sizde yaptıran varmı ;?e
ya sız cok kötusunuz yaaa bızı buralarda bıraktını orada görüşüyosunuzz ((((((((((((
esime actırmadım sımdı ben acarsam kavga cıkar 88
sizde yaptıran varmı ;?
ilk defa duyuyorum ya saglık ocagında bısey demedıler 3. ay ası yok dedıler kafam karıstı sen nerden duydunkı?