2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

CANIM ya yaptığın acayip zevkli bişey ama dediğin gibi bulantıyla zevksiz geliyordur.inşallah kısa sürede geçerde işini zevkle halledersin.evet ya salgın varmış inşaşşah düzelir canım da bende rahat ederim.aman senin kuzu iyiymiş.hasta olmasınya valla bulantılarla hiç çekilmiyor

tülaycım bide neden blmem dasha öncede demştim ya acayip göbeğim çıktı nedir bu anlamadım ya geçen sefer 4 -5 aya kadar neredeyse yok gibiydi psikolojım alt üst bu sefer çok kilo alıcam sanırım bana öyle geliyo.

hımm canım kilo aldınmı peki.benim zaten önceden azcık göbek vardı halada aynı.ama kilo alırım benya su bile içsem kilo oluyor bende.olsun canım takma kafana veriliyor sonra kilolar.ben 25 kilo aldım ama nerdeyse 20 kilo verdim.

kizlar ben kilo vermeme ragmen benim de azicik gobegim cikti.

zayiflar da ic karin genis olmadigi icin buyuyen rahmimizi hemen saklayamazmisiz; hemen blli olurmus,

ic karni genis olanlarda ya da kilolularda rahim buyuse de distan farkedilmezmis.

evet.valla ne yapsam benim simit azalmadı.:))) bundan sonrada zor gider gibiya bakalım hayırlısıyla doğum yapalımda diyete gireriz topluca:))

sor canım arkadslarına merak ettim.bende 3kilo aldım böle giderse işim yaş

kızlar ya bu aralar içimde bir sıkıntı var ama ne olduğunu çözemedim.aslında sebebide yoktur bence ama yinede içim huzursuz yerimde duramıyorum bazen boğulacak gibi oluyorum.siz böyle şeyler yaşıyormusunuz?

canım senin işin neydi?

evet.valla ne yapsam benim simit azalmadı.:))) bundan sonrada zor gider gibiya bakalım hayırlısıyla doğum yapalımda diyete gireriz topluca:))

artik kilo alma surecine giriceaz hepimiz yavas yavas (belki de hizli hizli)
insallah fazla almayiz.
ben normal halimde olsam, cok dengeli beslenen biriyim, surekli diyette gibi bir halim var;
amaaaa 3. aydan sonra istah artisi mi olur, o istah nasil bir istahdir bilemiyorum, belki de durdurulamaz bi yeme istegidir
o zaman isimiz zor

benim hedefim 13 kg
zaten 12 alti saglikli degilmis.

haftasonu kaynamasın diye,bunu araştıralım kızlar yaa valla ücretsiz izne ben ayrılamam çok zor oluur maddi açıdanda bakalım artık

ben ogretmen degilim,
ozel bi sirkette calisiyorum,
yasal hakkimiz hepitopu 16 hafta . dogumdam 3-4 hafta onceye kadar calissak dogumdan sonra sadece 3 ay kaliyor :-( ya 3 aylik bebekimi nasil birakip ise gelicem ben.
hadi 21 gunde yillik iznim var onu da alirim.
4 ayi tamamlarim
6 aya kadar ucretsiz izin hakki var ama isyerinde eger yerime bakacak birini ise almazlarsa onu kullanamam

bebek 1 yasina gelene kadar sut izni var, gunde 1,5 saat, ben onu cuma gunleri kullanmayi talep edicem topluca,
boylece haftada 4 gun calisir, 3 gun evde olurum, bu da muthis olur dogrusuu

cnm hamilelikte olur diyorlar hafif depresif haller, ruhsal degisimler.

ben de bazen sabaha karsi ansizin uyaniyorum, icimi bir korku kapliyor,
karnim buyumeye basladikca napicam, nasil tasicam bebegimi, onu sag salim dogurabilecek miyim, dogduktan sonra bakabilecek miyim,
boyle bisuru dusunce hucum ediyor beynime :-(

bu arada elimde son bir işim daha var bir yandanda onu yaptığım için ağır cevaplıyorum kusura bakmayın.

elif cim normal ama.bundan sonra dikkat et.ben yarım kilo aldım.onuda son günelrde yediğim tek şey olan kek ve patates salatası yüzünden aldım.canım neyse bebişim için senden fikirler alırım bebek şekeri ve sepetiyle ilgili:)

ben ilk hamileliğmi 12.5 le tamamladım.o yarım kilo bile canımı sıkmıştı bu sefer ne olur bilmem sürekli yemek yeme ihtiyacı duyuyorum.nornalde bende her daim diyette gb,ydim özellkle akşam yemeklerinde kesinlikle ekmek yemezdim şimdi ekmeksiz bişey anlamıyorum yemekden offff....

cok iyi tamamlamissin
iste dedigim gibi nasil bi istahimiz olacak bilemiyoruz,

artik burdan yazariz birbirimize ne kadar aldigimizi gun be gun ))

tatlım yazdım yaa...

tulayin mesajindan anladigim kadariyla bebek sekeri yapiyorsun
harikaaa

canım ne demek seve seve yardımcı olurum.site için çok şık numuneler hazırlıyorum bitince bir ajansla anlaştım çekimlerini yaptırıcam.o zaman bakarsın olmadı ben sana faceden atarım resimleri.çünki dedim ya site iş tamamen sağlık durumuma bağlı artık 1 ay kadar ertelemek istiyorum.bu arada çok güzel lohusa tacı modelleri var hepsi hazır kız yada erkek durumuna göre ama diyorum ya biraz zaman.

cok iyi tamamlamissin
iste dedigim gibi nasil bi istahimiz olacak bilemiyoruz,

artik burdan yazariz birbirimize ne kadar aldigimizi gun be gun ))

tulayin mesajindan anladigim kadariyla bebek sekeri yapiyorsun
harikaaa
bebek ve nikah.bide bebek ve gelin için oda aksesuarları......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…