öğretmen arkadaşlar ben heyet raporuyla 20 gün rapor alınıyor üst üste diye biliyordum...yanlış mı acaba bu bilgi,yarın okulda bi soriyim doğum yapan arkadaşlara...
aramıza yeni katılan arkideşlere hoşgeldiniz diyorum :)
bu arada herkes kilo veriyor...ben alıyorum..ne iş
11.haftaya doğru koşuyorum ama şimdiden 2 kilo aldım bile ühühühü...sonuna kadar(Allahım nasip ederse)ne hale geleceğim kim bilir
öğretmen arkadaşlar ben heyet raporuyla 20 gün rapor alınıyor üst üste diye biliyordum...yanlış mı acaba bu bilgi,yarın okulda bi soriyim doğum yapan arkadaşlara...
aramıza yeni katılan arkideşlere hoşgeldiniz diyorum :)
bu arada herkes kilo veriyor...ben alıyorum..ne iş
11.haftaya doğru koşuyorum ama şimdiden 2 kilo aldım bile ühühühü...sonuna kadar(Allahım nasip ederse)ne hale geleceğim kim bilir
üzülme arkadaşım ben de alıyorum11. hafta 3 kilo
tehlike çanlarım çalıyorrr
bence heyet raporu daha mantıklı, üst üste alınıyorsada çok iyibenımde 8.haftam 1kilo aldm kızlar bebişlerinz ne kadr büyümş 11. hafta ha en büyük kimnki acaba? nerdeyse birkaç hafta içinde cinsiyetini öğrencksinz ne güzel..
kızlar yumurta akı gibi krem rengi akıntım var normalmidir sizce
canım galiba ben yanlış hesapladım 10. haftadayım
10 hafta 1 günlüküz12. haftanın sonuna doğru doktora gidicem
acaba cinsiyeti belli olur mu ? sınav sonucumu öğrenecek gibi heyecanlıyımsanki süper geçen bir sınav ve sonucu görünce mezunum gibi
kızlar yumurta akı gibi krem rengi akıntım var normalmidir sizce
canım galiba ben yanlış hesapladım 10. haftadayım
10 hafta 1 günlüküz12. haftanın sonuna doğru doktora gidicem
acaba cinsiyeti belli olur mu ? sınav sonucumu öğrenecek gibi heyecanlıyımsanki süper geçen bir sınav ve sonucu görünce mezunum gibi
müthiş müthiş sorma Allah dileyen herkese yaşatsıncanm cinsiyet en erke 11.haftda belli oluyormş oda erkekse.doktorlar bunu anlarmş ama söylemezlermiş.14. 16. haftalarda söylenırmş.çok güzel bir duygu ya, her aşaması
dr. bana 13. haftada belli olur dedi...seninde belki belli olabilir...
ayyy o mide bulantıları fena yaaaa inşallah gecer biran öncearkadaşlar hepinize selam 1 haftadır çok yoğundum giremedim.nasılsınız.bir an önce 3. ayı tamamlamak istiyorum hç tadım yok mdem çok kötü keyfim sıfır.bu arada bide işle uğraşmak çok sıkıcı midem daha çok bulanıyo........
ben kızımı 13.haftada öğrenmiştim:))çok heyecanlıydı bu da heyecanlı ama benden çok annemler heyecanlanıyor:))ayyy ya belli olursameraktan çatlıcam zaten meraklıyım
ya kızlar bu arada ben geçen sayfalara yazdım ama gözden kaçtı sanırım.
ctesi günü 22 ocak özel bir hastene de seminer var bebek ile ilgili..
bir aksilik olmazsa katılacağım istanbul ümraniyede...haberiniz olsun
tülaycım nasılsın.nasıl gidiyor ....
elif cim merhabalar.nerelerdesin canım.canımya iyi sayılırım.mide bulantılarım dışında ne yapsam fayda etmiyor.ama geçicektir diye kendimi avutuyorum.onun haricinde iyi gidiyor allahın izniyle.kızım biraz hasta işte onunla uğraşıyorum 2 gündür...sen nasılsın kuzucun nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?