canım şu 10 gün inanılmaz yoğun geçti tahmin edemezsin şeker ve sepet siparişlerim vardı yetiştiricem diye canım çıktı.aslında çok zor değildi ama bulantıyla beraber berbat oldum.dikkatimi oraya verdikçe midem dahada bulandı offf..şu site işini bir ay daha erteledim en azından bulantılarım tamamen geçsin yoksa böyle zevkden çok işgence oluyo.minik kuzuna geçmiş olsun salgın varya şimdi çok dikkat etmek lazım.benim cadı şimdilik iyi çok şükür.........
tülaycım bide neden blmem dasha öncede demştim ya acayip göbeğim çıktı nedir bu anlamadım ya geçen sefer 4 -5 aya kadar neredeyse yok gibiydi psikolojım alt üst bu sefer çok kilo alıcam sanırım bana öyle geliyo.
tülaycım bide neden blmem dasha öncede demştim ya acayip göbeğim çıktı nedir bu anlamadım ya geçen sefer 4 -5 aya kadar neredeyse yok gibiydi psikolojım alt üst bu sefer çok kilo alıcam sanırım bana öyle geliyo.
kizlar ben kilo vermeme ragmen benim de azicik gobegim cikti.
Zayiflar da ic karin genis olmadigi icin buyuyen rahmimizi hemen saklayamazmisiz; hemen blli olurmus,
ic karni genis olanlarda ya da kilolularda rahim buyuse de distan farkedilmezmis.
canım rapor en fazla 10 gün oluyor..neden 5 maaştan kesilmemesi için mi?
öğretmen arkadaşlar ben heyet raporuyla 20 gün rapor alınıyor üst üste diye biliyordum...yanlış mı acaba bu bilgi,yarın okulda bi soriyim doğum yapan arkadaşlara...
aramıza yeni katılan arkideşlere hoşgeldiniz diyorum :)
bu arada herkes kilo veriyor...ben alıyorum..ne iş
11.haftaya doğru koşuyorum ama şimdiden 2 kilo aldım bile ühühühü...sonuna kadar(Allahım nasip ederse)ne hale geleceğim kim bilir
canım şu 10 gün inanılmaz yoğun geçti tahmin edemezsin şeker ve sepet siparişlerim vardı yetiştiricem diye canım çıktı.aslında çok zor değildi ama bulantıyla beraber berbat oldum.dikkatimi oraya verdikçe midem dahada bulandı offf..şu site işini bir ay daha erteledim en azından bulantılarım tamamen geçsin yoksa böyle zevkden çok işgence oluyo.minik kuzuna geçmiş olsun salgın varya şimdi çok dikkat etmek lazım.benim cadı şimdilik iyi çok şükür.........
canım senin işin neydi?[/QUOTE
nkah bebek şekeri ve bebek odası aksesuarları yapıyorum.ya sen....
evet.valla ne yapsam benim simit azalmadı.:))) bundan sonrada zor gider gibiya bakalım hayırlısıyla doğum yapalımda diyete gireriz topluca:))
haftasonu kaynamasın diye,bunu araştıralım kızlar yaa valla ücretsiz izne ben ayrılamam çok zor oluur maddi açıdanda bakalım artık
kızlar ya bu aralar içimde bir sıkıntı var ama ne olduğunu çözemedim.aslında sebebide yoktur bence ama yinede içim huzursuz yerimde duramıyorum bazen boğulacak gibi oluyorum.siz böyle şeyler yaşıyormusunuz?
bu arada elimde son bir işim daha var bir yandanda onu yaptığım için ağır cevaplıyorum kusura bakmayın.
cnm senin ne is yaptigini merak ettim
ben ilk hamileliğmi 12.5 le tamamladım.o yarım kilo bile canımı sıkmıştı bu sefer ne olur bilmem sürekli yemek yeme ihtiyacı duyuyorum.nornalde bende her daim diyette gb,ydim özellkle akşam yemeklerinde kesinlikle ekmek yemezdim şimdi ekmeksiz bişey anlamıyorum yemekden offff....
tatlım yazdım yaa...
elif cim normal ama.bundan sonra dikkat et.ben yarım kilo aldım.onuda son günelrde yediğim tek şey olan kek ve patates salatası yüzünden aldım.canım neyse bebişim için senden fikirler alırım bebek şekeri ve sepetiyle ilgili:)
bebek ve nikah.bide bebek ve gelin için oda aksesuarları......cok iyi tamamlamissin
iste dedigim gibi nasil bi istahimiz olacak bilemiyoruz,
artik burdan yazariz birbirimize ne kadar aldigimizi gun be gun))
tulayin mesajindan anladigim kadariyla bebek sekeri yapiyorsun
harikaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?