evet.valla ne yapsam benim simit azalmadı.:))) bundan sonrada zor gider gibiya bakalım hayırlısıyla doğum yapalımda diyete gireriz topluca:))
artik kilo alma surecine giriceaz hepimiz yavas yavas (belki de hizli hizli)
insallah fazla almayiz.
ben normal halimde olsam, cok dengeli beslenen biriyim, surekli diyette gibi bir halim var;
amaaaa 3. aydan sonra istah artisi mi olur, o istah nasil bir istahdir bilemiyorum, belki de durdurulamaz bi yeme istegidir
o zaman isimiz zor
benim hedefim 13 kg
zaten 12 alti saglikli degilmis.
haftasonu kaynamasın diye,bunu araştıralım kızlar yaa valla ücretsiz izne ben ayrılamam çok zor oluur maddi açıdanda bakalım artık
ben ogretmen degilim,
ozel bi sirkette calisiyorum,
yasal hakkimiz hepitopu 16 hafta . dogumdam 3-4 hafta onceye kadar calissak dogumdan sonra sadece 3 ay kaliyor :-( ya 3 aylik bebekimi nasil birakip ise gelicem ben.
hadi 21 gunde yillik iznim var onu da alirim.
4 ayi tamamlarim
6 aya kadar ucretsiz izin hakki var ama isyerinde eger yerime bakacak birini ise almazlarsa onu kullanamam
bebek 1 yasina gelene kadar sut izni var, gunde 1,5 saat, ben onu cuma gunleri kullanmayi talep edicem topluca,
boylece haftada 4 gun calisir, 3 gun evde olurum, bu da muthis olur dogrusuu
kızlar ya bu aralar içimde bir sıkıntı var ama ne olduğunu çözemedim.aslında sebebide yoktur bence ama yinede içim huzursuz yerimde duramıyorum bazen boğulacak gibi oluyorum.siz böyle şeyler yaşıyormusunuz?
cnm hamilelikte olur diyorlar hafif depresif haller, ruhsal degisimler.
ben de bazen sabaha karsi ansizin uyaniyorum, icimi bir korku kapliyor,
karnim buyumeye basladikca napicam, nasil tasicam bebegimi, onu sag salim dogurabilecek miyim, dogduktan sonra bakabilecek miyim,
boyle bisuru dusunce hucum ediyor beynime :-(