• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar benim ameliyatımda küçük bi yara gibi bişiy olmuş ve içinden sarı bi sıvı aktı.sizdede oldumu..yani önemli bişeymidir acaba..

canım benim de olmuştu, kesiğin sadece bir ucunda beyaz dikiş vardi bi iki tane onun olduğu yerden sarı sarı bişeyler aktı bi iki gün, ben de bebegın göbek bagını temızlemek ıcın kullandıgımız alkolle temızledım 2 gün, geçti gitti,iplikler de düştü,hiçbişey olmadı:)sen de temizle istersen korkma bişey olmaz muhtemelen:)

canım benim de olmuştu, kesiğin sadece bir ucunda beyaz dikiş vardi bi iki tane onun olduğu yerden sarı sarı bişeyler aktı bi iki gün, ben de bebegın göbek bagını temızlemek ıcın kullandıgımız alkolle temızledım 2 gün, geçti gitti,iplikler de düştü,hiçbişey olmadı:)sen de temizle istersen korkma bişey olmaz muhtemelen:)

inanırmısın buraya yazmadan bende aynı şekilde temizledim..e zeki hatunlarız:)sağol tatlım..

hımm benimki yapıştırm a oldu cnm.dikişte normal demekki :)) şu halimize bakın yapıştırılıyoruz,dikiliyoruz :1:

hımm benimki yapıştırm a oldu cnm.dikişte normal demekki :)) şu halimize bakın yapıştırılıyoruz,dikiliyoruz :1:

ya benimki de yapıştırma sanırım çünkü sadece kesiğin bi ucunda ufak beyaz bi iplik var, sanki sadece bi ucundan iplikle tutturmuşlar geri kalanını yapıştırmıslar, cünkü dikiş izi falan yok, başka iplik de yok, anlamadım ben de:))neler gelmişse başımıza artık :)))

bende üşütünce olur dıye duydugum ıcın korktum ınsallah fazla beslendıgı ıcındır allah hepımızın yavrularını korusun ınsallah

bence çok beslendiği zaman oluyo, çünkü bizim başından beri arada bir yeşil oluyo ama üşüttüğü flan yok bizimkinin:)) sadece dikkat ediyorum bazı günler bizimki doymak bilmiyo çok sık emmek istiyo, o zamanlar oluyo yeşil yeşil:))

ya benimki de yapıştırma sanırım çünkü sadece kesiğin bi ucunda ufak beyaz bi iplik var, sanki sadece bi ucundan iplikle tutturmuşlar geri kalanını yapıştırmıslar, cünkü dikiş izi falan yok, başka iplik de yok, anlamadım ben de:))neler gelmişse başımıza artık :)))

bende ipte yok nasıl bi yapıştırmaysa....

meraba kızlar herkesin keyfi yerindedir inşallah..
cmt kontrolum vardı smear aldılar şu ağız kısmından alınan sanmıştım içten alındı aklım çıktı . şükür temiz çıktı. 2 hafta yasak koydu doktor kuruluk olabilir diye 10 aydır bekliyoruz bekleyelim bakalım

buarada bebişleriniz ortalama kaç saat uyuyo gece en fazla kaç saat uyumasına izin vermek lazım. ben kilo aldıramamıştım bebişe de kaygılanıyorum şimdi.. normalde gündüz hiç uyumaz bugün uyuyo uyandırasım geliyo. ablam da herşeyi dert ediyosun uyusa bi türlü uyumasa bi dert diyo.. ben mi abartıyorum size danışayım dedim günde gece-gündüz ortalama kaç saat uyumalı

valla canım bu bebişlerin sağı solu belli olmuyo. öyle net bişey söylemek zor ama bizimki bi süredir akşam 10.30-11.00 gibi uyuyo sabaha karşı 3-4 e kadar uyanmadan devam ediyo, sonra mızırdanıyo, ben emziriyorum, tekrar devam ediyo uykuya sabah 7 ye kadar falan, sonra uyanıyoruz tekrar:) yine emziriyorum, şansım varsa biraz daha uyuyo yoksa gözler faltaşı oluyo oturuyoruz artık beraber:)))ama gündüz bazen uyuyo 1-2 saat uzunluğunda, ama genelde yarım saat uzunluğunda anca oluyo gündüz uykuları:) yalnız bizim çocuk kundaksız uyumuyo, biraz fazla hareketli olduğu için elini kolunu zaptetmezsek uykuya geçiermiyoruz geceleri falan. gündüz kundak kllanmıyodum ben, o zaman hiç mi hiç uyumuyodu ve çok hırçın oluyodu, artık gündüz de uyumasını istedigimde kundaklıyorum o zaman biraz daha uzun uyuyabiliyo :))

kızlar bebıslerın kalca cıkıgına baktırdınız mı?olcumleri yazar mısınız.
bız bugun goturduk 1 ay sonra tekrar getirin dedi dr.

İyi geceler hanımlar.
Sizlere birşey danışcam. ben kızıma mama takviyesi yapıyorum günde 1 yada 2 kez. Şuan 35 günlük olduk apdemin pre kullanıyorduk maması bitmek üzere mama alcam fakat apdmil 1 mi alsam acaba yoksa prey devam mı etsem. Tecrübeli anneler cevaplarınızı bekliyorum

İyi geceler hanımlar.
Sizlere birşey danışcam. ben kızıma mama takviyesi yapıyorum günde 1 yada 2 kez. Şuan 35 günlük olduk apdemin pre kullanıyorduk maması bitmek üzere mama alcam fakat apdmil 1 mi alsam acaba yoksa prey devam mı etsem. Tecrübeli anneler cevaplarınızı bekliyorum

selam canım bizde 34 günlük olduk ve seninle aynı şekilde mama takviyesi yapıyorum 1 kutu pre aptamil bitti ve oazartesi günkü doktor kontrolünde doktorumuza sorduk aptamil 1 al dedi ve onu aldım..

ama belki bebşin kilosuna göre değişiyodur doktoruna sor istersen.. kıyaslamak istersen benim bebiş 4750 gr..

günaydın...

kızlar biz dün 3 lü aşımızı olduk .2 bacaktan bir koldan :53: zavvallı kuzum çok ağladı.ilk kez gözlerinden yaş geldi..:43: hafif bir ateşlenmesi var ama gitmeden önce ve gece calpol verdim.bunuda atlattık 3 ay bitiminde kontrol 4 ay bitiminde yine aşımız varmışşş :94:

merhabalar, burun tıkanıklığında sprey kullanıyormusunuz? doktorunuz önerdimi acaba?

canım dün bizde aynı sorundan doktora gittik , doktor baba tonier baby spreyi ve orti bebenin burun aspiratörünü önerdi.spreyi sıkıp beş dakika sonra orti bebeyle çekiyoruz baya işe yarıyor.

Back