2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

düğüne giitik teyzoşlar ben düğünü çok sevdim annem beni hep düğüne götürsün ne açlık ne uyku geliyo aklıma kim ne giymiş kin ne yapıyo izlemek ve oynamak çok güzelmiş teyzoşlar sizde arkadaşlarımı düğüne gtürün

ohh sefanız olsun:)) maşallah kızına

yaa kizlar dun biraz yagmur yagdi. hava sicakligida az biraz dustu burda. bende heves ettim kizima kulotlu corap giydirdim. basti yaygarayi. sora kislik kiyafetler giydirdim onlarida sevmedi. anlamadimki sicak geldigi icinmi sevmedi. sonra baska corap alip giydirdim gene ondada agladi corabi cikarinca sustu. kizim giyinmeyi sevmiyor napicam ben. hep yazlik hep yazlik

yesinler çorabını:)) sıkıntıya gelemiyodur ondan istememiştir çorabını

eyvah işin zor canım

efsun

ne oldu kuzum kayinvalidenle?? alisabildinizmi??
İyiymisssss gibi yapiyoruz ne yapalim hic olmazsa yemek yapiyor evi bk goturuyor kizima mamayi az veriyor hatta keyfine gore ssaat ayarliyo bugun kizim feryad ediyor o mama yapmior ve bana su ver diyor allahm yaaa anne cocuk ac mama yap dedim yapti simdi geleli 1 hafta oldu ya bunun omru cok olmaz simdiden dioki bi bakici bulsaniz ben burdayken bakici gelecekki buda rahat etsin :))) coook uyanik coook diger herkes budala anlamaz saftorikler valla kariyi nsallah bogazlamam kizim herseyden onemli cunku haaa salak kayinpederde surekli mamayi az yapsaniz ya diyip duruyor bk beyinliler dun esimle sevgili babacigi bi kapisti zaten hic anladamazlar bende mecbur ortayi bulmaya calistim ne yapayimn:)
Amaaan evde tek olmaktan iydir dyorm zira yemek yapmak beni cok yorar cunku elis gunduz hic uyumuyor gecede 2-3- kez uyaniyor mahvolurum biraz daha buyurse rahatlariz heralde :)))

yesinler çorabını:)) sıkıntıya gelemiyodur ondan istememiştir çorabını

ee napicam ben bole. kisinda elbise ilemi gezcez

eyvah işin zor canım

hemde ne zor(

haha azcik idare ediver yanlizlik zor canim. bu eskiler gene olarak cocugu cok beslemiyorlardi heralde benim kayinvalidemde oyle cocuk acliktan agliyor yeni yedi verme diyorD anlamadimki. ee katlaniver azcik elis icin annesi.

kızlar facede 2011 ağustos anneleri grubu açtım eklenmek isteyen varsa face adreslerinizi göndersin

diğer grup çok havaya girmişti

merhaba şimdi face grubu için isteğimi gönderdim özelden mesaj gönderemiyorum ama oğlumun adı ile ve resmiyle tanıyabilirsin umarım beni de eklersen çoook mutlu olurum

Mecbur katlanuca ne yapalim artik benimnkizimin kilotlu corabi yok (( yarina alayim bari )) bide elbise cakayim kuzuma :)))

merhaba şimdi face grubu için isteğimi gönderdim özelden mesaj gönderemiyorum ama oğlumun adı ile ve resmiyle tanıyabilirsin umarım beni de eklersen çoook mutlu olurum

ya yanlış bi yere göndermiş olmayayım ben bu grup isteğini face hesabım oğlumun adı ile ....fatih emir.... resimde de gülen bi oğlan çocuğu ve minicik kızımın eli var eklermisin beni esteda

canım ya aynı sorun bizde de var kabus gibi yaa oğluşumu şöyle bi rahat rahatt sevemiyorum sadece uykuya dalınca izliyorum onun dışında sürekli ağlama modunda ağlamaktan karnını bile zor doyuruyo birde şimdi burunları tıkalı olduğu için rahat rahat ememiyo yavrum emsede hava yutuyo off delirmeme ramak kaldı
zinco ,nurse harveys, sab simplex , rezene anason , kimyon çayı off denemdiğim hiç bişey kalmadı yaa çıldırmak üzereyim hiç böle bi bebek görmemiştim . aynen dediklerini bende yaşıyorum şu beyaz gürültü 3-4 dak gidiyor http://www.beyazgurultu.com/ bizim de krizler gece 12-3 arası tutuyo şuan biraz sakinleşti gibi ayağımda uyuyo bırakınca hemen uyanıyo : ben annemlerde kalıyorum şimdilik eşim doğuda görev yapıyo o yüzden burdayım şimdilik annemle babam tavana çingene beşiği kurdular uyuyr gibi yaptı onlarda nasıl sewindiler uyudu diye :) ama çok sürmedi sonra yine vıyak vıyak ne zaman nasıl geçer bu kolik denilen şey bilmiyorum da benim sinirler harap oldu o bi yanda ağlıyo ben bi yanda ağlıyorum garibim babam da bizi sakinleştirmeye çalışıyo seni çoook ii anlayabiliyorum tatlım Allah bize çoooook büyük sabır versin . uykuyu geçtim toplamda 5 saat uyuyosam uyuyorum o kadar o sadece sessiz dursun da ben herşeye razıyım valla .kerem ağladıkça içim parçalanıyo hele birde derdine derman olamıyorum yaa hepten kahroluyorum ((

Son düzenleme:
Saat 3ten beri oğlumla uğraşıyorum tam uyuyor yatıcam diyorum uyanıyor şuan pusetine koydum ağzına da emzik sallıyorum karnı tok memişlerde süt kalmadı ama versem çekicek yine yani :)

teşekkür ederim tatlım

kızlar eklenmek isteyen olursa bana özelden adreslerinizi gönderin

Esteda eline saglik canim. Bebeklerin ismi ile mi hesap aciyoruz ve sana gonderiyoruz, kacirdiysam lutfen hatirlatin...

Masallah bu sosise...

Corap filan siki gelmistir, benim kizim da sapka giymeyi sevmiyor, mecbur alistiracagiz.

Alemler bunlar ama dedigin gibi yemegini yapiyormus, bir sure sanirim idare edeceksin canim.

face.imde ekli olmayanlar için yazmıştım canım..sen zaten eklisin

Dun gondermeye calistim gitmemisti bugun terkar deneyeyim canim.

canım kızının adıyla hesap açmak zorunda değilsin..facete olan hesabın varsa onu gönder....

Patricia, bilgi icin sagol canim. Evet ben de kesin tanimi koymustum zaten de biraz daha emin olmak istedim. Gece zinco vermedim, bu sabahki kaka nispeten koyu kivamli.... Her aksam kayganaya gitmek zorunda degilsin ama esin gitmek istiyorsa gitsin tabii, ne zaman ayrilacak kaygana?

Kakada kan gibi bir sey:

Dun aksam ve bugun sabah kakada kana benzer birsey gordum, urkutucu tabii...Yarin doktora gidecegiz ama ondan once ben netten baktim, eger kan ise 3 nedeni olabilrmis.
1-rektal catlak, kabizliktanda kaynaklanabilrmis
2-Amip mikrobunun actigi bagirsak enfeksiyonu
3-Urik asit kristalleri idrarla cikarken kiremit rengine donebilirmis, herahngi bir riski yokmus. Umarim bu ucuncusudur diye dusunuyorum.

Bu arada arkadaslar, kaka (gaita) testini eger evden goturmek istersek 15dk. suremiz varmis, bilgilerinize...

takip çizelgesi yapmak isteyenler

yaş takiplerini buradan yapabilirsiniz..

takip çizelgesi yapmak isteyenler;

Lilypie - First Birthday ticker scene selection

1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümünde 'What type of ticker to create? ' yazan yerde select'e basın
5-çıkan bölüme bebeğinizin doğum tarihini gün-ay olarak yazın
6-yine altındaki Optional settings bölümünde, text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png gibi bir link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

gebelik takibini buradan yapabilirsiniz;

takip çizelgesi yapmak isteyenler;

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…