2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Korkulacak bır sey yok bosuna endıselenme sadece dogumun yaklasmıs anladıgım kadarıyla Nişan denen sey gelmıs senden oda dogumun yakınlastıgını gosterıyor doktorunla ırtıbata gec bence

Canım lutfen bunları kendıne tekrarlama sureklı olumlu ve guzel seyler dusun hepimiz emin ol aynı seylerı hergun olmasa bile yasıyoruz bazen hayattan kocalarımızdan herkezden nefret edip eve tıkılmamıza sebep olan bebeklerimize bile kızabiliyoruz ama sonra hersey geciyor inan bebekler buyudukce rahatlıcaz 3 aydan sonra hersey kolaylasıcak kendini kotu hissettiğin anlarda bebegine sarıl op kokla sukret sağlıklı bir yavrun oldugu için ..bunların hepsi gecici sıkıntılar ..bebegini emzirirken film izle .tv ye bak asla kendini yatak odası tuvalet arasına mahkum etme arkadasını kahveye cagır malum hepimiz su anda dısarıya cıkmakta zorlanıyoruz...bunların hepsi geride kalıcak emin ol....sen yanlız değilsin

çok taktır ettim seni super anneeeeee brawo hepimize ornek olmalı senin tavrın

super bir yazı.....bende ınanmıyorum yediğinin içtiğinin sute karıstıgına cunku kana karısıyor yedıklerın evet hamılelıkte bu gecerlı ama emzırırken degil bence

kızlar bebeğim hırıltılı nefes alıyo ve arada bir de öksürüyo ne yapmalıyım cok üzülüyorum.sanıırıım hasta oluyo.doktor bize iki saat mesaede dün gittik o zaman böyle şeyler yapmıyodu genel kontrole gitmiştik.sizce ne yyapmalıyım.

günaydın arkadaşlar

geçen haftadan beri bebeğimle hastane yollarında kaldık.kabızlığı için gittik.bir sürü kan tahlili idrar tahlili istendi.tabi aynı gün çıkmıyo sonuçlar,bigün de sonuçları almaya gittik.sonuçlar çıkınca doktor bide karın ultrasonu çekelim dedi.hadi onun için de pazartesiye randevu verdiler.sonra kalça ultrasonu ayrı gün artık gına geldi hastaneden.bide koca hastane aşağı in yukarı çık oraya git buraya git.çocukla tek basıma mahvoldum yaa kaç gündür.dün karın ultrasonunu çektirdim.doktora götürdüm bakması için ayrıyetten çocuk polikliniğine randevu lazımmıs başka güne kaldı yine.nefret ettim hastaneden.Allah kimseleri düşürmesin,düşenlerinde yardımcısı olsun.

merhabalar...bebeğimin 3 gündür gaz sancısı var ayrıca 2 gündürde tuvaletini günde 1 kere zor yapabildi dün öğlen doktora götürdük biogaia diye bir ilaç verdi doktor aranızda kullanan varmı? dün gece acile gittik lavman yaptılar bebeğime ama bugün sabah durum yine aYNI sayılır ilacı verdikten sonra rahatladı biraz şimdi kucağımda zor yazıyorum siz ne kullanıyorsunuz gaz sancıları için cevap verirseniz çok sevinirim

yaa aslında çok değil hatta az bile ama yiyemiyor.kilo alımı iyi demek ki yetiyor diyorum bi yandan.kaka durumumuz iyi bizim şükür.ama dün ve ondan önceki gün köpüklü kka yaptı.bol gazı olan bbekler böyle arada gaz atıyorlarmış.gün boyunca hiç kaka yapmayıp belli bi satte paçalarına kadar kokulu ve köpük köpük kaka yapıyo yazık.soluğu banyonun lavobosunda alıyoruz. :)) daha önce kırkı çıkacağı zamanda yapmıştı.bu sefer korkmadım.bol sütler gelsin inş....hepimize...

ben gaz için bebeğimin karnına sıcak havlu koyup masaj yapıyorum o zaman rahat rahat çıkarıyor.bide kucağıma alıp gezdiriyorum popo kısmı boşta kalınca daha rahat çıkarıyo.

ben gaz için bebeğimin karnına sıcak havlu koyup masaj yapıyorum o zaman rahat rahat çıkarıyor.bide kucağıma alıp gezdiriyorum popo kısmı boşta kalınca daha rahat çıkarıyo.

sadece sıcak havlu koymadık onun harici herşeyi yaptık ama bakalım bide onu deneyelim çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

burun tıkanıklığı olabilir.bizimki de burnu tıkadığında aynı şeyleri yapıyor.azı hep açık.öksürüyor.burun tıkanıklığını açmayı deneyin bence

biogaia bende ıse yaramadı bız metsıl kullanıyoruz nıspeten yardımcı oluyor 1 çay kaşıgı rezeneyi mılupa rezene markası 1 cay bardagı ılık suda erıtıp 4 kasık verıyorum gunde 4 kez baya ıse yarıyor

saol teyzesiii dün öğlen itibariyle kusmalarımız geçti:)) bugün 1 aylık doktor kontrolümüz vardı herşey yolunda dedi doktor kusma sızıntı şeklindeyse önemli değil ama öğürerek bulantıyla kusma olursa muhakkak takip gerekirmiş aklınızda olsun devam ederse idrar tahlili yapılacak idrar yolu enfeksiyonu olabilirmiş bugün de daha kusmadı şükür:)

benimde son günlerde çok oldu öyle akıntım ama günlük ped kullanıyordum hasta pedi fazla geldi bana normalde fazla oluyor ama hasta pedini dolduracak kadarsa bi doktorunu ara derim için de rahat etsin...

cnm görümcem kullandı çok memnun kalmış, benim kızım da 5 gün yapamadı dün derece ile yaptırdık ama bizde hiç sancı yok yani rahatsız gibi değil senin anne sütümü mamamı cnm

canım bizim de hep gazımız var doktor zinko verdi milupa rezene aldık kullanıyoruz arkadaşım biogaia kullanmış çok memnun kalmış biz de aldık biogaia fena değil gibi ama bizim kız heeepp gazlı malesef

canım bizim de hep gazımız var doktor zinko verdi milupa rezene aldık kullanıyoruz arkadaşım biogaia kullanmış çok memnun kalmış biz de aldık biogaia fena değil gibi ama bizim kız heeepp gazlı malesef

canım geçmiş olsun benim oğlumda kaka yapamıyo(( gaz için zinko kullanıyoruz bizde

kabızlık cnm doğduğundan beri mi var acaba kaç günde yapamıyor çok aplıyormuydu bizimki de 5 gün yapmadı ama öyle ağlama sızlama olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…