• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benım kız önce gunde 1-2 kez yapıyordu.sonra 2 gune çıktı artık 4gunde bır yapıyor:50::50: iki üç kez dayanamadı:50:m halıne zeytınyağı manevrası yaptım.Ama sonra bıraktım,ıkınmalarına ben de dayanamıyorum ama dununce bır yandan da gereklı kasları guçlenıyor.4 gune uzadığını farketmeden iki kez yaptığım mudahale işe yaramamıştı.Demek zamanı gelmemiş dedim bende.Sabah akşam 30cc rezene veriyorum,gaz için de neo baby...8.Haftadayız,iyi kötü gaz çıkarıyor artık.Bence sen de 5 gunu falan geçerse mudahale et ben öyle yapıcam.

dün aksam 5. gündü müdahale ettım zeytınyaglı cubukla kaka yaptı bugun kendılıgınden yaptı ohh beee
ya bu annelık ne zor gecen hafta gunde 4 kez yaptı dıye korkuyodum sımdıde yapmıyo dıye bu ne yaman celıskı !!!!!!1

yahu ozlemisim burayi valla buranin yeri ayri. burda kimse kalmadi zannediyordum varmis hala. arada ugramak lazim burayada.

ya sız cok kötusunuz yaaa bızı buralarda bıraktını orada görüşüyosunuzz :(((((((((((((
esime actırmadım sımdı ben acarsam kavga cıkar :(88

kızlar acil cvp verırsenız sevınrıım

rotavirüsü asısı varmıs galıba hemde 3. ayda mı ne yapıylıyomus dogrumu
bana saglık ocagında bole bısey soylemedıler
sizde yaptıran varmı ;?
özel bı asımı? yanı paralımı ?

sizde yaptıran varmı ;?

ilk defa duyuyorum ya saglık ocagında bısey demedıler 3. ay ası yok dedıler kafam karıstı sen nerden duydunkı?

ilk defa duyuyorum ya saglık ocagında bısey demedıler 3. ay ası yok dedıler kafam karıstı sen nerden duydunkı?

150 tl ımıs damala halınde agızdan yapılıyomus
pnömokok dalan fılan da var bunlar özel asılar saglık ocakları yapmıyor
rotavırusu suan acayıp yaygın hastaneler hata cocuklarla doluymus bende korktum bız 2,5 aylık olduk 4 aylık olana kadar yaptırılıyomus
yan etkılerıde varmıs ne yapsak bılemedım ????

canım, doktorlar sırf sussun diye emzirmeyin diyorlarda ama imkansız. ben kendim bazen dayanamayıp sırf uyusun diye emzirtiyorum çünkü gündüzleri uykuya dalamıyor. kucağımda uyuttursamda yatağa koyunca direk uyanıyor, ee kızım uyumayınca bu sefer debelenmeye başlıyor aglayacak gibi oluyor, ee bende kıyamıyorum o zaman. işte sık sık emzirincede bu sefer çok besleniyor, sonrada bezlerde uzaylı altına yapmış gibi yeşil kaka çıkıyor:):) ama onun herhangi bir sorunu yokmuş, doktordan bende sormuştum, buradaki kızlarda aynısını dediler

evet canım aslında öyle ama napalım işte susturmanın başka yolu olmuyo bazen de dediğin gibi:))))

benim pamuğum uyudu nıhayet aksamları cok sıkıntılı oluyo hep aglıyo emmıyo okudum da cogumuzda aynı sıkıntı var bebeklerın genel özellıklerı heralde:) kakasını da yapamıyo 4 gunu gecınce ben yaptırıyorum ama bu seferde alısacak dıye korkuyorum neyse o uyumusken bende uyuyayım hepınıze ıyı geceler

sizde yaptıran varmı ;?e

evt ozel aşı cnm.hastaneden verılen kagıtta yazıyor.yaptrmak zorunda deılsın

ya sız cok kötusunuz yaaa bızı buralarda bıraktını orada görüşüyosunuzz :(((((((((((((
esime actırmadım sımdı ben acarsam kavga cıkar :(88

ha hayyy aynısı bende de var.bende actrmadım hatta kapattırdım bırdaha acmk ıstynce azcık soylendım sımdı ben mi.....:) asla :)

sizde yaptıran varmı ;?

özel bi aşı..150 tl..Asalında 2. ay yapılıyomuş ama 3 aşı var die bazı doktorlar 3. ay istiyolarmış.Aşırı ishal ve kusma yapan bi virüs..Ama aşının yan etkileri de hastalık kadar korkutucu...Bende kararsız kaldım..

Back