2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yarım kahve fıncanı kaynamıs su ıcıne yarm cay kasıgı kımyon kesme sekerının yarısının yarısını atıp erıtın karıstırın ılınmasını bekleyın zaten ılınırken kımyonlar suzuluyo bardak dıbıne cokuyolar kasıgı sokarker fıncanın ıcıne yavas hareketle sokun dıptekı kımyon kasıga gelmesın bebışlere bı ıkı cay kasıgı verın bakın nasıl rahatltıyolar kakalarnıda pıtırpıtır yapıyolar

cnm bnm bebeğim aynı.yanaklar ,kafası falan isilik gibi.derının ıcıne işlemıs sankı yanı ılk cıkan isilik gıbı kırmızılıgı pek kalmadı.benımkının alnı acık saçlar yok:) alın kafaya doğru hatta yanlar falan isilik hep.bırsey kullanmıyorum doktorada gıtmedım.sen ne yapıyorsun bu duruma???

hoşgeldinn şekerim :) hemen temızlıgemı gırıstın.ee bebişlerimiz uyuyunca ya temızlık ya yemek dımı ne yapalım.:)))

herkese meb bebeğim 4 günlük yeni doğum yaptım sağ kulağı işitmeden geçemedi böyle sorun yaşayan var mı acaba

mrb.benim bebeğin işitme testimizi 20 günlükken yaptılar.çünkü yeni doğanlarda kulağına su kaçma durumu oluyormuş.o nedenle sorun çıkmış olabilir.testi tekrarlarsınız sanırım.

herkese meb bebeğim 4 günlük yeni doğum yaptım sağ kulağı işitmeden geçemedi böyle sorun yaşayan var mı acaba

merhaba biz de 3 gunlukken yaptirmistik, sol kulagi gecmedi. doktor kulagina su kacmis olabilir bir ayi gecince gelin dedi. gecen hafta gittik. oglum testten gecti. kisacasi heyecanlanacak bir sey yok:)

işe yararmı acaba kaldı öyle çatlaklar yaa

biz 10 günlükken yaptırdık geçti iki kulağıda.ama arkadaşların sağ kulağı geçmedi doktor 1 ay sonra çağırdı o zaman sağ kulakta geçti.ilk zamanlar su kaçabiliyomuş yani...

kızlar, merhaba. kaç gündür sizi okuyup duruyorum ama tam alıntı yapıp yazmaya kalkışıyorum bu sefer bizim zıpır bana garezi varmış gibi kendi kendine aglamaya başlıyor. zaten şu son 4 gün resmen uykusuz geçti. kızımda pek gaz sorunu yok, sütüm de geliyor gibi ama kız sıkıntıdan yapacak bir şey olmadığı için sızlanıp duruyor. zaten ne zaman ayaklarını ve kollarını kaldırmaya başlasa anlıyorum ki bu yakında uyanacak. ee bildiğiniz üzere tüm işler ancak bunlar uyurken yapılabilir. bide bizim bıdık kucağa gerçekten çok alıştı, kucaktan bıraktım mı sızlanmaya başlıyor.
ben işte sütüm ne zaman geldiğini hissetmeye başladım fakat göğüslerimde yeteri kadar süt var mı yok mu onu çözemedim. şimdilik kızım her yediğinde agzından süt sızınca var diye anlıyorum ama tam net olarak yetiyor mu yetmiyor mu onu çözemedim. üstelik ebem bir gögüsü bitirince öbüre geçeceksin diyince benim kafam daha bir karıştı. malum gögsü tam boşalıp boşalmadığınıda çözmek var. bende işte kafama göre 10 dk bir gögüs verip sonra öbüre geçiyorum. bir sonraki emzirmede de son kalandan başlıyorum.

biz 10 günlükken yaptırdık geçti iki kulağıda.ama arkadaşların sağ kulağı geçmedi doktor 1 ay sonra çağırdı o zaman sağ kulakta geçti.ilk zamanlar su kaçabiliyomuş yani...
aynen, bende hastanedeyken benden önceden giren bayanın bebeği iki kullaktanda testi geçemedi ama suyun iç kullaktan kalabileceği için bir ay sonra gelmesini istediler... böyle ihtimallerde yüksekmiş

benım kızımında oyleydı cnm .Beyaz bır kız deqıl sımdı ama oyle kara bı kızda degıl orta dıyelım ama dru buyuyunce mutlaka esmerlesecegını soylemıstı.ne renk olursa olsun kuzum rota vırusu olmus ıkı gecedır hıc uyumadık.dun gece ve bugun serum yedı hep.saglıkları ıyı olsunda gerısı onemlı degıl
çok taktır ettim seni super anneeeeee brawo hepimize ornek olmalı senin tavrın
tsk ederım cnm her anne aynıdır
cnm burnu tıkalıdır ama sprey tavsıye etmem henuz cok ufak dırek burnundan beynıne fıskırıyor sprey yerıne tonımet yada baska bı markanın damlasını tavsıye ederım
cok qecmıs olsun
qecmıs olsun cnm metsıl kullanıyorum ben.onun dısında sıcak havlu cok ıyı gelıyor
merhabalar, burun tıkanıklığında sprey kullanıyormusunuz? doktorunuz önerdimi acaba?
sprey ıcın cok ufaklar bence onun yerıne damla kullanabılırsın
sinomaarin diye bir sprey kullanıyorum, burnuna biraz sıkınca hemen hapşurtuyo, üst üste birkeç defa hapşurunca da burnunda varsa pislikler çıkıyor
cnm sınomarın tonımer hepsı aynı tuzlu su zaten.ancak sprey ıcın bence erken ben kızım 6 aylıkken spreye gectım onun oncesınde hep damla seklınde olanları damlattım.allah korusun bırden fıskırtıyor oburu yavasca ınıyor

masallah cnm cok ıyı kılo almıs

masallah cnm
cnm ısıtme testını 1 aylıkken yapıyorlar daha erkenı yanlıs sonuc verebılıyor
oylemı bızdemı denesek acaba :)
sebamedın yuz kremı var cok ıyı gelıyor ısılıklere hemde yumusacık yapıyor tavsıye ederım
Bende 2010 aralık annesiyimm ve bizdede bebekler doğduktan sonra faceye gitmeye başladılarr ve sonra kimse kalmadı eskisi gibide kimse yazmıyor artık
cnm nbr nasılsın tanıdınmı benı?

evet

kızlar, bu kız uyumak bilmiyor. çıldıracam. gazı falnda yok. kucağımda uyukluyor yatağına bıraktım mı cin gibi etrafa bakınmaya başlıyor. şu an tek elimde onu destekleyerek yazıyorum. arada gözlerini açıp bana bakıyor sonra yine sarhoş gibi gözlerini kapatıyor. gerçek şu anki halimle ben daha çok sarhoşlara benziyorum..

Tanımaz olurmuyumm canımmm
bebişinn doğmuşş neyin oldu canımm ,günler nasıl geçiyorrr biz 10 aylıkk ettik bile
ben doğum yaptım sen hamile kalmıştınn ozamanlar

yaşasınnn o zaman geçmiş olsunnn:)

Arkadaslar Tunaydin

Hakikaten buradaki sayi azalmaya baslamis, bence hem Facebook hem de buraya da yazalim.

Kizimi uyumadigi zamanlarda bebek arabasi ile gezdiriyorum, istersen evde de gedirebilirsin, bizim koridor uzun iyi oluyor, tavsiye ederim. Bir de ayni odada olmaktan bebekler bunalabiliyorlar, ayri ayri odalara gecmeni oneririm, o arada da aklima ne gelirse konusuyorum, O da dinliyor, sonra da uykuya kolaylik oluyor.

Hosgeldin, kolay gelsin.

Kremin sonucunu lutfen bizimle paylas, merak ediyorum.

Kimyonu ben de deniyorum, sizde kakayi civitti mi?

Bende 2010 aralık annesiyimm ve bizdede bebekler doğduktan sonra faceye gitmeye başladılarr ve sonra kimse kalmadı eskisi gibide kimse yazmıyor artık

Biz de burada azalmaya basladik bile...

Masallah bebise..

canım kafana takma.benım kızıma da 4.gun bakıldı sol kulak geçemedi.15.gunde tekrar çağırdı dr.Ve o zaman kulaktakı su çekılmış herşey yolundaymış.insan endişeleniyor tabi ama olağan bir durummuş onu anladım.

sağolun kızlar allah rzı olsun cevaplarınız için inş. yoktur sorun miniğimin kulağında
bide ben rezene çayı alıp içmeyi düşünüyorum hangisinden alsam marketlerdeki hazırlardan mı baharatçıdan mı hang çeşitinden ve nerden yardımcı olur msunuz

kızımın dr.u "advantan m losyon" verdi fakat en fazla2-3 gün kullan dedi.hemen gecirdi.bu arada ben de keci peyniri ve koyun peyniri yiyorum ve oldugunca inek sütlü ürünler yememeye çalışıyorum.bugunlerde arttı tekrar sanırım pek dıkkaat etmedimve dedigim gibi hersey de inek sütü var yediklerine dikkat.ama bir arkadaşım domatesten de olabilir dedi.şimdi domatesi de kestim.ama o ilacı kullanmıyorum çünkü gerçektenn agır bır krem. onun cildi cok hassas sonuçta. bir de "bebe krem"sürüyorum su an nemlensin diye.başka cözüm bulursan haber veririm.ama inek sütlü ürünlere dikket et sende eger emziriyorsan tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…