geçen hafta 2bucuk gün dayandım ,bebeğim rahatsız gibi değildi zaten ben huzursuz oluyorum ama.sürekli ben yaptırttım yani.acaba huzursuz gibi oldukça memeyi verdim çok yedi diye mi böyle bugun.sadece kucağımdkaa uyuyo.
Bu arada kızımın sadece yüzü isilik gibi ve kuru.dr inek sütüne alerjisi olabilir dedi.tabi ben yiyiyorum sütten de ona.baska dr cildi kuru dedi.sizlerde böyle olan var mı.herseyde inek sütü var.büskivi de bile.
slm kızlar ben geldım nıhayet evıme döndum 3 aylık bı memeleket macerasından sonra kızımla evımızdyız kızım sımdı uyuyo bend etemızlık yapıyorum malum 3 aydır ev bostu en kısa zamanda dogum ÖYKÜ' mü yazıcam benım öykümde de gaz sorunu var sab simplex dıye bı damla aldık bıraz ıse yaradı tavsıye edrım bıde ara sıra rezene ve anason verıyorum
herkese meb bebeğim 4 günlük yeni doğum yaptım sağ kulağı işitmeden geçemedi böyle sorun yaşayan var mı acaba
herkese meb bebeğim 4 günlük yeni doğum yaptım sağ kulağı işitmeden geçemedi böyle sorun yaşayan var mı acaba
Kızlar yazmayı unuttum ben dikişlerimi aldırmaya gittiğimde doktor bir ilaç yazdı her gün iki kere dikişlerine süreceksin dedi biz almayı unutunca süresi geçti reçetenin.eşim dün aile hekimine gitti yazdırmaya doktor değiştirmiş o ilacı devlet karşılamıyor bu daha iyi demiş.adı contractube.bunu sürdükçe dikiş izleri yok olacakmış çatlaklara da sürülüyormuş en etkili çatlak gidericiymiş.bugün başladım sürmeye.4 ay sürüyormuş etkisini tam göstermesi.kullanan ya da doktoru veren var mı?çok heveslendim duyunca
Bende 2010 aralık annesiyimm ve bizdede bebekler doğduktan sonra faceye gitmeye başladılarr ve sonra kimse kalmadı eskisi gibide kimse yazmıyor artıkKızlar niye herkes face e gidiyor? Burda ne güzel yazışıyoruz...
ben işte sütüm ne zaman geldiğini hissetmeye başladım fakat göğüslerimde yeteri kadar süt var mı yok mu onu çözemedim. şimdilik kızım her yediğinde agzından süt sızınca var diye anlıyorum ama tam net olarak yetiyor mu yetmiyor mu onu çözemedim. üstelik ebem bir gögüsü bitirince öbüre geçeceksin diyince benim kafam daha bir karıştı. malum gögsü tam boşalıp boşalmadığınıda çözmek var. bende işte kafama göre 10 dk bir gögüs verip sonra öbüre geçiyorum. bir sonraki emzirmede de son kalandan başlıyorum.BiKesha cim dolup dolmadigini bende anlmadiyordum basta ama simdi fark ediyorum hatta bosaldiginida bosalinca hamur gibi yumusak oluyor doluyken de agir birazda sert oluyor oyle top gibi sert degil tabii de simdi emzirdim oksitosin homonum costu sabaha suummsakir sakir akacak artik :))) zaten coktu iyİce cogalinca sagar saklarim artik :)))) patricia seni dinledim baaak bu saatte emzirdim :)))
aynen, bende hastanedeyken benden önceden giren bayanın bebeği iki kullaktanda testi geçemedi ama suyun iç kullaktan kalabileceği için bir ay sonra gelmesini istediler... böyle ihtimallerde yüksekmişbiz 10 günlükken yaptırdık geçti iki kulağıda.ama arkadaşların sağ kulağı geçmedi doktor 1 ay sonra çağırdı o zaman sağ kulakta geçti.ilk zamanlar su kaçabiliyomuş yani...
benım kızımında oyleydı cnm .Beyaz bır kız deqıl sımdı ama oyle kara bı kızda degıl orta dıyelım ama dru buyuyunce mutlaka esmerlesecegını soylemıstı.ne renk olursa olsun kuzum rota vırusu olmus ıkı gecedır hıc uyumadık.dun gece ve bugun serum yedı hep.saglıkları ıyı olsunda gerısı onemlı degılCanım kızın şimdi beyaz tenli mi?
Doğduğunda ten rengi nasıldı?
Benim kızım beyaz tenli değil ama esmer gibi de değil. Kırmızı daha çok... İnternette okudum esmer tenli bebekler olurmuş diye. Bizimkinin lekesi mor... Tam kuyruk sokumunda...
tsk ederım cnm her anne aynıdırçok taktır ettim seni super anneeeeee brawo hepimize ornek olmalı senin tavrın
cnm burnu tıkalıdır ama sprey tavsıye etmem henuz cok ufak dırek burnundan beynıne fıskırıyor sprey yerıne tonımet yada baska bı markanın damlasını tavsıye ederımkızlar bebeğim hırıltılı nefes alıyo ve arada bir de öksürüyo ne yapmalıyım cok üzülüyorum.sanıırıım hasta oluyo.doktor bize iki saat mesaede dün gittik o zaman böyle şeyler yapmıyodu genel kontrole gitmiştik.sizce ne yyapmalıyım.
cok qecmıs olsungünaydın arkadaşlar
geçen haftadan beri bebeğimle hastane yollarında kaldık.kabızlığı için gittik.bir sürü kan tahlili idrar tahlili istendi.tabi aynı gün çıkmıyo sonuçlar,bigün de sonuçları almaya gittik.sonuçlar çıkınca doktor bide karın ultrasonu çekelim dedi.hadi onun için de pazartesiye randevu verdiler.sonra kalça ultrasonu ayrı gün artık gına geldi hastaneden.bide koca hastane aşağı in yukarı çık oraya git buraya git.çocukla tek basıma mahvoldum yaa kaç gündür.dün karın ultrasonunu çektirdim.doktora götürdüm bakması için ayrıyetten çocuk polikliniğine randevu lazımmıs başka güne kaldı yine.nefret ettim hastaneden.Allah kimseleri düşürmesin,düşenlerinde yardımcısı olsun.
qecmıs olsun cnm metsıl kullanıyorum ben.onun dısında sıcak havlu cok ıyı gelıyormerhabalar...bebeğimin 3 gündür gaz sancısı var ayrıca 2 gündürde tuvaletini günde 1 kere zor yapabildi dün öğlen doktora götürdük biogaia diye bir ilaç verdi doktor aranızda kullanan varmı? dün gece acile gittik lavman yaptılar bebeğime ama bugün sabah durum yine aYNI sayılır ilacı verdikten sonra rahatladı biraz şimdi kucağımda zor yazıyorum siz ne kullanıyorsunuz gaz sancıları için cevap verirseniz çok sevinirim
sprey ıcın cok ufaklar bence onun yerıne damla kullanabılırsınmerhabalar, burun tıkanıklığında sprey kullanıyormusunuz? doktorunuz önerdimi acaba?
cnm sınomarın tonımer hepsı aynı tuzlu su zaten.ancak sprey ıcın bence erken ben kızım 6 aylıkken spreye gectım onun oncesınde hep damla seklınde olanları damlattım.allah korusun bırden fıskırtıyor oburu yavasca ınıyorsinomaarin diye bir sprey kullanıyorum, burnuna biraz sıkınca hemen hapşurtuyo, üst üste birkeç defa hapşurunca da burnunda varsa pislikler çıkıyor
masallah cnm cok ıyı kılo almısbugun çok şükür ilk aşımızı olduk.korktugum gıbı deıldı.uykusuna devam ettı oğlum maşallah.umarım dıger aşılarda boyle gecer.kılosu ve boyuda gayet guzel.sütüm yetıyor ve şifa oluyormus bebeğime.bana da maşallah :) 2780gr 50 cm doğmustu oğlum.bugun 4800gr 55 cm olmus.benım mıs kokulu oğlum sımdıde karsımda uyuyor.assora koklaşıcam onunla:)
masallah cnmbugün bizde gittik kontrole aşıya rahat oldu aşı gerçekten 2. aydakiler daha zormuş gitmeden ateş düşürücü vericez .. maşallah oğluşuna çok iyi almış bizimde 3500 doğdu 4700 olmuş yakın kiloları annişlerinin sütleri yetiyor yarıyor demekki çok şükür
cnm ısıtme testını 1 aylıkken yapıyorlar daha erkenı yanlıs sonuc verebılıyorherkese meb bebeğim 4 günlük yeni doğum yaptım sağ kulağı işitmeden geçemedi böyle sorun yaşayan var mı acaba
oylemı bızdemı denesek acaba :)Kızlar yazmayı unuttum ben dikişlerimi aldırmaya gittiğimde doktor bir ilaç yazdı her gün iki kere dikişlerine süreceksin dedi biz almayı unutunca süresi geçti reçetenin.eşim dün aile hekimine gitti yazdırmaya doktor değiştirmiş o ilacı devlet karşılamıyor bu daha iyi demiş.adı contractube.bunu sürdükçe dikiş izleri yok olacakmış çatlaklara da sürülüyormuş en etkili çatlak gidericiymiş.bugün başladım sürmeye.4 ay sürüyormuş etkisini tam göstermesi.kullanan ya da doktoru veren var mı?çok heveslendim duyunca
sebamedın yuz kremı var cok ıyı gelıyor ısılıklere hemde yumusacık yapıyor tavsıye ederımcnm bnm bebeğim aynı.yanaklar ,kafası falan isilik gibi.derının ıcıne işlemıs sankı yanı ılk cıkan isilik gıbı kırmızılıgı pek kalmadı.benımkının alnı acık saçlar yok:) alın kafaya doğru hatta yanlar falan isilik hep.bırsey kullanmıyorum doktorada gıtmedım.sen ne yapıyorsun bu duruma???
cnm nbr nasılsın tanıdınmı benı?Bende 2010 aralık annesiyimm ve bizdede bebekler doğduktan sonra faceye gitmeye başladılarr ve sonra kimse kalmadı eskisi gibide kimse yazmıyor artık
biz 10 günlükken yaptırdık geçti iki kulağıda.ama arkadaşların sağ kulağı geçmedi doktor 1 ay sonra çağırdı o zaman sağ kulakta geçti.ilk zamanlar su kaçabiliyomuş yani...
Tanımaz olurmuyumm canımmmmasallah cnm cok ıyı kılo almıs
masallah cnm
cnm ısıtme testını 1 aylıkken yapıyorlar daha erkenı yanlıs sonuc verebılıyor
oylemı bızdemı denesek acaba :)
sebamedın yuz kremı var cok ıyı gelıyor ısılıklere hemde yumusacık yapıyor tavsıye ederım
cnm nbr nasılsın tanıdınmı benı?
evet
yok kemoterapıye 21 gunde gıdıyorum kan tahlıllerı fılan oluyordu onlara gıdıp gelıyordum.bugun son kemoydu.yarından ıtıbaren hergun gıdıcem radyoterapı ıcın
anladım canım, ama sonuçta sizin iyiliğiniz sağlığınız için bunların hepsi:) güzel günler sizi bekler:) o yüzden hiç sıkıntı etme, öpüyorum yavrucukları:)
saol teyzesiii dün öğlen itibariyle kusmalarımız geçti:)) bugün 1 aylık doktor kontrolümüz vardı herşey yolunda dedi doktorkusma sızıntı şeklindeyse önemli değil ama öğürerek bulantıyla kusma olursa muhakkak takip gerekirmiş aklınızda olsun devam ederse idrar tahlili yapılacak idrar yolu enfeksiyonu olabilirmiş bugün de daha kusmadı şükür:)
kızlar, bu kız uyumak bilmiyor. çıldıracam. gazı falnda yok. kucağımda uyukluyor yatağına bıraktım mı cin gibi etrafa bakınmaya başlıyor. şu an tek elimde onu destekleyerek yazıyorum. arada gözlerini açıp bana bakıyor sonra yine sarhoş gibi gözlerini kapatıyor. gerçek şu anki halimle ben daha çok sarhoşlara benziyorum..
slm kızlar ben geldım nıhayet evıme döndum 3 aylık bı memeleket macerasından sonra kızımla evımızdyız kızım sımdı uyuyo bend etemızlık yapıyorum malum 3 aydır ev bostu en kısa zamanda dogum ÖYKÜ' mü yazıcam benım öykümde de gaz sorunu var sab simplex dıye bı damla aldık bıraz ıse yaradı tavsıye edrım bıde ara sıra rezene ve anason verıyorum
Kızlar yazmayı unuttum ben dikişlerimi aldırmaya gittiğimde doktor bir ilaç yazdı her gün iki kere dikişlerine süreceksin dedi biz almayı unutunca süresi geçti reçetenin.eşim dün aile hekimine gitti yazdırmaya doktor değiştirmiş o ilacı devlet karşılamıyor bu daha iyi demiş.adı contractube.bunu sürdükçe dikiş izleri yok olacakmış çatlaklara da sürülüyormuş en etkili çatlak gidericiymiş.bugün başladım sürmeye.4 ay sürüyormuş etkisini tam göstermesi.kullanan ya da doktoru veren var mı?çok heveslendim duyunca
Yarım kahve fıncanı kaynamıs su ıcıne yarm cay kasıgı kımyon kesme sekerının yarısının yarısını atıp erıtın karıstırın ılınmasını bekleyın zaten ılınırken kımyonlar suzuluyo bardak dıbıne cokuyolar kasıgı sokarker fıncanın ıcıne yavas hareketle sokun dıptekı kımyon kasıga gelmesın bebışlere bı ıkı cay kasıgı verın bakın nasıl rahatltıyolar kakalarnıda pıtırpıtır yapıyolar
Bende 2010 aralık annesiyimm ve bizdede bebekler doğduktan sonra faceye gitmeye başladılarr ve sonra kimse kalmadı eskisi gibide kimse yazmıyor artık
Masallah bebise..bugün bizde gittik kontrole aşıya rahat oldu aşı gerçekten 2. aydakiler daha zormuş gitmeden ateş düşürücü vericez .. maşallah oğluşuna çok iyi almış bizimde 3500 doğdu 4700 olmuş yakın kiloları annişlerinin sütleri yetiyor yarıyor demekki çok şükür
doğduğundan beri yok yirmibeş günlükken aniden kesildi kakası o zamana kadar günde üç kez yapıyodu.şimdi ikibuçuk aylık o zamandan beri çekiyoruz.dört beş gün yapmadğı oluyor biz yaptırıyoruz.ne gece uykusu var ne gündüz. sabahtan akşama kadar ayagımda sallıyorum.iş güç hiçbirsey yapamıyorum.bazen yemek yiyeyim diyorum çocuğu bırakıyorum,aglamaktan çatlayacak hale geliyor.aç geziyorum hep sonrada süt olmuyor. akşama kadar salla salla salla gercekten bıktım.ayağım yorulupta sallamaya ara versem direk çığlığı basıyor.
Doktorlar 5 gune kadar kaka yapamamaya normal diyorlar. Bence surekli sallamak yerine baska baska odalarda dolastirin, pusetine koyup gezdirin, biz oyle yapiyoruz tavsiye ederim. Biz de Infacol isimli gaz giderici damla cok fazla kaka yapmasini sagladi, isterseniz bir deneyin. Bebeklerimiz asagi yukari yasitlar.Bir de Ayse Onerin gaz giderici egzersizlerini yapiyoruz.
herşeyi denedik zinko,metsil,agulin,rezene,kimyon çayı yok yok yok. çocukta bi gaz var, karnına dokundurtmuyo hiç.son ümidim doktordu o da bi işe yaramadı((( deli olucam yaa
cnm bnm bebeğim aynı.yanaklar ,kafası falan isilik gibi.derının ıcıne işlemıs sankı yanı ılk cıkan isilik gıbı kırmızılıgı pek kalmadı.benımkının alnı acık saçlar yok:) alın kafaya doğru hatta yanlar falan isilik hep.bırsey kullanmıyorum doktorada gıtmedım.sen ne yapıyorsun bu duruma???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?