Kızlar yazmayı unuttum ben dikişlerimi aldırmaya gittiğimde doktor bir ilaç yazdı her gün iki kere dikişlerine süreceksin dedi biz almayı unutunca süresi geçti reçetenin.eşim dün aile hekimine gitti yazdırmaya doktor değiştirmiş o ilacı devlet karşılamıyor bu daha iyi demiş.adı contractube.bunu sürdükçe dikiş izleri yok olacakmış çatlaklara da sürülüyormuş en etkili çatlak gidericiymiş.bugün başladım sürmeye.4 ay sürüyormuş etkisini tam göstermesi.kullanan ya da doktoru veren var mı?çok heveslendim duyunca
kızımın dr.u "advantan m losyon" verdi fakat en fazla2-3 gün kullan dedi.hemen gecirdi.bu arada ben de keci peyniri ve koyun peyniri yiyorum ve oldugunca inek sütlü ürünler yememeye çalışıyorum.bugunlerde arttı tekrar sanırım pek dıkkaat etmedimve dedigim gibi hersey de inek sütü var yediklerine dikkat.ama bir arkadaşım domatesten de olabilir dedi.şimdi domatesi de kestim.ama o ilacı kullanmıyorum çünkü gerçektenn agır bır krem. onun cildi cok hassas sonuçta. bir de "bebe krem"sürüyorum su an nemlensin diye.başka cözüm bulursan haber veririm.ama inek sütlü ürünlere dikket et sende eger emziriyorsan tabi
kızlar bebegım 3 gundur kakasını yapmıyodu az once zeytınyagı ve pamuklu cubukla azda olsa yaptırdık ama cok kokulu ve yesılımsıydı neden acaba bılen varmı?
meraba kızlar herkesin keyfi yerindedir inşallah..
cmt kontrolum vardı smear aldılar şu ağız kısmından alınan sanmıştım içten alındı aklım çıktı . şükür temiz çıktı. 2 hafta yasak koydu doktor kuruluk olabilir diye 10 aydır bekliyoruz bekleyelim bakalım
buarada bebişleriniz ortalama kaç saat uyuyo gece en fazla kaç saat uyumasına izin vermek lazım. ben kilo aldıramamıştım bebişe de kaygılanıyorum şimdi.. normalde gündüz hiç uyumaz bugün uyuyo uyandırasım geliyo. ablam da herşeyi dert ediyosun uyusa bi türlü uyumasa bi dert diyo.. ben mi abartıyorum size danışayım dedim günde gece-gündüz ortalama kaç saat uyumalı
kızlar bebegım 3 gundur kakasını yapmıyodu az once zeytınyagı ve pamuklu cubukla azda olsa yaptırdık ama cok kokulu ve yesılımsıydı neden acaba bılen varmı?
benim burda okuduğuma göre bir arkadaş doktorun yazısından alıntı yapmış buraya yeşil olunca fazla doyduğu anlamına geliyormuş yazmış doktor,başka yerde de üşütünce olur falan yazıyordu bilmiyorum hangisi doğru benim bebeğimde bazen yeşil yapıyor
selam kızlar..
annemler gitti kaldık kuzumla başbaşa..
ahh bır ben daha.bızımkıde cuma gıttıı ılk gun cok zor gelmıstı.bırdaha ne zaman gorurrum annemı bılmem.15 tatıle gelır heralde.kameralar olmasa msn olmasa yavrumun buyudugunude goremeyecektı şukur bu msn ve webcam cıkaranlara:)
Bana hastaneden çıkarken yazmışlardı,aldık ama kullanmadım.Daha önce bi arkadaş da yazmıştı izleri gideriyor diye 2 gündür kullanmaya başladım bende heveslendim çok izleri yok eder diye bakalım kullanıp göreceğiz
merhaba arkadaşlar benim bir problemim var facede yazıcaktım galiba beni atmışlar grupta yokum malesef neyse kızım 2 aylık oldu hemen hemen 3 haftadır kakamızı yapma problemimiz var 5-6 günü buluyor kaka yapmamız tabi bu arada sancımız çok oluyor sizin bebeklerde de aynı problem var mı?
selam kızlar..
annemler gitti kaldık kuzumla başbaşa..
bu arada pazartesi doktorda randevumuz vardı gaz ilacının işe yaramadığını söyledim colinox diye bi damla verdi ve baya işimize yaradı gazı büyük ölçüde azaldı.. hiç yok değil ama eskiye nazaran baya azaldı.. fiyatı biraz pahalı ve ssk karşılamıyo ama napalım bebişim rahat uyusunda önemli değil..
arkadaşlar benim ameliyatımda küçük bi yara gibi bişiy olmuş ve içinden sarı bi sıvı aktı.sizdede oldumu..yani önemli bişeymidir acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?