AYNEN BEN DE ÖYLE YAPACAĞIM CANIMZaten doğum yaza geliyor..muhtemelen iznimi doğum sonrasına atacağım ben...
bi de ücretsiz izin almayı düşünüyorum...bebişimin 1 yaşına kadar sürekli yanında olmak istiyorum...
Allahım o günler biran önce gelse..çok soğudum işimden yaa...
canım çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda bebebğini kollarına almayı nasip etsin.günaydın herkese ..benim günüm pek aydın deil maallesef kızlar.dün eşimle marsaya gittik ve acı gerçegi ögrenmiş bulunduk.maalesef bebegimde gelişme gereiligi var ve kalp atışları yoktu10+3 olmasına ragmen 6+4 çıktı hemen dr.umu aradım ve ona sordum dedi pazartesi hemen gel eger okadar gerilik varsa kürtaj yapmamız lazım dedi.bebegimle birlikte geçirecegim son saattlerim kızlar.gökyüzünden ikinci bir yıldız daha kayıyor deryadan sonra bende ayrılıyorum aranızdan.bunu yazarken bile okadar zorlanıyorumki.nasıl alışacam bu duruma bilemiyorum rabbim sabır versin insaallah.kese bozulmammış dedi dr.dün ama gelişmemmişte .böyle durumlarda bebege testlermi yapılıyor lütfen tecrübeli olanlar bana akıl versin kızlar.kromozom analizi bireyleremi bebegemi yapılıyor eger öyleyse bebege ne testi yapılıyor ??
günaydın herkese ..benim günüm pek aydın deil maallesef kızlar.dün eşimle marsaya gittik ve acı gerçegi ögrenmiş bulunduk.maalesef bebegimde gelişme gereiligi var ve kalp atışları yoktu10+3 olmasına ragmen 6+4 çıktı hemen dr.umu aradım ve ona sordum dedi pazartesi hemen gel eger okadar gerilik varsa kürtaj yapmamız lazım dedi.bebegimle birlikte geçirecegim son saattlerim kızlar.gökyüzünden ikinci bir yıldız daha kayıyor deryadan sonra bende ayrılıyorum aranızdan.bunu yazarken bile okadar zorlanıyorumki.nasıl alışacam bu duruma bilemiyorum rabbim sabır versin insaallah.kese bozulmammış dedi dr.dün ama gelişmemmişte .böyle durumlarda bebege testlermi yapılıyor lütfen tecrübeli olanlar bana akıl versin kızlar.kromozom analizi bireyleremi bebegemi yapılıyor eger öyleyse bebege ne testi yapılıyor ??
amin canım saol
doğum öncesi izinlerimiz sen sağol zaten yanıyor doğum sonrası izinlerimizi kullanırız inşallah sonrasında da ücretsiz izin almayı düşünüyorum çocuklarıma da kıyamıyorum 5.sınıf oldular ama bebeğimi de düşünmek zorundayımpaki öğretmen arkadaslar izninizi nasıl kullanacaksınız kısmet olursa
cnm öğretmenmisin
günaydın herkese ..benim günüm pek aydın deil maallesef kızlar.dün eşimle marsaya gittik ve acı gerçegi ögrenmiş bulunduk.maalesef bebegimde gelişme gereiligi var ve kalp atışları yoktu10+3 olmasına ragmen 6+4 çıktı hemen dr.umu aradım ve ona sordum dedi pazartesi hemen gel eger okadar gerilik varsa kürtaj yapmamız lazım dedi.bebegimle birlikte geçirecegim son saattlerim kızlar.gökyüzünden ikinci bir yıldız daha kayıyor deryadan sonra bende ayrılıyorum aranızdan.bunu yazarken bile okadar zorlanıyorumki.nasıl alışacam bu duruma bilemiyorum rabbim sabır versin insaallah.kese bozulmammış dedi dr.dün ama gelişmemmişte .böyle durumlarda bebege testlermi yapılıyor lütfen tecrübeli olanlar bana akıl versin kızlar.kromozom analizi bireyleremi bebegemi yapılıyor eger öyleyse bebege ne testi yapılıyor ??
doğum öncesi izinlerimiz sen sağol zaten yanıyor doğum sonrası izinlerimizi kullanırız inşallah sonrasında da ücretsiz izin almayı düşünüyorum çocuklarıma da kıyamıyorum 5.sınıf oldular ama bebeğimi de düşünmek zorundayım
evet canım sınıf öğretmeniyim
Zaten doğum yaza geliyor..muhtemelen iznimi doğum sonrasına atacağım ben...
bi de ücretsiz izin almayı düşünüyorum...bebişimin 1 yaşına kadar sürekli yanında olmak istiyorum...
Allahım o günler biran önce gelse..çok soğudum işimden yaa...
doğum öncesi 2 ay yanıyor sonrasında iki ay var peki doğum öncesinin 2 haftası hazirana denk geliyor benim onda okula gidecekmiyim yoksa sadece o iki haftayımı sonrasına atarım bilgisi olan varmıı bu konuda
canım çok geçmiş olsun çok zor biliyorum ben de kaybedeli 2 hafta oldu. seni çok iyi anlıyorum. bizde de yavaş büyüme gelişememe söz konusuydu. progesteron kullanıyor musun? ben kullannıyordum zaten sıkı takipteydik. baktım ki olmuyor ilerlemiyor bıraktım kısmeti varsa yaşar diye düşündüm. çünkü geçen senekinde kürtaj olmuştum ve psikolojik olarak çok daha kötü olmuştum. dr umu aradım durumu anlattım kürtaj olmak istemiyorum her şey kendiliğinden olsun istiyorum dedim. o da onayladı. dr lar öncelikle kürtajı öneriyorlar. bu da ilk başta kürtaj lafı etti ama ben istemiyorum deyince daha bir sey diyemedi. nitekim ilacı bıraktıktan 3-4 gün sonra düştü bebeğim. labaratuardan steril idrar kabı aldık alkolün içinde beklettik ve pazartesi dr uma götürüp tahlile de gönderebildik. dr. benden birtakım tahliller istedi. ama yaptırmak için kanamanın falaln kesilmesini bekleyelim hemen yaptırmayalım dedi. bu hafta yaptırıcam büyük ihtimalle.günaydın herkese ..benim günüm pek aydın deil maallesef kızlar.dün eşimle marsaya gittik ve acı gerçegi ögrenmiş bulunduk.maalesef bebegimde gelişme gereiligi var ve kalp atışları yoktu10+3 olmasına ragmen 6+4 çıktı hemen dr.umu aradım ve ona sordum dedi pazartesi hemen gel eger okadar gerilik varsa kürtaj yapmamız lazım dedi.bebegimle birlikte geçirecegim son saattlerim kızlar.gökyüzünden ikinci bir yıldız daha kayıyor deryadan sonra bende ayrılıyorum aranızdan.bunu yazarken bile okadar zorlanıyorumki.nasıl alışacam bu duruma bilemiyorum rabbim sabır versin insaallah.kese bozulmammış dedi dr.dün ama gelişmemmişte .böyle durumlarda bebege testlermi yapılıyor lütfen tecrübeli olanlar bana akıl versin kızlar.kromozom analizi bireyleremi bebegemi yapılıyor eger öyleyse bebege ne testi yapılıyor ??
canım ne diyeceğimi bilemiyorum:26:,umarım yanlış görmüşlerdir.belki bir çaresi vardır dediğin gibi hemen karar vermeyın.kalp atışları yoksa yapılacak birşey yok,ama eğer varsa bir çaresi vardır belki..sen en son kaçıncı haftanda gitmiştn doktora?o zaman bir sorun yok muydu? marsa ne demek?günaydın herkese ..benim günüm pek aydın deil maallesef kızlar.dün eşimle marsaya gittik ve acı gerçegi ögrenmiş bulunduk.maalesef bebegimde gelişme gereiligi var ve kalp atışları yoktu10+3 olmasına ragmen 6+4 çıktı hemen dr.umu aradım ve ona sordum dedi pazartesi hemen gel eger okadar gerilik varsa kürtaj yapmamız lazım dedi.bebegimle birlikte geçirecegim son saattlerim kızlar.gökyüzünden ikinci bir yıldız daha kayıyor deryadan sonra bende ayrılıyorum aranızdan.bunu yazarken bile okadar zorlanıyorumki.nasıl alışacam bu duruma bilemiyorum rabbim sabır versin insaallah.kese bozulmammış dedi dr.dün ama gelişmemmişte .böyle durumlarda bebege testlermi yapılıyor lütfen tecrübeli olanlar bana akıl versin kızlar.kromozom analizi bireyleremi bebegemi yapılıyor eger öyleyse bebege ne testi yapılıyor ??
çok üzüldüm allah sabır versin hayırlısı buymuş inşallah çok daha sağlıklı bebişlerin olur
benim yanmıyorçünkü zaten özelde çalıştığım için yazında çalışıyordum..işime yarıycak..sonrasındada zaten Allah nasip ederse çalışmayı düşünmüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?