canım ben seni eklemeye çalışıyorum ama gruba eklenemiyo diyo. facende bi sorun vardı msjlarla ilgili yanlış hatırlamıyosam acaba gruba eklenmende de mi sorun var
super olmus face sayfasi bu arada
düğüne giitik teyzoşlar ben düğünü çok sevdim annem beni hep düğüne götürsün ne açlık ne uyku geliyo aklıma kim ne giymiş kin ne yapıyo izlemek ve oynamak çok güzelmiş teyzoşlar sizde arkadaşlarımı düğüne gtürün
Eki Görüntüle 262141
yaa kizlar dun biraz yagmur yagdi. hava sicakligida az biraz dustu burda. bende heves ettim kizima kulotlu corap giydirdim. basti yaygarayi. sora kislik kiyafetler giydirdim onlarida sevmedi. anlamadimki sicak geldigi icinmi sevmedi. sonra baska corap alip giydirdim gene ondada agladi corabi cikarinca sustu. kizim giyinmeyi sevmiyor napicam ben. hep yazlik hep yazlik
yaa kizlar dun biraz yagmur yagdi. hava sicakligida az biraz dustu burda. bende heves ettim kizima kulotlu corap giydirdim. basti yaygarayi. sora kislik kiyafetler giydirdim onlarida sevmedi. anlamadimki sicak geldigi icinmi sevmedi. sonra baska corap alip giydirdim gene ondada agladi corabi cikarinca sustu. kizim giyinmeyi sevmiyor napicam ben. hep yazlik hep yazlik
İyiymisssss gibi yapiyoruz ne yapalim hic olmazsa yemek yapiyor evi bk goturuyor kizima mamayi az veriyor hatta keyfine gore ssaat ayarliyo bugun kizim feryad ediyor o mama yapmior ve bana su ver diyor allahm yaaa anne cocuk ac mama yap dedim yapti simdi geleli 1 hafta oldu ya bunun omru cok olmaz simdiden dioki bi bakici bulsaniz ben burdayken bakici gelecekki buda rahat etsin :))) coook uyanik coook diger herkes budala anlamaz saftorikler valla kariyi nsallah bogazlamam kizim herseyden onemli cunku haaa salak kayinpederde surekli mamayi az yapsaniz ya diyip duruyor bk beyinliler dun esimle sevgili babacigi bi kapisti zaten hic anladamazlar bende mecbur ortayi bulmaya calistim ne yapayimn:)efsun
ne oldu kuzum kayinvalidenle?? alisabildinizmi??
yesinler çorabını:)) sıkıntıya gelemiyodur ondan istememiştir çorabını
eyvah işin zor canım
İyiymisssss gibi yapiyoruz ne yapalim hic olmazsa yemek yapiyor evi bk goturuyor kizima mamayi az veriyor hatta keyfine gore ssaat ayarliyo bugun kizim feryad ediyor o mama yapmior ve bana su ver diyor allahm yaaa anne cocuk ac mama yap dedim yapti simdi geleli 1 hafta oldu ya bunun omru cok olmaz simdiden dioki bi bakici bulsaniz ben burdayken bakici gelecekki buda rahat etsin :))) coook uyanik coook diger herkes budala anlamaz saftorikler valla kariyi nsallah bogazlamam kizim herseyden onemli cunku haaa salak kayinpederde surekli mamayi az yapsaniz ya diyip duruyor bk beyinliler dun esimle sevgili babacigi bi kapisti zaten hic anladamazlar bende mecbur ortayi bulmaya calistim ne yapayimn:)
Amaaan evde tek olmaktan iydir dyorm zira yemek yapmak beni cok yorar cunku elis gunduz hic uyumuyor gecede 2-3- kez uyaniyor mahvolurum biraz daha buyurse rahatlariz heralde :)))
kızlar facede 2011 ağustos anneleri grubu açtım eklenmek isteyen varsa face adreslerinizi göndersin
diğer grup çok havaya girmişti
merhaba şimdi face grubu için isteğimi gönderdim özelden mesaj gönderemiyorum ama oğlumun adı ile ve resmiyle tanıyabilirsin umarım beni de eklersen çoook mutlu olurum
canım ya aynı sorun bizde de varzarpdenızcım evet sanırım zınco yaptırıyor kakayı tamamen yağ olması nedenıyle.
zaten ben zeytın yağını kestım yahu zınco daha guzel mıctırıyor. evet reng sarı, yoğunluğu bellı olmuyor canım. altını actığım anca mıcarsa anca yoğunluğunu gorebılıyorum aksı alde beze yapıştığından anlayamıyorum. bazen katı bazen sıvı bazen ortayanı ıcerde nakdar kalıp kuruduğuna bağlı:)
gelişimci balkız evet bebişte bal arısı oldu :) balcı ve arı bırlesınce:)
evet arkadaslar durumu acıklıyorum danınanaooonnnnnnn
kolıkiz bu kesınlestı bu gun. artık ılac aramayı kesıp 1.5 ayında gecmesını beklıcez, kendımı yıpratmaya gerek yok cağresı olmadığını bılıorum. tek tesellım kurutma makınası ama onuda bazen yemıyor. mesela bu gun bıkere daha yemedı.
aynı doktorların soyledığı gıbı 17:30 da başlıyor 21 de bıtıyor bızım kolık amca. bu saatler arasına ortalama 3-4 kere yokluyor. o anda sac kurutma makınan yanındaysa ne ala. yoksa hızlı sesle pışşşş pışşşşşşşşşşş yada şiiitttttttttt modunda:)
ama kollarım ve ayaklarım koptu dıyebılırım.
o ne ağlamaydı nefesı kesıldı bı ara. allahtan şu üfleme olayı geldı aklımada üfleyınce açıldı.
heuhe halımı b gorsenız. kendı yatak odama gectım, yatağın ustunde saç kurutma makınası acık hırrrrrrrr dıye, miraçı ayağımda sallıyorum ama beyin fırtınası gecırıyor yanı okadar hızlı. napıyım baska turlu susmuyor aptallastırıyorum resmen çocuğu. neyse uyudu şimdi. zaten yatak odam çingene pazarı gıbı:)
komodinlerin üstünde kayanmıs su ,pamuk ilaçlar alt açma mınderı vs. bende sımdı yasladım balımı uzattım ayaklarımı sıze yazmaya basladım. bir yandan da kolık cd sı calıyor miraç uyurken cunku tam uyumuyor arada bır uyku arasında üüüüü deyıp duryor ,derın uykuya gecemedı bayan bı turlu. zaten yakında benım klavyenın seslerı olmadan uyuyamıyacak :)
işte koca geldı 7 de , anasına tereyağı almış ayıptır soylemesı. babamda benım ıcın koyden organık bır sepet bal getırtmıstı, süzdüm onu bı guzel bı tencereye doldurdum:)
ohhhh beyefendı aldı kavanoz doldurdu anasına, neyse hadı bısey demedım. kadında bıze ne guzel kazaklar getırmıs:)
eaahh dedım ben gelmıyorum sana ananla ıyı oturmalar. yanı bu cocuk bu krızdeyken orda ne ben rahat edebılırım nede bebem. zaten ıkıletmedı,gordu gozlerımın ıcındekı tazmanyayı:)
sıkılıyorum ya, kadın her geldığınde asker yoklaması gıbı her aksam yanına ınılıyor aman ne yaparsa yapsın ben artık oyle ha deyınce cıkamam evden.
canim ne mesaji???
hehe kesinlikle katiliyorum. nasil bulucam actigin grubu??
teşekkür ederim tatlım
kızlar eklenmek isteyen olursa bana özelden adreslerinizi gönderin
düğüne giitik teyzoşlar ben düğünü çok sevdim annem beni hep düğüne götürsün ne açlık ne uyku geliyo aklıma kim ne giymiş kin ne yapıyo izlemek ve oynamak çok güzelmiş teyzoşlar sizde arkadaşlarımı düğüne gtürün
Eki Görüntüle 262141
İyiymisssss gibi yapiyoruz ne yapalim hic olmazsa yemek yapiyor evi bk goturuyor kizima mamayi az veriyor hatta keyfine gore ssaat ayarliyo bugun kizim feryad ediyor o mama yapmior ve bana su ver diyor allahm yaaa anne cocuk ac mama yap dedim yapti simdi geleli 1 hafta oldu ya bunun omru cok olmaz simdiden dioki bi bakici bulsaniz ben burdayken bakici gelecekki buda rahat etsin :))) coook uyanik coook diger herkes budala anlamaz saftorikler valla kariyi nsallah bogazlamam kizim herseyden onemli cunku haaa salak kayinpederde surekli mamayi az yapsaniz ya diyip duruyor bk beyinliler dun esimle sevgili babacigi bi kapisti zaten hic anladamazlar bende mecbur ortayi bulmaya calistim ne yapayimn:)
Amaaan evde tek olmaktan iydir dyorm zira yemek yapmak beni cok yorar cunku elis gunduz hic uyumuyor gecede 2-3- kez uyaniyor mahvolurum biraz daha buyurse rahatlariz heralde :)))
face.imde ekli olmayanlar için yazmıştım canım..sen zaten eklisin
Esteda eline saglik canim. Bebeklerin ismi ile mi hesap aciyoruz ve sana gonderiyoruz, kacirdiysam lutfen hatirlatin...
Masallah bu sosise...
Corap filan siki gelmistir, benim kizim da sapka giymeyi sevmiyor, mecbur alistiracagiz.
Alemler bunlar ama dedigin gibi yemegini yapiyormus, bir sure sanirim idare edeceksin canim.
Dun gondermeye calistim gitmemisti bugun terkar deneyeyim canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?