2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

öğretmen arkadaşlar ben heyet raporuyla 20 gün rapor alınıyor üst üste diye biliyordum...yanlış mı acaba bu bilgi,yarın okulda bi soriyim doğum yapan arkadaşlara...
aramıza yeni katılan arkideşlere hoşgeldiniz diyorum :)

bu arada herkes kilo veriyor...ben alıyorum..ne iş
11.haftaya doğru koşuyorum ama şimdiden 2 kilo aldım bile ühühühü...sonuna kadar(Allahım nasip ederse)ne hale geleceğim kim bilir

üzülme arkadaşım ben de alıyorum 11. hafta 3 kilo
tehlike çanlarım çalıyorrr

üzülme arkadaşım ben de alıyorum 11. hafta 3 kilo
tehlike çanlarım çalıyorrr

bence heyet raporu daha mantıklı, üst üste alınıyorsada çok iyi benımde 8.haftam 1kilo aldm kızlar bebişlerinz ne kadr büyümş 11. hafta ha en büyük kimnki acaba? nerdeyse birkaç hafta içinde cinsiyetini öğrencksinz ne güzel..

canım galiba ben yanlış hesapladım 10. haftadayım
10 hafta 1 günlüküz 12. haftanın sonuna doğru doktora gidicem
acaba cinsiyeti belli olur mu ? sınav sonucumu öğrenecek gibi heyecanlıyım sanki süper geçen bir sınav ve sonucu görünce mezunum gibi

canm cinsiyet en erke 11.haftda belli oluyormş oda erkekse.doktorlar bunu anlarmş ama söylemezlermiş.14. 16. haftalarda söylenırmş.çok güzel bir duygu ya, her aşaması

kizlar cinsiyeti ben de cok merak ediyorum;

12.hatada belli oluyormus,
erkekse pipi gorunce hemen doktor soyluyormus ama pipi gormezse emin olmak icin bekliyormus 16. haftaya kadar falan

benim ogrenmeme daha 1,5-2 ay var :-((

cok da merak ediyorum yaa

slm kızlar

bebeğini kaybeden arkadaşa sabırlar diliyorum cnm inş. en yakın zmn daha sağlıklı bi şekilde hamile kalırsın inşallah

ben cuma günü dr.a gittim ve kalp atışlarını duydum oğluşumda da heyecanlanmıştım
bunda heyecanlanmam diyodum ama başka oluyomuş

mide bulantılarım devam ediyo 12. haftayı bekliyorum

ağzında metalik tat olanlar varmış aynen bende öyleyim
ama sabırla geçeceği günü bekliyorum herşey 3 aya kdr sonrası ferahlık inş.

11 haftalık olan arkadaşım 2 kilo alman çok normal
her ay 1 kilo alsan 9 ayda 9 kiloyla kapatırsın tabi eğer tutabilirsen
ben henüz daha kilo almadım hedefim 10 kilo almak
ilkinde 13 kilo almıştım tıkır tıkır verdim emzirdiğim için
inş. bundada aynısı olur

kızlar selam naıslsınız.ben cuma bebişimi gördüm dr herşey yolunda dedi.1,5 cm olmuş şu an.10 şbatta 2 tarama için gidicez.

tünaydınnnn çocuklar yazılı olurken bende size bakayom dedim
inşallah herkes iyidir aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler :)

biz hafta sonu kalabalık geçirdik kızım çok eğlendi ama benim hala lekelenmelerim var iğne kullanıyorum sabah akşam inşallah kısa zamanda geçer gider bulantılar aynen devam şikayetçi değilim ama:)

dr. bana 13. haftada belli olur dedi...seninde belki belli olabilir...

canm cinsiyet en erke 11.haftda belli oluyormş oda erkekse.doktorlar bunu anlarmş ama söylemezlermiş.14. 16. haftalarda söylenırmş.çok güzel bir duygu ya, her aşaması
müthiş müthiş sorma Allah dileyen herkese yaşatsın
dr. bana 13. haftada belli olur dedi...seninde belki belli olabilir...

ayyy ya belli olursa meraktan çatlıcam zaten meraklıyım

ya kızlar bu arada ben geçen sayfalara yazdım ama gözden kaçtı sanırım.
ctesi günü 22 ocak özel bir hastene de seminer var bebek ile ilgili..
bir aksilik olmazsa katılacağım istanbul ümraniyede...haberiniz olsun

arkadaşlar hepinize selam 1 haftadır çok yoğundum giremedim.nasılsınız.bir an önce 3. ayı tamamlamak istiyorum hç tadım yok mdem çok kötü keyfim sıfır.bu arada bide işle uğraşmak çok sıkıcı midem daha çok bulanıyo........

ayyy ya belli olursa meraktan çatlıcam zaten meraklıyım

ya kızlar bu arada ben geçen sayfalara yazdım ama gözden kaçtı sanırım.
ctesi günü 22 ocak özel bir hastene de seminer var bebek ile ilgili..
bir aksilik olmazsa katılacağım istanbul ümraniyede...haberiniz olsun
[/QUOTE]
ben kızımı 13.haftada öğrenmiştim:))çok heyecanlıydı bu da heyecanlı ama benden çok annemler heyecanlanıyor:))

ayyy o mide bulantıları fena yaaaa inşallah gecer biran önce

ben kızımı 13.haftada öğrenmiştim:))çok heyecanlıydı bu da heyecanlı ama benden çok annemler heyecanlanıyor:))

ayyy o mide bulantıları fena yaaaa inşallah gecer biran önce[/QUOTE]

canım sen ne öğretmeniydin?

tülaycım nasılsın.nasıl gidiyor ....

elif cim merhabalar.nerelerdesin canım.canımya iyi sayılırım.mide bulantılarım dışında ne yapsam fayda etmiyor.ama geçicektir diye kendimi avutuyorum.onun haricinde iyi gidiyor allahın izniyle.kızım biraz hasta işte onunla uğraşıyorum 2 gündür...sen nasılsın kuzucun nasıl?

canım şu 10 gün inanılmaz yoğun geçti tahmin edemezsin şeker ve sepet siparişlerim vardı yetiştiricem diye canım çıktı.aslında çok zor değildi ama bulantıyla beraber berbat oldum.dikkatimi oraya verdikçe midem dahada bulandı offf..şu site işini bir ay daha erteledim en azından bulantılarım tamamen geçsin yoksa böyle zevkden çok işgence oluyo.minik kuzuna geçmiş olsun salgın varya şimdi çok dikkat etmek lazım.benim cadı şimdilik iyi çok şükür.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…