meraba kızlar ..
dün 10 dakikalığına evin karşındaki markete gitmiştim babasına emanet etmiştim oğlumu . güzelce uyuyodu.. telefonu almamışım yanıma. bi geldim merdivenlerde çınlıyo sesi. babası da beni fırçaladı niye teini almıyosun, panik oldum oyalanıp geç geleceksin diye, sinirimden katıla katıla ağladım.. bi haftadır dışarı çıkmıyorum yaa.. 10 dakika bile bi yere gidemiycem mi.. allahtan bi gülüşü yetiyo ya bize .. yoksa annelik zor zanaat..
sağol canım ay diğer yazdığın formulu de okudum az veriyorum demek ki ben.. gerçi kendi sütümü ölçemiyorum ama daha sık emzireyim. hala çok zayıf çünkü mama takviyesi yapıyorum güya 60 -100 cc arası. şu senin formulu uygulayayım..
benim bebiş de 2 gündür geceleri güzel uyuyo, bi de bu saatlerde biraz sızıyo . 2 gündür üstün sıkı örtüyorum kollarını fazla oynatamamış, dediğin gibi uykuya etkisi olumu oldu..
meraba kızlar ..
dün 10 dakikalığına evin karşındaki markete gitmiştim babasına emanet etmiştim oğlumu . güzelce uyuyodu.. telefonu almamışım yanıma. bi geldim merdivenlerde çınlıyo sesi. babası da beni fırçaladı niye teini almıyosun, panik oldum oyalanıp geç geleceksin diye, sinirimden katıla katıla ağladım.. bi haftadır dışarı çıkmıyorum yaa.. 10 dakika bile bi yere gidemiycem mi.. allahtan bi gülüşü yetiyo ya bize .. yoksa annelik zor zanaat..
evet maalesef bebişler bize yapışmış durumda eşim herzaman çok anlayışlı olmuştur evde temizliği bile birlikte yaparız şimdi ben bebiş oldu diye çalışmıyorum daha doğrusu çalışamıyorum öğretmenim atama yok eşim de öğretmen bana her konuda yardımcı olan eşim bebiş konusunda çok pasif sadece bebişin keyfi yerindeyken ilgileniyo ağlayınca direk bana veriyo geceleri kalkıyorum o kıpırdamıyo bebiş ağlasa da benim kalkmamı bekliyo benim bebiş 42 günlük 2 gündür burnu da akıyo zaten çok gazlı sürekli gaz sancısı oluyo eşim bu konuda bana okadar çok güvenmiş ki nasıl oldu onuda anlamış değilim nasılsa ben bebişi sakinleştirrm bi çaresini bulurum diye bebiş ağlamaktan çıldırsa da takmıyo bu durumsa kendimi yalnız hissetmeme neden oluyo bunu hiç hayal etmemiştim 2 geec önce bebiş ağladı kalkmadım bekledim kendi kalkar diye kaklmadı o da beni bekledi buarada bebiş hala ağlıyo dayanamadım yine ben kalktım ama başladım ağlamaya hıçkıra hıçkıra uyandı (zaten uyumuyordu)panik oldu bebişi istedi ağzıma geleni saydım defol dedim defol 2 gündür küsüs
Selam kızlar geçmişi pek okuyamadım umarım tüm anne ve bebekler iyidir.
Cumartesi 2. ay aşılarını yaptırdık oğlumun şükür ateşlenmedi.Ama pazartesi gününden beri kaka yapma şekli değişti.Felaket ses çıkartıyor ama az kaka yapıyor renginde değişme yok,ve önceki gün altını değiştiriyordum o sırada köpük şeklinde az miktarda yaptı yani aslında pırt yaparken kaçırdı fakat bildiğimiz köpük yani kabarcık kabarcık.Çok aklıma takıldı acaba doktora mı götürsek böyle bişeyi yaşayan var mı
merhaba arkadaslar
daha once demıstım ya ogluma 3 saatte bır 75 cc zor ıcırıyorum dıye.sonra bı arastırma yaptım bebeklerın agız tadları farklıymıs bende deneme amaclı bebelac aldım ve gercekten bebegım 90 ı cok rahat ıcmeye basladı.onundakalıtesı endıselendırdı bı kac uzman arkadasla gorustum smayı tavsıye ettıler anne sutune bıre bır yakın tek mama dedı.bende sansımı denemek ıcın eczacı arkadasımı aradım oda smanın cok ıı oldugunu hatta ıstahsız bebekler vs ıcın cesıtlerı oldugunuda soyledı.ıs tadını begenmeye kalcaktı bende sma gold aldım.bebegım sanırım cok sevdı 3 satte 100 verıyorum yınede ıstyıyor sımdıde ıcım rahat degıl neden 75 ıcmeyen bebek bı anda 100 ıcıyor fazlasını ıstıyor versemmı vermesemmı .kafam cok karısık sma kullanan varmı ?
slm kızlar tahin helvası sütü cok artırıyor tavsıye ederım ayrıca pekmez ve tahınde akabunde bıraz kılo artıyor ama zaten bekarlık halıme donmem ımkansız gıbı gorunuyor napalımevlendıgımde 59 kıloydum sımdı 79 ahh ahh su tatlılıkları olmasa katlanamazdım ama deger dımı?sızde kılolar ne alemde? bıde ben az once kendımce bı çözum buldum uykuyya uydu cıhazının fısını cekıp tv de cekmeyen bı kanal actım yanı sadece cızırtı var benım kız hemen uykuya daldı valla deneyın bı sızde sallanmadan uyumaz normalde
ıyı yapmıssın valla canım arada boyle paylamak gerek.benımkı arada yardımcı oluyor gecelerı hıc uyumaz sabah 6 larda yatar ee ayakta oldgndan bebişin gazı cıkarttırıyorum ben de.sabahta bırlkte yıkadık cunku bn yalnızım annem aılem burada deıl ya tek yıkayacaktım ya kayınvalıde gelecekktı.yada bugun oldg gıbı bırlıkte yıkayacaktık ve yıkadık:) bu babalar fazla tutamıyor bebıslerını kucagında 2 pış pış 3 tış tış tamam:)yınede ALLAH razıolsun kociş bana yardımcı oluyor ama emınım dahasını yapan babalarda vardırmeraba kızlar ..
evet maalesef bebişler bize yapışmış durumda eşim herzaman çok anlayışlı olmuştur evde temizliği bile birlikte yaparız şimdi ben bebiş oldu diye çalışmıyorum daha doğrusu çalışamıyorum öğretmenim atama yok eşim de öğretmen bana her konuda yardımcı olan eşim bebiş konusunda çok pasif sadece bebişin keyfi yerindeyken ilgileniyo ağlayınca direk bana veriyo geceleri kalkıyorum o kıpırdamıyo bebiş ağlasa da benim kalkmamı bekliyo benim bebiş 42 günlük 2 gündür burnu da akıyo zaten çok gazlı sürekli gaz sancısı oluyo eşim bu konuda banoyla okadar çok güvenmiş ki nasıl oldu onuda anlamış değilim nasılsa ben bebişi sakinleştirrm bi çaresini bulurum diye bebiş ağlamaktan çıldırsa da takmıyo bu durumsa kendimi yalnız hissetmeme neden oluyo bunu hiç hayal etmemiştim 2 geec önce bebiş ağladı kalkmadım bekledim kendi kalkar diye kaklmadı o da beni bekledi buarada bebiş hala ağlıyo dayanamadım yine ben kalktım ama başladım ağlamaya hıçkıra hıçkıra uyandı (zaten uyumuyordu)panik oldu bebişi istedi ağzıma geleni saydım defol dedim defol 2 gündür küsüs
meraba kızlar ..
sağol canım ay diğer yazdığın formulu de okudum az veriyorum demek ki ben.. gerçi kendi sütümü ölçemiyorum ama daha sık emzireyim. hala çok zayıf çünkü mama takviyesi yapıyorum güya 60 -100 cc arası. şu senin formulu uygulayayım..
benim bebiş de 2 gündür geceleri güzel uyuyo, bi de bu saatlerde biraz sızıyo . 2 gündür üstün sıkı örtüyorum kollarını fazla oynatamamış, dediğin gibi uykuya etkisi olumu oldu..
selam kızlar ben sütten yana dertliyim gün geçtikçe azalıyor artar demişlerdi ama öyle olmadı dün sağdım 2 kere toplam 50 cc zor çıktı.elimden geldiğince emzirmeye çalışıyorum doğduğundan beri mama desteği yapıyoruz önce emziriyorum sonra 60 ml içiyor 2-3 saatte bir.normal mibu gidişle süt tamamen bitecek gibi.
bende dertliyim sütten yana azalmaması için herşeyi yapıyorum. benim bebeğim emmiyor. normal doğum olmasına rağmen 2 gün sonra geldi sütüm sonrada bebeğim sarılık oldu 3 gece fototerapi gördü. şimdi hiç emmiyor. sürekli sağıyorum bende sütüm azalmasın diye. 3 saatte bir 50-60 çıkıyor bendende ama yetmiyor oğluma2-3 saatte 90 100 içiyor hatta fazlasınıda istiyor. bence sende en az 90 ver arkadaşım
Bn 53kıloyla hamıle kaldım 68 kıloyla doğuma gıttım.suan 56 kıloyum.hamıleyken 56-57 kılo kalsam dıyordum tamda istedıgım kılodayım ama bıranda 12kılo gıdınce etlerım cıvıdı be:) bıraz sıkılassam olacak.hamılelık oncesı gıydıgım hıcbır pantalonum olmuyor sanırım bıraz popo kalça kaldı.memnunum bu duruma da.ama 1-2 kotum olsaydıda bende aynı şeylerı gıymek zorunda kalmasaydım dıyorum
selam kızlar ben sütten yana dertliyim gün geçtikçe azalıyor artar demişlerdi ama öyle olmadı dün sağdım 2 kere toplam 50 cc zor çıktı.elimden geldiğince emzirmeye çalışıyorum doğduğundan beri mama desteği yapıyoruz önce emziriyorum sonra 60 ml içiyor 2-3 saatte bir.normal mibu gidişle süt tamamen bitecek gibi.
merak etme bnde burda olucam.baska kım burda olur sık sık bılmıyorum valla.benım de face yok.açmayıda dusunmuyorum.bız senınle burdan yazısırız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?