2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar siteyi uzun süredir takip etmeme rağmen yeni üye olabildim. baktım ki sizinle epey ortak noktamız var. ağustosu sabırsızlıkla bekleyenlerdenim ve öğretmenim, aynı zamanda işe gitmek istemeyenlerden...
bu arada "bebeğim 01" arkadaşımız adına da çok üzüldüm, geçmiş olsun diyorum, allah hakkında hayırlısını nasip etsin. dualarımız onunla...

hoş geldin canım,aramıza..

kızlar hepinize bana gösterdiginiz destek için çok teşşekkür ederim.çok zor günler ama atlatacam insaallah.en güzel günler sizin olsun rabbim bebbişlerinizden sizi hiç ayırmasın

canım i5 haftayı sona ekletemiyoruz çünkü yaza denk geliyor yazında çalışmadığımız için kabul etmiyorlar yanıyor

canım ben ağustosun ilk haftası inşallah bebğimi kucağıma alıcam şu durumda sadece doğumdan sonra sekiz hafta kullanıcam oda ekim başında bitecek öylemi.bebeğimiz iki aylıkken okula gidecez eğer ücretsiz izin almazsak çok kötü ya. bence doğum sonrası izinle daha uzun olmalı

Günaydın ....
iyi haftalar, geçmişi okudum bir melek daha kaymış aramızdan
inş.en kısa sürede kucağına sağlıklı bir melek alır herşeyde bir hayır vardır
ağzında metalik tad olan arkd.benim ilk hamişliğimde vardı geçmiyor ne yaparsan yap
3.aydan sonra azalır sonra tamamen geçer bu hamişliğimde yok allaha şükür
ama bunda da çok bulantı var...

rapor falan alırsın arkadaşım,ben 6 aylık olana kadar gitmeyeceğim işe..benim avantajm öğrtmen olmamak bu konuda..

raporlar 5 artı 5 artı 5...şeklinde alınıyormu acaba ölyle alınırsa belki bi 40 gün daha geç gideriz en azından 4 aylık olur bebğimiz

cnm ben de de oldu, mantar ama hafifti
kizarklik ve kasinti oldu

doktorum numismed temizleyici verdi sadece,
1-2 gun kullandim, gecti

Çok geçmiş olsun arkadaşım Allah hakkında hayırlısını nasip etsin hayırlı sağlıklı bebekler versin...

canım i5 haftayı sona ekletemiyoruz çünkü yaza denk geliyor yazında çalışmadığımız için kabul etmiyorlar yanıyor

ben oluyor diye biliyordum aaaa kötü oldu neyse 1 ay daha erken alacağız o zaman ücretsizi. rabbim ogünleri göstersin de hiç önemli değil hayırlısı artık

kızlar yumurta akı gibi krem rengi akıntım var normalmidir sizce

haftasonu araya kaynamasın diye sanırım

anladım canım,ama bu şekilde alarak zaten kaynacak.diyelim pzrtsden itibaren 5 gün raporlu.ertesi pzrtesi işe başlamak zorunda bir daha rapor alabilmesi için.alırsada salıdan itibaren raporlu olur 2.raporunda.biraz karşık oldu umarım anlaşlmıştır.

öyle olduğunu bilmiyodum yani arada bir gün çalışmak mı gerekiyo 2. rapor için.

allah sabır versin size canımallah yardımcınız olsun

kızlar hepinize bana gösterdiginiz destek için çok teşşekkür ederim.çok zor günler ama atlatacam insaallah.en güzel günler sizin olsun rabbim bebbişlerinizden sizi hiç ayırmasın

canım büyük geçmiş olsun..sizlere bişey olmasın yine olur inşallah...Allah sabır versin..belki de hayırlısı buydu..dualarımız seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…