Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bebişlerinizi nsıl giydiriyorsunuz?
ben çıtçıtlı bady üzerine tulum veya zıbın takımı giydiriyorum.üzerindede battaniyesini hafifçe sarıyorum.
her gören bebeği üşütme alttan bişeyler giydir vs diyor.acaba azmı giydiriyorum?
ben çıtçıtlı bady üzerine tulum veya zıbın takımı giydiriyorum.üzerindede battaniyesini hafifçe sarıyorum.
her gören bebeği üşütme alttan bişeyler giydir vs diyor.acaba azmı giydiriyorum?
canım ne kadar korktuğunu anlayabiliyorum ben eşime sürekli doğumdan sağ çıkamayacağımı söylüyodum kızıma iyi bak benden sonra diyodum eğer yeniden evlenicek olursan kızımı annemlere ver üvey anne elinde büyümesin diyodum daha neler neler benim kız erken geldiği için ben annemlere falan sancı çekerken haber verdirmedim bebek doğunca haberleri oldu eşim ben sezeryandan çıkana kadar kimseyi aramamış kapının önünde beklemiş psikolojisini o kadar bomuşumki çok korktum sen çıkınca öyle rahatladımki diyo ama bak şimdi hepsi bitti geçicek sende bebişine kavuşacaksın
şule bu cümleler aynen eşime kurdugum cümleler benim...o da saçmalama deyip duruyor .bana bir şey olursa oğluma bir şey olursa ya uyanamazsam vs diye başlayan onlarca cümlem var.inşallah her şey yolunda gider ben geldim diye burdan güzel haberleri paylaşırım.çok sağol canım...
gidip takim bari kolyeyi boynuma![]()
Incileri koydum bakalim, birazdan bir sagma seansi yapacagim.![]()
Awez, dogumu kafanda sanirim cok korkulu bir sey gibi dusundun, hic oyle degil. Agri cekeceginden endiseleniyorsun gibi geldi bana, herkesin onaylayacagi gibi bebisi gorunce her seyi unutuyorsun. Sezeryan olacagina gore sanci da cekmeyeceksin, sonrasinda da agri kesici igne ve tabletlerle halledersin. Hepimiz yakin bir tarihte bunlari yasadik. Mis kokulu bebegine kavusacagini, sonra bizlerle sorunlari - sevincini paylasagini dusun canim.
saol canım ben hep normal istedim normalden korkmuyorum ben de ameliyat korkusu var o yüzden doktor büyük ihtimalle zorunlu sezeryan olacaksın deyince bayılacaktım.çatı kemiğim dar çıkıyor muayenede.perşembe tekrar bakacak yine aynı ise normal doğum şansın yok dedi.3 kere kontrol edecek yani doktor da normalden yana.perşembe bize sürpriz olacak eve mi geleceğiz oğluma mı kavuşacağım bilmiyorum.iyi dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah ben de sağ salim oğluma kavuşurum.
hayır kimse de yok eve gelince ancak internete girebilirim haber verebilirim.perşembe girmezsem doğumdayım yani.birinizin ben de olsa mesaj atarım
hayır kimse de yok eve gelince ancak internete girebilirim haber verebilirim.perşembe girmezsem doğumdayım yani.birinizin ben de olsa mesaj atarım
ben de iki saatte bir uyandırıp emziriyordum ama annemin yanında çalıştığı çocuk doktoru onu biz ilk on gün için söylüyoruz sonra bebek kendi uyku düzenini oluşturur zaten doymazsa uyumaz doyuyor ki uyuyor demiş bazen 5 saati bile buluyor uyuduğu ama uyanınca çok acıkmış oluyor..sonra beni rahat bırakmıyor![]()
evet canım genel olarak 1*-15 gün için söylüyorlar onu sarılık tehlikesi geçene kadar. Ben de doktorumuza sormuştum artık uyandırmayın bırakın kendi haline iyi emmişse uyuyabilir 4-5 saat sorun değil demişti. Ben de uyandırmıyorum, zaten bu aralar genelde aynı saatte uyuyup geceleri yaklaşık aynı saatte uyanıyor, düzen oluşturmaya başladı sanki. ben gece için süt sağıp onu veriyorum, hem daha rahat içiyor çünkü uykuluyken iyi emip karnını doyuramıyor. biberondan içince iyice karnını doyurup uykuya dalıyor tekrardan...5 saat uyuyunca uyandırmıyormusunuz?
kızlar doğumdan sonra nete girmeye hiç fırsat bulamadım. tam giriyorunm foruma,şu an olduğu gibi kuzey ağlıyor .:) bu sefer o kucağımda, harf harf de yazsam yazayım dedim. nasılsınız, bforumda her şey yolunda mı