2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

AYNEN BEN DE ÖYLE YAPACAĞIM CANIM
canım çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda bebebğini kollarına almayı nasip etsin.

allah sabır versin size canımallah yardımcınız olsun

paki öğretmen arkadaslar izninizi nasıl kullanacaksınız kısmet olursa
doğum öncesi izinlerimiz sen sağol zaten yanıyor doğum sonrası izinlerimizi kullanırız inşallah sonrasında da ücretsiz izin almayı düşünüyorum çocuklarıma da kıyamıyorum 5.sınıf oldular ama bebeğimi de düşünmek zorundayım
cnm öğretmenmisin

evet canım sınıf öğretmeniyim

canım cok gecmıs olsun cok üzüldüm umarım bıdahakı hamıleleıgınde bunları yasamazsın üzülme bundada bı hayır vardır belkı...

evet malesef doğum öncesi izinler yanıyo neyse napalım

çok üzüldüm allah sabır versin hayırlısı buymuş inşallah çok daha sağlıklı bebişlerin olur

doğum öncesi 2 ay yanıyor sonrasında iki ay var peki doğum öncesinin 2 haftası hazirana denk geliyor benim onda okula gidecekmiyim yoksa sadece o iki haftayımı sonrasına atarım bilgisi olan varmıı bu konuda

doğum öncesi 2 ay yanıyor sonrasında iki ay var peki doğum öncesinin 2 haftası hazirana denk geliyor benim onda okula gidecekmiyim yoksa sadece o iki haftayımı sonrasına atarım bilgisi olan varmıı bu konuda

canım doktordan son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu alırız nasıl olsa yaz tat
ili. ee 5 haftayı sonrasına ekleyebiliyoruz o da eder 8+5 13 hafta fena değil yani ben sonrasında da ücretsiz alacağım. rabbim o günleri gösterirse

canım çok geçmiş olsun çok zor biliyorum ben de kaybedeli 2 hafta oldu. seni çok iyi anlıyorum. bizde de yavaş büyüme gelişememe söz konusuydu. progesteron kullanıyor musun? ben kullannıyordum zaten sıkı takipteydik. baktım ki olmuyor ilerlemiyor bıraktım kısmeti varsa yaşar diye düşündüm. çünkü geçen senekinde kürtaj olmuştum ve psikolojik olarak çok daha kötü olmuştum. dr umu aradım durumu anlattım kürtaj olmak istemiyorum her şey kendiliğinden olsun istiyorum dedim. o da onayladı. dr lar öncelikle kürtajı öneriyorlar. bu da ilk başta kürtaj lafı etti ama ben istemiyorum deyince daha bir sey diyemedi. nitekim ilacı bıraktıktan 3-4 gün sonra düştü bebeğim. labaratuardan steril idrar kabı aldık alkolün içinde beklettik ve pazartesi dr uma götürüp tahlile de gönderebildik. dr. benden birtakım tahliller istedi. ama yaptırmak için kanamanın falaln kesilmesini bekleyelim hemen yaptırmayalım dedi. bu hafta yaptırıcam büyük ihtimalle.

Son düzenleme:
canım ne diyeceğimi bilemiyorum:26:,umarım yanlış görmüşlerdir.belki bir çaresi vardır dediğin gibi hemen karar vermeyın.kalp atışları yoksa yapılacak birşey yok,ama eğer varsa bir çaresi vardır belki..sen en son kaçıncı haftanda gitmiştn doktora?o zaman bir sorun yok muydu? marsa ne demek?

:2:
çok üzüldüm allah sabır versin hayırlısı buymuş inşallah çok daha sağlıklı bebişlerin olur

doğum öncesi izinlerinz neden yanıyor? öğretmen olduğnz için ve yaza geldiği içinse doğru. ama benim gibi çlışanlar doğm öncesi iznini(1ayı mecbur kullanmak zorundayz) diğer 1 ayı doğm sonrası kullanabiliyor..

benim yanmıyorçünkü zaten özelde çalıştığım için yazında çalışıyordum..işime yarıycak..sonrasındada zaten Allah nasip ederse çalışmayı düşünmüyorum...

Ademel'ciğimmmm!! Aynı aya denk getiremedik hamileliklerimizi bu sefer
İkinci doğum hikayelerimizi de buraya mutlu mutlu yazarız inşallah.Öpüyorum seni canım

Tüm 2011 Ağustos annesi adaylarının da bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim

cnm Rabbim yardımcınız olsun ve herseyin hayırlısı olsuun inş.Sanada sabırlar diliyorum.

canım çok üzüldüm, bir an önce kendini toparlamanı ve en kısa sürede sağlıklı bebeğine kavuşmanı dilerim.

canım çok üzüldüm
sabır diliyorum...herşeyin hayırlısı olsun...en kısa zamanda bize güzel haberlerini getir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…