merhaba arkadaşlar siteyi uzun süredir takip etmeme rağmen yeni üye olabildim. baktım ki sizinle epey ortak noktamız var. ağustosu sabırsızlıkla bekleyenlerdenim ve öğretmenim, aynı zamanda işe gitmek istemeyenlerden...
bu arada "bebeğim 01" arkadaşımız adına da çok üzüldüm, geçmiş olsun diyorum, allah hakkında hayırlısını nasip etsin. dualarımız onunla...
canım doktordan son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu alırız nasıl olsa yaz tat
ili. ee 5 haftayı sonrasına ekleyebiliyoruz o da eder 8+5 13 hafta fena değil yani ben sonrasında da ücretsiz alacağım. rabbim o günleri gösterirse
canım ben ağustosun ilk haftası inşallah bebğimi kucağıma alıcam şu durumda sadece doğumdan sonra sekiz hafta kullanıcam oda ekim başında bitecek öylemi.bebeğimiz iki aylıkken okula gidecez eğer ücretsiz izin almazsak çok kötü ya. bence doğum sonrası izinle daha uzun olmalı
rapor falan alırsın arkadaşım,ben 6 aylık olana kadar gitmeyeceğim işe..benim avantajm öğrtmen olmamak bu konuda..
Arkadaşlar geçen hafta bende gece genital bölgede kaşıntıdan duramadım pazar günü olmasına rağmen doktoru aradım, fitil ve krem verdi
hamilelikte akıntı miktarımız değiştiğinden daha kolay mantar olabiliyormuş, ilk defa böyle birşey yaşadım.. günlük ped kullananlar pamuklu olmasına dikkat etsin.
birde kremde de fitilde de ilk 3 ay kullanılmaması öneriliyor, ikiside c grubu ilaçlar, ama doktor önerisi diye ve dayanamadığım için kullandım.
Çok endişeleniyorum prospektüste yazanlar pek hoş değildi.
Aramızda gebelikte mantar enfeksiyonu yaşayıpta ilaç kullanan var mı?
kızlar açım hiç bişey yiyemiyorum yaa 1 kilo daha verdim toplamda 3 kilo gitti 59 oldum
ne zaman yemek yiyebilicem ben yaaa yemek yemeyi özledim açım açımmm:84:
günaydın herkese ..benim günüm pek aydın deil maallesef kızlar.dün eşimle marsaya gittik ve acı gerçegi ögrenmiş bulunduk.maalesef bebegimde gelişme gereiligi var ve kalp atışları yoktu10+3 olmasına ragmen 6+4 çıktı hemen dr.umu aradım ve ona sordum dedi pazartesi hemen gel eger okadar gerilik varsa kürtaj yapmamız lazım dedi.bebegimle birlikte geçirecegim son saattlerim kızlar.gökyüzünden ikinci bir yıldız daha kayıyor deryadan sonra bende ayrılıyorum aranızdan.bunu yazarken bile okadar zorlanıyorumki.nasıl alışacam bu duruma bilemiyorum rabbim sabır versin insaallah.kese bozulmammış dedi dr.dün ama gelişmemmişte .böyle durumlarda bebege testlermi yapılıyor lütfen tecrübeli olanlar bana akıl versin kızlar.kromozom analizi bireyleremi bebegemi yapılıyor eger öyleyse bebege ne testi yapılıyor ??
canım i5 haftayı sona ekletemiyoruz çünkü yaza denk geliyor yazında çalışmadığımız için kabul etmiyorlar yanıyor
raporlar 5 artı 5 artı 5...şeklinde alınıyormu acaba ölyle alınırsa belki bi 40 gün daha geç gideriz en azından 4 aylık olur bebğimiz
canım rapor en fazla 10 gün oluyor..neden 5 maaştan kesilmemesi için mi?
haftasonu araya kaynamasın diye sanırım
anladım canım,ama bu şekilde alarak zaten kaynacak.diyelim pzrtsden itibaren 5 gün raporlu.ertesi pzrtesi işe başlamak zorunda bir daha rapor alabilmesi için.alırsada salıdan itibaren raporlu olur 2.raporunda.biraz karşık oldu umarım anlaşlmıştır.
allah sabır versin size canımallah yardımcınız olsun
kızlar hepinize bana gösterdiginiz destek için çok teşşekkür ederim.çok zor günler ama atlatacam insaallah.en güzel günler sizin olsun rabbim bebbişlerinizden sizi hiç ayırmasın
öyle olduğunu bilmiyodum yani arada bir gün çalışmak mı gerekiyo 2. rapor için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?